Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Nekem M3 Note van 3/32-es,pont nem érdekel hogy ugyanezt a hw-t még hány névvel/színben fogják kiadni a közel/távoli jövőben,mivel elégedett vagyok vele.
Nem érdekel a support sem,már rég megtanultam hogy a főverziószám emelkedés,néhány eye candy okosságon,meg felesleges funkción kívül, az égvilágon SEMMI életbevágóan fontosat nem ad hozzá,nem lesz tőle űrhajó,nem fogja agyonverni sebességben az aktuális gyorsvonatokat,amik 4x 5x annyiba kerülnek,(és amiknek kb ugyanúgy leszarják a supportját...) nem lesz belőle DSLR kamera,csak mert mókoltak a kamera szoftverrel...ellenben sanszos, hogy tele lesz bugokkal,gyors merüléssel,random újraindulgatásokkal,meg a többi hülyeséggel,amit momentán nem produkál,egyszerűen csak működik.
55K-ért ennyi jár,meg a nyugalom,hogy leesett persze,de nem érdekel mert 55-ért vettem,nem 270-ért... -
Cathulhu
addikt
ZTE axon, nubia szeriak, ahogy irtak Lenovo vibe szeria, Xiaomi mi3, max, oppo find es N szeriak, Pont ugy erzem, hogy a kinaiak formabontobbak mint a tobbiek (meg akkor is ha a mi max a sharp aquos orokose). Elvileg a meizu is rogton lecsapott a teljes kepernyos koncepciora. A meizu is valamennyire eredeti volt meg a korabbi mx szeriakkal, mostanaban vette fel ezt az amugy nem csunya de rem unalmas egyendesignt.
-
Értem én mit mondasz, de szerencsére nem köztelező megvenni. Ha valakinek az m3 note is bejött, akkor úgysem cseréli le. Azt vedd figyelembe, hogy a középkategóriáról beszélünk, ahol sokan 2 évre vesznek telefont. És ha úgy nézed, akkor a 2 évvel ezelőtti modellhez képest már elég nagy előrelépés. Az m3 Note amúgy közel 1 éve jelent meg.
-
Milyen fejlődést szeretnél a középkategóriában? A QHD még túl nagy felár lenne, a SoC mindig cserélve van újabbra, a memória és a tárhely mérete meg évről-évre nő. Mit kéne még változtatni? A vízállóság is túl drága a középkategória alsó szegmensének.
Na jó, itt a SoC épp nem változik, de ez egy erős kivétel, ha megnézed a többi gyártót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged