- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Igen, nekem is sokkal jobban tetszik emiatt a Huawei, pedig most Honor telefonom és órám van.
beyruth82: mindkettőnek cserélhető. Itt viszont a Honor van előnyben, mert sima szabványos gyorszáras szíjat használ, a Huaweihez még nincs a piacon ilyen rögzítésű szíj. Persze, a kicsi szorgos kínaiak tuti fognak csinálni százfélét egy éven belül. -
Bibby
addikt
Nekem is megtetszett a honor watch es elsőre, gondoltam gps nélkül megvagyok, kicsit olcsóbb és az ajándék füles is jobb mint az ajándék mérleg a huawei verzióhoz.
De aztán szembe ötlött a legnagyobb dizájn különbség, a szíj rögzítése. A huawei watch fit esetén el van bújtatva ez, a honor-nál meg kilógó tokfülek vannak alul felül, ami még inkább hosszabbítja az amúgy is nyúlánk óratestet. Itt látszik a képen mire gondolok, és ez a watch fit. Szerintem sokkal elegánsabb.
Ezen felül még a huawei órateste inkább ilyen sötét-grafitszürke, míg a honor teljesen fekete, ezáltal valahogy "műanyagosabb" kinézetű.
Persze ez egyéni ízlés, csak látom más is a kettő között vacillál. -
scyllarus
veterán
válasz
beyruth82 #38 üzenetére
A Samsung pont ki szokta lődözni a memóriából a healthet, arra figyelni kell, mert nem jönnek az értesítések. Ha a Band 5 működik a telóddal, ez is fog, az adatok is megmaradnak. Mind a kettőt felveheted párhuzamosan egyébként, mert kategóriánként egyet enged, és a Watch ES/Fit okosóra kategóriában van a healthben, míg a Band 5 okoskarkötőként.
Amennyire tudom, másban megegyeznek, de az ES-ről még nem nagyon van teszt. -
válasz
scyllarus #37 üzenetére
Biciklizni szoktunk sokat a párommal, telefont mindig viszünk így a beépített gps nem olyan fontos.Minden másban megegyeznek ugye?aksi, üzemidő,funkciók,stb..
Én jelenleg honor band 5-öt használok oneplus 7T pro-n ami teljesen kompatibilis ahogy a huawei health app is.Gondolom akkor ennél se lesz gond.Neki samsung A71-e van, annál se lesz gond szerinted? Gondolok itt arra hogy a samu saját health appja miatt korlátozza a teló a huawei health alkalmazás vagy a watch es bizonyos funkcióit. -
Honor band 5-öt hasznalok és szívesen cserélném.Első körben a huawei watch fizet néztem ki de most hogy ezt is láttam....
Nem tudom igazán van-e különbség a huawei watch fit és eközött a valamivel kedvezőbb áron kívűl?Nekem ugyan olyannak tűnnek. -
Technoman
őstag
válasz
takacsbotond #28 üzenetére
Szerintem az is októberben. Kicsit emészthetőbb lesz az ára, ennek az "olcsóbb Huaweinak"., mint a főmárkának. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni túrázási fronton (ez lesz most a főcsapás) Már várom, addig is elvagyok a Mi Band 4-el.
-
scyllarus
veterán
válasz
takacsbotond #26 üzenetére
Október körül ígérik. Nincs benne dedikált GPS a korai hírekkel ellentétben, ez adja az árkülönbséget a Huawei Watch Fittel szemben.
-
takacsbotond
őstag
Ez mikor kerül boltba nálunk?
-
-
gliskard
senior tag
Transflective kijelző talán jobb lenne, főleg szabad ég alatti használatra, persze sokkal szebb az AMOLED...
-
mrThomi
addikt
Honor Band 5 nekem is van de az nem egy liga egy óraval. Eddig ismerkedtem ezekkel csuklós kiegészítőkkel. Használtam e rollerezeshez(térkép minden alkalomal) edzéshez, melóba, vagy ha bárhova mentem, fürdéshez se vettem le. Mindezt a MW2-vel nem biztos hogy megcsinálnam, mert tulságosan feltem hogy neki b@szom valaminek. Sokkal inkább a cikben szereplőt, de mivel nem készűlök a 7 summits-ra és amúgy sem ilyen típusu órákra számítottam ezért inkább hanyagolom
-
törölt tag
Ez is a Huawei Health appot fogja hasznalni majd vajon?
Ha igen akkor IOS felhasznaloknak ez nem jatszik, mert az app nagyon hianyos az androidhoz kepest. -
Végre támogatja valamelyik az ANT+?
-
HKorn
veterán
Mellé? 2 órát teljesen felesleges megvenni, elég 1 sztem. Igaz a GS kicsit bumszlibb, sportosabb, MW2 elegánsabb.
Szerintem Huawei/Honor nem fog Apple watch féle órát gyártani, főleg nem új oprendszert írni, ez a mostani teljesen bevált és jó koncepció szerintem, főleg ha még majd fejlesztik. -
szkaroly
senior tag
Semmi telefon? A beharangozó képen egy telefon is van, reméltem hogy az X10 lesz.
-
Orgi
addikt
Egy Honor Band 5 tulajaként ez a GS Pro nagyon komoly előrelépés lenne, pont azokra a sportokra koncentrál, amiket űzök, ez a kékes szín meg tök szép... karácsonyig beeshetne picit az ára
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Watch ES nagyon hasonlít a Huawei Watch Fitre, a Watch GS Pro pedig az első minősítetten starapbíró okosóra a gyártó portóliójában.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest