- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Peterson_ #88 üzenetére
Az Apple-t igazából kizárólag egy okból hoztam fel, mert alig van pár telefonjuk, és még az a kevéske is külsőre párosával egyforma. A Samsungot meg állandóan megszólják, hogy a 2.000.000+1. telefonjuk is ugyanúgy néz ki mint a többi. Úgy néz ki persze, de hát a többségük nem a 200.000 Ft+++ kategória (ezzel szemben az iPhoneok nagyon is azok), miért kéne különlegesnek lennie a 120. újracsomagolt S3 mini-nek.
A Samsung sem hülye, nem fognak időt szentelni egy olyan kütyüre, amiről pontosan tudják, hogy alig fog fogyni.
Nem vagyok Samsung fanatikus, én is felháborítónak tartom egy-két lépésüket. Ezzel az állandó újracsomagolással nekem sem sikerült megbékélnem. Na meg egy-két telefon burkolata...Imádom a Note 2-t, de valami hányadék anyagból van összerakva, már bocsánat.Tok nélkül nem is merem mutogatni, tiszta folt a műanyag pedig új kora óta tokban van! Szintén Note 2. Amit a frissítéssel műveltek...Azt hittem sosem kapok új droidot.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
panderson #85 üzenetére
Amit írok, úgy vedd, hogy ennél a témánál eddig csak trollkodtam.
Szóval, a Samsung nem arra játszik, hogy minden egyes terméke eladási rekordokat döntsön, hanem hogy oda-vissza lefedje a piacot. Az egész földön! Sok kicsi sokra megy alapon, nem számít, ha egyes szériákból csak pár ezer darab fogy. Kb a Nokia is ugyanezt csinálta, hasonlóan nagy sikerrel. Csak anno nem kellett foglalkozni a szoftver frissítésekkel, éppen ez a hátulütője ennek a szisztémának, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Szerintem ez még mindig jobb, mint amit az Apple csinál: Ez az eddigi legjobb telefonunk. Ez már annyira jó, hogy nem is értjük, hogy hogy nem mi találtuk fel a mobiltelefont. Hagyjuk már...Mindehez pedig forgalmaznak kb 3 vagy 4 féle telefont, amik párosával tök ugyanúgy néznek ki. Durva újracímkézés náluk is van, a'la 5C. -
Davidoff91
aktív tag
Jah én az S penemmel fel tudom írni az S jegyzetbe.
Azért nem lennék a helyében egy ilyen telefon tulajának. Szegény bemegy a munkahelyére és elújságolja a többieknek: Nézzétek! Tegnap vettem ezt a Samsung....öööö...öööö...(lopva a tenyerébe néz, hogy kipuskázza a kütyü nevét) Samsung Galaxy S III mini Value Edition-t! -
Davidoff91
aktív tag
Olyan hosszú neve van a telefonoknak, hogy lassan egyszerűbb megjegyezni a modellszámot...
A nem túl távoli jövőben: Samsung Galaxy S 3 III Plus 1/2 Almost IV Redesigned Extra Mini With New Andriod Same Plastic Housing Value Active Plus Plus.Fenének kell ilyen idióta nevű telefon, mint valami ajándék a célbalövésnél... Komolyan azt várom, hogy a jó öreg S2-ről lehúzzanak mégegy bőrt.
Számomra az abszolút pofátlanság a Note 3 mini a'la állatira túlárazott Note 2.
Ezért vettem Note 2-t, mert ennek meg tudtam jegyezni a nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest