- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GeryFlash
veterán
Ezt a telefont figyelem már egy jó ideje, erre meg kiderül hogy 5,5" lesz...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Flind
senior tag
Végre egy tűrhetően kínéző HTC. Persze a hátlapot sikerült itt is eltolni.. De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
vicze
félisten
Nyilván nem a legdrágábbra gondoltam, és nem azonos a HW, mert a kijelző kisebb felbontású.
Ami azonos az a Moto G és az 170-200, a 200-220 hoz képest.
Attól mert elmondják, hogy mit tudhat majd egyszer, attól még nem fogja tudni egyből. A big.LITTLE támogatás beépítése meg elég érdekes lesz, nem éppen mostanában lesz. Következő főverzió előtt ne is várd. Amúgy nem CPU mennyiséget kell támogasson, hanem egy SoC-ot, a S61x-nél a legfőbb gátló tényező az új GPU és annak támogatásának hiánya, az majd csak a GDR2-ben jön talán. Ugye az MS nem kapkodja el a fejlesztést, csak nyugodtan megfontoltan. -
dsr
senior tag
Na ez nagyon bejön
-
Xaels
félisten
Sajnos egyelőre nem találtam arról sem képet, sem videót. Én is szerettem volna 816-ot, de nincs szolgáltatónál és ott akartam/kellett választani. Mondjuk én alapból úgy álltam hozzá, hogy vettem volna rá tokot is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Flyme
senior tag
Akkor sajnos itt elbukott a dolog Mint írtam, 816om van, és katasztrófa a hátlapja, középen egy egész szép kis folt összejött mikrokarcokból a lakkozott hátlap miatt, úgyhogy csak a matt változatban érdemes gondolkodni, már ha tényleg matt lesz.
Bár ha lesz rá dot view, akkor annyira nem nagy probléma, mert én tok nélkül használom a telefont (nem ütöm-vágom, nem azért lett karcos), de a dot view hasznos, jól néz ki és védi is.[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
Szerintem te a 830-ra gondoltál. Az tényleg nem olyan nagy eresztés a kategóriájában. A Snap 400 egy kicsit csalódás nekem ide, (és persze RAM-ból is belenyomhattak volnak még egy gigát) hasonló - vagy akár egy kicsivel nagyobb - áron tolongtak volna érte a népek.
Csakhát nincs qualcommnak felső-középbe való SoC-ja, csak a 615. Bár azt is beletolhatták volna, ahogy a HTC is a 820-ba, nem kell, hogy az OS is rögtön 64 bites legyen ,csak gondolom a WP nincs még felkészítve a 8 magra. Bár annak idején azt mondták, hogy a kernel maga akár 64 magot is le tud kezelni, de mégis a WP8 GDR3-ig kellett várni a 4 mag támogatásásra is, -
Garada
őstag
Tetszetős telefon, csak kár hogy manapság el sem gondolkozom ezen a márkán, mivel azt érzem vannak jobb felhozatalok is.
-
azopi74
addikt
"Drágább mint az azonos HW-s Droidok"
NA jó, akkor ha már HTC-s topicban vagyunk, egy Desire 610 300 EUR-n nyitott, és most sem olcsóbb igazán.
Hát inkább a Lumia 730, főleg 200 EUR-ért.
De ez csak egy példa, sorolhatnám a többi droidos gyártó ajánlatát is. Tavaly az alsókategória volt fókusz alatt az 520-al, most úgy tűnik, az középkategóriába akar betörni a Microsoft, mert ott eddig nem remekeltek a Lumiák különösebben. -
Xaels
félisten
Hát azért az X2-nél is rendesen lecsaptak az akkuból. OIS-t nem láttam mint a Z2-nél. Na meg a Z2-nek van igazán stílusa.
Szerintem is a $400-os ár reális lenne. Persze aztán lehet, hogy nálunk az ED-nél lesz rajta vagy 60k haszon
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Azért lehetne egy fehér matt variáns is az egy szál szürke mellett. A kamera összehasonlítást én is linkeltem már és megállapítható, hogy beltérben rendesen el is vérzik az UP-lel szemben.
A $400-os ár csak tipp volt vagy valahol írták már?
Egyébként a Lenovo is bemutatta a Vibe Z2-t ami MSM8916?-ot kapott. Arra $430-os árat írtak.
(#74) s4ndwraith: nem mintha az előd 816 olyan kifejezetten drága lett volna...
[ Szerkesztve ]
-
s4ndwraith
újonc
Ezt sem fogjuk olcsón megúszni.
-
Ali G.
senior tag
nem rossz teló ez, a képernyő lehetett volna nagyobb felbontású, de legalább nem UP kamera
-
C$abi
aktív tag
Nem tudom eldönteni a promo kép alapján hogy ez lakkozott vagy matt-e.
-
moleculez
veterán
Nagyon rendbe vannak, olyan 80k-ig el is fogadnám, persze lesz előtte egy 1-es...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
hue2000
tag
Régen láttam már snapi 600-ast de biztos drága lesz
Az élet mindig drága
-
vicze
félisten
Igen azt tudta, de az saját Krait aSMP-s architektúra, ez pedig "alap" ARM, ami nem tud aSMP-t.
aSMP nélkül a magokat tudod külön kapcsolgatni, de clusteren belül az órajel csak azonos lehet, ami kb. azt jelenti hogy mindig max-on megy 1-4 mag, vagy 1 mag van skálázva.(Mehetne a 4mag is különböző órajeleken, de a terhelés elosztás miatt ez ritkán fog előfordulni a valóságban.) A különböző max. órajelű clusterekkel, kicsit jobban lehet játszani és hatékonyabb tud lenni, de azért továbbra is messze van az aSMP-től.
Majd jövőre visszatérnek a saját tervezésű magra akkor visszajön az aSMP és megy a 8mag a levesbe. A big.LITTLE általánosan az aSMP hiányának kompenzálása "alap" ARM-en. -
devast
addikt
Csomó helyen olvastam, hogy a kínai oem-eknek kell a 8 mag. Gondolom egyszerűbb erre marketingelni, és így könnyebb eladni. Ezt a különböző orajelű felépítést se vágom... elvileg a magokat egyesével kellene tudniuk kapcsolgatni ki-be, és ugyanúgy egyesével variálni a frekvenciát/órajelet. Snapdragon S4 ezt már tudta...
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Végre! Jó lett
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
devast
addikt
Kár, hogy nem igazán van olyan értelmes workload telefonra ami kihasználná a 8magot Most a 8 szálas szoftveres hevc dekódolással, meg hasonló baromságokkal lehet dobálózni, de az alkalmazások 99,8%-ában felesleges. És az a durva, hogy ezt a qualcomm is tudja.
-
Ádám16
addikt
Rohadt jól néz ki, a SoC is jó. Kéne, csak nem a gyártó megszokott árán..
-
Xaels
félisten
Még be sem jelentették mennyibe fog kerülni...
A hardver meg hol gyenge? 2GB RAM és a Snapi615 bőven elég a 720p-hez, sőt el bírna gond nélkül 1080p-vel is.
-
vicze
félisten
De rakhatták volna az 2,5-öst is a One-ba mégis kevés piacra került a magasabb órajelű, ahogy az S5-ve a 2,5-ös került.
@roli543: Ott valami nagyon nem stimmel, a 18e az a 4db 1,0GHz-s mag eredménye. Az 1,2-es magok is 20e feltt hoznak lásd D510. Szóval a kernel valószínű nem volt max. kihajtásra hangolva, ez a sok 25-30e körül kéne hozzon mindenképp 8maggal, ha van HMP.
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Pofas keszulek bejonn az elolapja csak azon a franya arcedulan kene dolgozni , de sebaj a sok col huszar aki azt gondolja a nagy kepernyo meghajtva gyengus hardverrel meno majd ezt is megveszi elvegre a meret a lenyeg
-
Xaels
félisten
[link] kis kamera összehasonlítás az M8-al. Hát olyan so-so. Ilyen körülmények között nem sokat profitál a felbontásból.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
tothmaxy182
őstag
Elölről tök jó, hátulról tök szar...
Minden szavam magánvélemény!
-
w333
félisten
5.5" kijelző ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Graphics
Jómunkásember
Miert ne szamitana a méret? Neked lehet nem, de van aki nem vesz 5 alatt telefont... Tudas meg akkor mar nem elsodleges
A SoC se egy szinten van
Es meg par aprosag... Valamit elneztel...Amugy is off... ne szemeteljuk teli mas temaval a topicot
Azert mert az IFAn allitanak meg ki mas keszulekeket, nem kell ide beszurni
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Xaels
félisten
Tudás alapján sem 1 kategória... Nagyon nem.
SoC: Snapi400 vs. Snapi615
RAM: 1GB vs. 2GB
CamR: 6,7Mp vs. 13Mp
CamF: 5Mp vs. 8Mp
ROM: 8GB vs. 16GBÉs akkor olyanok mint a Boomsound hangszórók nem is említettek.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
158mm, atayég.
az LG G2 az 5,2"-el 138mm. -
Xaels
félisten
Azért közel sem ugyanolyan hardver van a 2-ben...
(#36) Duliee: azzal szvsz nincs baj, hogy a One designából építkeznek. Sokkal inkább az zavar, hogy egyelőre 1 színből lesz csak matt verzió mert ez a fényes burkolat nekem nem a szívem csücske. Persze ha vennék ilyet akkor ez a kompromisszum beleférne, pláne mert lesz hozzá Dot View tok is. Az ár meg majd kiderül ha élesben piacra kerül, de igazából szerintem a 816 sem volt kifejezetten drága ha a hardvert nézzük akkor a sok Mininek csúfolt vacak többe került ugyanolyan vagy rosszabb specifikációkkal.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Egy bokkeno van.. Nem egy kategoria a ketto. Meret alapjan se.
Ugy korrekt ha hasonlo meretu telot teszel melle. Mert ez igx off. Nokia topicba valo info... Nem ide
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kislg
tag
Na, ez már sokkal jobban hangzik, mint a tegnapi Desire 210
-
Graphics
Jómunkásember
Sokadik HTC One... Nem rossz. Csak az ár...
-
AS
félisten
Wp.s Nokia 730 oda fog neki csapni rendesen...
200 Euros ár durva lesz ilyen tudással...
[ Módosította: Karma ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
roli543
őstag
Gsmarena-n 18000et adott ki az Antutu.. Kb a Snapi 400 szintje.. Ennél azért több kellene, mert a 18000 és a 34000 pont közé valami csak szükséges, mert az mtk 6592 pont ott van!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Fehér,narancsban szerintem szép, de a megjelenésekor az árcímkét nem merném megnézni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
azopi74
addikt
-
törölt tag
Abban reménykedek, hogy dömping lesz az elvárásomnak megfelelő telókból, ha elkezdik szórni a 6595 -ösöket. Nekem a Redmi Note is jó lenne, nincs igényem a fullHD -ra. Sőt, nálam az inkább hátrány. Fölösleges többletfogyasztás és hardverterhelés. De az NFC jó lenne a helyfüggő automatizáláshoz, az LTE pedig a VOIP -ra sokkal alkalmasabb, mint a 3g.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Hands On videó.
-
devast
addikt
Az lehetséges, hogy a snapdragon 600 erősebb cpu és gpu téren is mint ez az új 615? Az biztos, hogy fícsörök tekintetében nem veszi fel vele a versenyt....
-
batai15
félisten
Nem rossz , de szerintem nem lesz olcsó
-
Zolik
senior tag
Jól néz ki de sose fogom megérteni miért nem lehet a navigációs gombokat a htc logo helyére tenni? Ott egy raklap hely kihasználatlanul...
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
AndrewBR
senior tag
A hátlap eléggé fiatalosra sikeredett.
A.
-
roli543
őstag
A kék fehér kombó nagyon jól néz ki
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kbyte1024
veterán
Ahogy sokan írták, elfert volna az Fhd simán. Ha meg azt nézzük, mennyiért adja majd a HTC, akkor még főleg.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Steve1207
veterán
-
Cathulhu
addikt
Huhh, szep, mindig is gyengem volt a feher-narancs kombo, miuiba is akkor szerettem bele. Elfogadnam kicsit erosebb belsovel (most tenyleg ennek a felallasnak mi ertlme? ugyanolyan magok mas orajelen, egy jol beallitott governor nem er tobbet?) es hozzaszabott temaval.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bollokcs80
Korrektor
-
Márko88
aktív tag
8mp előlapi kamera ,már az 5 is sok nálam
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
azopi74
addikt
De miért down-clockolják 1,5 GHz-re a CPU-magokat? Túl magas lett volna a fogyasztás a sztenderd órajelen?
-
Ricardo
titán
Szép készülék a 820, de nagy. Csökkenteni kellene a keretet alul és felül.
-
AS
félisten
Azért FHD nem ártott volna... Vagy kisebb kijelző.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Flyme
senior tag
Egyszeruen gyonyoru Foleg a feher-kek varians, ez a szinkombo mar az 500nal is tetszett
Orvendetes, hogy a RAM mostmar 2 GB itt is, egyedul a kijelzo ami csalodas, hogy nem fejlodott, lehetett volna FHD, igy 816rol nem erzem, hogy feltetlenul erdemes lenne valtani.[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
Hajrá HTC, jók lesznek a többi mobilok . Csak legyen választék és normális árazással.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
QwErTy42
addikt
Kicsit szélesnek tűnik spec. alapján.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
margithid
veterán
válasz Cranberries #3 üzenetére
El fog.
Amúgy egy ekkora házba nehogy már ne férjen el egy 3000es aksi.
5"-os telefonnál még azt mondom oké ez az aksiméret, de egy ekkorába igazán beleférhetne! -
Cranberries
aktív tag
Jól néznek ki csak az árazással ne szálljon el a HTC.
-
AS
félisten
Igen tényleg gáz volt hogy vagy S400 vagy s800 azért e között elég nagy ür volt van .... Csak hogy s400 dolgokat 120 felett árulni nem szép dolog volt....
De amúgy szép az előlap a hátlap már nem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest