- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ezt a telefont figyelem már egy jó ideje, erre meg kiderül hogy 5,5" lesz...
-
Flind
senior tag
Végre egy tűrhetően kínéző HTC. Persze a hátlapot sikerült itt is eltolni.. De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
vicze
félisten
Nyilván nem a legdrágábbra gondoltam, és nem azonos a HW, mert a kijelző kisebb felbontású.
Ami azonos az a Moto G és az 170-200, a 200-220 hoz képest.
Attól mert elmondják, hogy mit tudhat majd egyszer, attól még nem fogja tudni egyből. A big.LITTLE támogatás beépítése meg elég érdekes lesz, nem éppen mostanában lesz. Következő főverzió előtt ne is várd. Amúgy nem CPU mennyiséget kell támogasson, hanem egy SoC-ot, a S61x-nél a legfőbb gátló tényező az új GPU és annak támogatásának hiánya, az majd csak a GDR2-ben jön talán. Ugye az MS nem kapkodja el a fejlesztést, csak nyugodtan megfontoltan. -
dsr
senior tag
Na ez nagyon bejön
-
Flyme
senior tag
Akkor sajnos itt elbukott a dolog
Mint írtam, 816om van, és katasztrófa a hátlapja, középen egy egész szép kis folt összejött mikrokarcokból a lakkozott hátlap miatt, úgyhogy csak a matt változatban érdemes gondolkodni, már ha tényleg matt lesz.
Bár ha lesz rá dot view, akkor annyira nem nagy probléma, mert én tok nélkül használom a telefont (nem ütöm-vágom, nem azért lett karcos), de a dot view hasznos, jól néz ki és védi is. -
azopi74
addikt
Szerintem te a 830-ra gondoltál. Az tényleg nem olyan nagy eresztés a kategóriájában. A Snap 400 egy kicsit csalódás nekem ide, (és persze RAM-ból is belenyomhattak volnak még egy gigát) hasonló - vagy akár egy kicsivel nagyobb - áron tolongtak volna érte a népek.
Csakhát nincs qualcommnak felső-középbe való SoC-ja, csak a 615. Bár azt is beletolhatták volna, ahogy a HTC is a 820-ba, nem kell, hogy az OS is rögtön 64 bites legyen ,csak gondolom a WP nincs még felkészítve a 8 magra. Bár annak idején azt mondták, hogy a kernel maga akár 64 magot is le tud kezelni, de mégis a WP8 GDR3-ig kellett várni a 4 mag támogatásásra is, -
Garada
őstag
Tetszetős telefon, csak kár hogy manapság el sem gondolkozom ezen a márkán, mivel azt érzem vannak jobb felhozatalok is.
-
azopi74
addikt
"Drágább mint az azonos HW-s Droidok"
NA jó, akkor ha már HTC-s topicban vagyunk, egy Desire 610 300 EUR-n nyitott, és most sem olcsóbb igazán.
Hát inkább a Lumia 730, főleg 200 EUR-ért.
De ez csak egy példa, sorolhatnám a többi droidos gyártó ajánlatát is. Tavaly az alsókategória volt fókusz alatt az 520-al, most úgy tűnik, az középkategóriába akar betörni a Microsoft, mert ott eddig nem remekeltek a Lumiák különösebben. -
Xaels
félisten
Azért lehetne egy fehér matt variáns is az egy szál szürke mellett. A kamera összehasonlítást én is linkeltem már és megállapítható, hogy beltérben rendesen el is vérzik az UP-lel szemben.
A $400-os ár csak tipp volt vagy valahol írták már?
Egyébként a Lenovo is bemutatta a Vibe Z2-t ami MSM8916?-ot kapott. Arra $430-os árat írtak.
(#74) s4ndwraith: nem mintha az előd 816 olyan kifejezetten drága lett volna...
-
s4ndwraith
újonc
Ezt sem fogjuk olcsón megúszni.
-
Ali G.
senior tag
nem rossz teló ez, a képernyő lehetett volna nagyobb felbontású, de legalább nem UP kamera
-
C$abi
aktív tag
Nem tudom eldönteni a promo kép alapján hogy ez lakkozott vagy matt-e.
-
moleculez
veterán
Nagyon rendbe vannak, olyan 80k-ig el is fogadnám, persze lesz előtte egy 1-es...
-
hue2000
tag
Régen láttam már snapi 600-ast de biztos drága lesz
-
vicze
félisten
Igen azt tudta, de az saját Krait aSMP-s architektúra, ez pedig "alap" ARM, ami nem tud aSMP-t.
aSMP nélkül a magokat tudod külön kapcsolgatni, de clusteren belül az órajel csak azonos lehet, ami kb. azt jelenti hogy mindig max-on megy 1-4 mag, vagy 1 mag van skálázva.(Mehetne a 4mag is különböző órajeleken, de a terhelés elosztás miatt ez ritkán fog előfordulni a valóságban.) A különböző max. órajelű clusterekkel, kicsit jobban lehet játszani és hatékonyabb tud lenni, de azért továbbra is messze van az aSMP-től.
Majd jövőre visszatérnek a saját tervezésű magra akkor visszajön az aSMP és megy a 8mag a levesbe. A big.LITTLE általánosan az aSMP hiányának kompenzálása "alap" ARM-en. -
devast
addikt
Csomó helyen olvastam, hogy a kínai oem-eknek kell a 8 mag. Gondolom egyszerűbb erre marketingelni, és így könnyebb eladni. Ezt a különböző orajelű felépítést se vágom... elvileg a magokat egyesével kellene tudniuk kapcsolgatni ki-be, és ugyanúgy egyesével variálni a frekvenciát/órajelet. Snapdragon S4 ezt már tudta...
-
aelod
veterán
Végre! Jó lett
-
devast
addikt
Kár, hogy nem igazán van olyan értelmes workload telefonra ami kihasználná a 8magot
Most a 8 szálas szoftveres hevc dekódolással, meg hasonló baromságokkal lehet dobálózni, de az alkalmazások 99,8%-ában felesleges. És az a durva, hogy ezt a qualcomm is tudja.
-
Ádám16
addikt
Rohadt jól néz ki, a SoC is jó. Kéne, csak nem a gyártó megszokott árán..
-
vicze
félisten
De rakhatták volna az 2,5-öst is a One-ba mégis kevés piacra került a magasabb órajelű, ahogy az S5-ve a 2,5-ös került.
@roli543: Ott valami nagyon nem stimmel, a 18e az a 4db 1,0GHz-s mag eredménye. Az 1,2-es magok is 20e feltt hoznak lásd D510. Szóval a kernel valószínű nem volt max. kihajtásra hangolva, ez a sok 25-30e körül kéne hozzon mindenképp 8maggal, ha van HMP.
-
xmaas
őstag
Pofas keszulek bejonn az elolapja csak azon a franya arcedulan kene dolgozni , de sebaj a sok col huszar aki azt gondolja a nagy kepernyo meghajtva gyengus hardverrel meno majd ezt is megveszi elvegre a meret a lenyeg
-
Xaels
félisten
[link] kis kamera összehasonlítás az M8-al. Hát olyan so-so. Ilyen körülmények között nem sokat profitál a felbontásból.
-
-
tothmaxy182
őstag
Elölről tök jó, hátulról tök szar...
-
w333
félisten
5.5" kijelző ...
-
Miert ne szamitana a méret? Neked lehet nem, de van aki nem vesz 5 alatt telefont... Tudas meg akkor mar nem elsodleges
A SoC se egy szinten van
Es meg par aprosag... Valamit elneztel...Amugy is off...
ne szemeteljuk teli mas temaval a topicot
Azert mert az IFAn allitanak meg ki mas keszulekeket, nem kell ide beszurni
-
rumos14
nagyúr
158mm, atayég.
az LG G2 az 5,2"-el 138mm. -
Xaels
félisten
Azért közel sem ugyanolyan hardver van a 2-ben...
(#36) Duliee: azzal szvsz nincs baj, hogy a One designából építkeznek. Sokkal inkább az zavar, hogy egyelőre 1 színből lesz csak matt verzió mert ez a fényes burkolat nekem nem a szívem csücske. Persze ha vennék ilyet akkor ez a kompromisszum beleférne, pláne mert lesz hozzá Dot View tok is. Az ár meg majd kiderül ha élesben piacra kerül, de igazából szerintem a 816 sem volt kifejezetten drága ha a hardvert nézzük akkor a sok Mininek csúfolt vacak többe került ugyanolyan vagy rosszabb specifikációkkal.
-
-
kislg
tag
Na, ez már sokkal jobban hangzik, mint a tegnapi Desire 210
-
Sokadik HTC One... Nem rossz. Csak az ár...
-
AS
félisten
Wp.s Nokia 730 oda fog neki csapni rendesen...
200 Euros ár durva lesz ilyen tudással...
[ Módosította: Karma ]
-
roli543
őstag
Gsmarena-n 18000et adott ki az Antutu.. Kb a Snapi 400 szintje.. Ennél azért több kellene, mert a 18000 és a 34000 pont közé valami csak szükséges, mert az mtk 6592 pont ott van!
-
Fehér,narancsban szerintem szép, de a megjelenésekor az árcímkét nem merném megnézni.
-
azopi74
addikt
-
törölt tag
Abban reménykedek, hogy dömping lesz az elvárásomnak megfelelő telókból, ha elkezdik szórni a 6595 -ösöket. Nekem a Redmi Note is jó lenne, nincs igényem a fullHD -ra. Sőt, nálam az inkább hátrány. Fölösleges többletfogyasztás és hardverterhelés. De az NFC jó lenne a helyfüggő automatizáláshoz, az LTE pedig a VOIP -ra sokkal alkalmasabb, mint a 3g.
-
Xaels
félisten
Hands On videó.
-
devast
addikt
Az lehetséges, hogy a snapdragon 600 erősebb cpu és gpu téren is mint ez az új 615? Az biztos, hogy fícsörök tekintetében nem veszi fel vele a versenyt....
-
batai15
félisten
Nem rossz , de szerintem nem lesz olcsó
-
Zolik
senior tag
Jól néz ki de sose fogom megérteni miért nem lehet a navigációs gombokat a htc logo helyére tenni? Ott egy raklap hely kihasználatlanul...
-
AndrewBR
senior tag
A hátlap eléggé fiatalosra sikeredett.
-
roli543
őstag
A kék fehér kombó nagyon jól néz ki
-
kbyte1024
veterán
Ahogy sokan írták, elfert volna az Fhd simán. Ha meg azt nézzük, mennyiért adja majd a HTC, akkor még főleg.
-
-
Cathulhu
addikt
Huhh, szep, mindig is gyengem volt a feher-narancs kombo, miuiba is akkor szerettem bele. Elfogadnam kicsit erosebb belsovel (most tenyleg ennek a felallasnak mi ertlme? ugyanolyan magok mas orajelen, egy jol beallitott governor nem er tobbet?) es hozzaszabott temaval.
-
Márko88
aktív tag
8mp előlapi kamera ,már az 5 is sok nálam
-
azopi74
addikt
De miért down-clockolják 1,5 GHz-re a CPU-magokat? Túl magas lett volna a fogyasztás a sztenderd órajelen?
-
Ricardo
titán
Szép készülék a 820, de nagy. Csökkenteni kellene a keretet alul és felül.
-
AS
félisten
Azért FHD nem ártott volna... Vagy kisebb kijelző.
-
Flyme
senior tag
Egyszeruen gyonyoru
Foleg a feher-kek varians, ez a szinkombo mar az 500nal is tetszett
Orvendetes, hogy a RAM mostmar 2 GB itt is, egyedul a kijelzo ami csalodas, hogy nem fejlodott, lehetett volna FHD, igy 816rol nem erzem, hogy feltetlenul erdemes lenne valtani. -
Márko88
aktív tag
Hajrá HTC, jók lesznek a többi mobilok
. Csak legyen választék és normális árazással.
-
QwErTy42
addikt
Kicsit szélesnek tűnik spec. alapján.
-
margithid
veterán
válasz
Cranberries #3 üzenetére
El fog.
Amúgy egy ekkora házba nehogy már ne férjen el egy 3000es aksi.
5"-os telefonnál még azt mondom oké ez az aksiméret, de egy ekkorába igazán beleférhetne! -
Cranberries
aktív tag
Jól néznek ki csak az árazással ne szálljon el a HTC.
-
AS
félisten
Igen tényleg gáz volt hogy vagy S400 vagy s800 azért e között elég nagy ür volt van .... Csak hogy s400 dolgokat 120 felett árulni nem szép dolog volt....
De amúgy szép az előlap a hátlap már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest