- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
Kivancsi vagyok hogy ez Bose is csak egyik fullon szol ha telefonalok … ez a legnagyobb bajom a Bose Air sportommal… ezt nem tudja valaki ?
Same shit, different day!
-
Orcsi
aktív tag
válasz callmeakos #10 üzenetére
Na akkor nem csak nekem rossz az AirpodsPro… nekem meg az L-es gumiharang is kicsi … 🥺 megkapta a gyerek … orult mint majom a … nak
Same shit, different day!
-
-
syryus
tag
iPhone os vagy es nines AirPods Pro?
igen, utcán is, buszon is, kocsiban is, vonaton is. Mindenhol is. Az egyetlen kritika amit kapok a hang minőségre, ha épp valaki mosogatas közben hív
par hét és megjön a pro2. Kiváncsi leszek hogy mennyivel tud majd többet.Technology will rise when humanity falls
-
syryus
tag
Én 2 éve használom a pro-t és eddig soha nem volt panasz a hangomra a túloldalon. Előtte Galaxy buds 2 volt a társ, de az elég gyengül volt.
nem tudom mennyire képes az Apple fülese androiddal együttműködni, de a hang minőség és a zaj szűrés kiemelkedő.
javaslom nézz meg pár tesztet, MKBHD vagy MrWhostheboss pl elég jó tech-youtuberek, és jó teszteket csinálnak.Technology will rise when humanity falls
-
veterán
Apple telefon mellé ez lenne a jó, de nem tudom mennyire használható telefonálásra? Teljesen átlagos hallásom van mindegy hogy a zene hogy szól rajta, gondolom nem lesz full szar, de ha az utcán sétálok és nem akarom a 240g-os telefont a kezemben cipelni kell a füles, viszont nem akarom kinyírni azt se akivel beszélek.
-
sirály69
őstag
Szélzajszűrés?
Szerver Hosting Debrecenben
-
veterán
Melyik az a füles, ami arra fókuszál, hogy telefonálás közben kiszűrje a a külső zajokat és az halljon jól az akivel beszélek telefonon? Nekem az kevésbé fontos, hogy ne jöjjön be a vili hangja, ha az utcán sétálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Xiaomi Redmi 18W Fast Charge Power Bank 20000mAh - Fekete