Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somesz1988
csendes tag
.
-
Valentino K.
senior tag
Borítékolható volt...
Picit olyan ez mint a bulvár... -
ThePlayer
tag
Nem lesz itt semmiféle béke meg megállapodás!Az is marketing hogy pereskednek meg az is hogy egyezséget kötöttek! Az Apple arra játszik hogy mindig, minden körülmények közt őróla beszéljenek mert ugye marketingből tanultuk: A rossz reklám is reklám és sok esetben a legjobb reklám.
-
dr_ace
aktív tag
biztos megkapom majd, hogy csak kötekszek, de szerintem teljesen értelmetlen a cím. békével zárulhat a háború? hát mi mással zárulna? ha nem lenne béke akkor még tartana a háború, nem?

-
Xaels
félisten
Ez lenne a legtisztább. Érdekes amúgy, valamelyik nap linkelt valaki egy ábrát a szabadalmi perekről és a HTC senkinek nem ment neki és őket is csak az Alma támadta.
-
jacis
nagyúr
Visszanyalt a fagyi a majom almának

-
xT4ken
tag
Kezd az az erzesem lenni, hogy az egesz dolog csak egy hatalmas marketing huzas, hogy magukra vonjak a figyelmet (az Apple es a HTC is). Ez sikerult is mivel minden weboldal ezen csamcsog. Azt hiszem innentol nem is fogom kovetni az "esemenykeket".
-
Lilifee
tag
Vajon ezek a multi cégek hány tucat alkalmazottat foglalkoztatnak csak azért, hogy a versenytársak termékeiben fel tudjanak fedezni szabadalomsértő megoldásokat? És vajon hány tucat alkalmazottat foglalkoztatnak csak azért, hogy a saját termékeikben lévő szabadalmat sértő eljárások védelménél helyt tudjanak állni? És akkor még a csak ilyen ügyekre specializálódott ügyvédekről, tanácsosokról, hedcsífekről és ki tudja milyen poszton dolgozó kollégákról nem is beszéltünk...
A legtöbb ilyen per persze így zárul, sztem kár is lassan postolni... -
xlife11
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
OFFba raktam a hsz.-t és nem véletlenül van ott a kis szmájli a végén
Szemét egy húzás, de a mai világban mindenki próbál ott kics*szni a másikkal ahol tud, és az Alma ebben jelenleg éllovas...De legalább a HTC nem hagyja magát... -
RandomGosu
senior tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
végül is elérték a céljukat, hisz mindenki róluk beszél

-
xlife11
senior tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Majd ha a te levédett megoldásaidat kezdi el valamelyik gyártó használni, akkor meglátjuk, hogy vajon te mennyire lennél békés, és hány perc alatt futnál egy ügyvédhez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Guff
csendes tag
Na, ez éedekes. Szóval ezért vette meg a HTC egy pár hete az S3-at.
Ügyes huzas
-
tschyllagh
tag
Az Apple menjen mar a francba a pereskedeseivel. Baromi unalmas minden heten olvasni hogy eppen ki ellen inditottak pert. Azert annyira meg nem tokeletesek, hogy mindenki esz nelkul oket kezdje el masolni...
-
kopasz7
tag
Nesze neked, mindig ez van.
Kíváncsi leszek, mikor nem ülnek le tárgyalni. -
imisomogyi
aktív tag
Remélem tényleg ,,békével"!
Szerintem nem én vagyok az egyedüli, akinek elege van a pereskedésekből....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legtöbb ilyen per persze így zárul, sztem kár is lassan postolni...
Szemét egy húzás, de a mai világban mindenki próbál ott kics*szni a másikkal ahol tud, és az Alma ebben jelenleg éllovas...De legalább a HTC nem hagyja magát...