- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rup1u5
nagyúr
A procim tulajdonképpen malmozik, miközben az öreg 1070 vért izzad.
-
negyven2
nagyúr
Az első játék a Red Dead Revolver igazából nem számít bele a történetbe. Az igaz, hogy ami benne történt arról hallani tábortüzek mellet történeteket, de kb. ennyiben ki is merül (meg maximum egy-kettő easter egg-s van még). Sőt ez a játék még nem is volt sandbox,open wolrd. Csak egy kvázi aréna harc.
A 2010-es Red Dead Redemption-t ami a második rész fő cselekménye után játszódik 12 évvel, is azt mondanám, hogy ki lehet hagyni. De én aki többször is végigjátszottam azt, mondom, hogy azért sokat tesz hozzá a második részhez, hogy ha tudod, hogy mi fog történni (burkoltan az RDR2 is épít sok olyan dologra ami majd csak az RDR-ben fog megtörténni. Úgyhogy aki teheti az és meg tudja oldani , az játssza végig (pl. PS Now van PC-re, tartalmazza a játékot és most olcsóbb is lett), vagy nézzen róla végigjátszást.
De hogy konkrétan is válaszoljak. Igen. Bele lehet látni, hogy rókabőr, mert belelehet látni azt, hogy ez egy nagyobb szebb, grandiózusabb RDR. Viszont ezen elv mentén minden játék folyatás ugyan ez.
-
myckey
veterán
-Miért nincs értelme ennek a résznek PC-n? Ennyire kellene hozzá az előbbi történet/játék?
- Miért lenne rókabőr? Nem értem.
Időhúzás a GTA6 -ig?
Ezeket kifejtenéd?
Köszöntem.
no offense, csak érdekelne az álláspontodnak a miértje....ha már annyian felhúzzák a játékot, egy ellenvélemény is elfér.(#134) KROK640
Reméljük a megfelelő portot!
Sztm nem veszett fejsze nyele az eseted, bár ahogy előttem is írták....a VRAM érdekes lehet.
Nemsokára kiderül. 3 nap és jön a PC-s info áradat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest