- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #177 üzenetére
Sok magvat szerintem szeretni fogja, konzolon meg is döglene a játék ha nem használná ki a többmagos procit.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #78 üzenetére
Alapvetően nem vontatott szerintem a játékmenet, csak ahogy te is írod, örökkévalóság eljutni A-ból B-be. A 70 órás sztoriból 40 óra utazás, a maradék 30-ból meg legalább 20 nem túl erős megvalósítású lövöldözése a droidoknak. Ha meg valamit máshogy csinálnál küldetés közben, game over.
Pl. a börtön szigetes küldetés közben gondoltam nem olyan messziről lövök amit kijelölt a játék, közelebb megyek. Game over. Ha túl lassú vagyok akció közben, kinyírják a havert és game over. A lóról meg többször is egyszerűen elbugoltak fegyverek amiket onnantól nem tudtam soha többet használni.
Hangulatos barangolni, vannak érdekes mellékküldetések, csomó dolgot lehet találni, még a tájat is jó nézni, de a történetet nem tudja a játék szerintem elég koncentráltan közvetíteni.
És minden negatívum ellenére amit írtam, az év játéka volt nekem annak idején.
-
törölt tag
Nem cowboy szimulátor, de úgytesz mintha az lenne. Romlik a fegyver pl. ahogy használod, de a külsején kívül nem igen van jelentősége. Kiírja hogy melegebben kéne öltözködni, de gyakorlatilag nem leszel hátrányban. Lehet ezer féle kaját, speckó lőszert, stb.-t csinálni, de bőven jó a legalapabb is. A vadászat meg a másik véglet, nevetséges, hogy csak kiváló minőségű bőrből lehet a játékban bármit is csináltatni.
De a rendes gyorsutazás hiánya a legfájóbb.
-
törölt tag
Valaki hátha moddol bele rendes gyorsutazást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest