Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hát nem tudom. Bevallom, nem vagyok naprakész hw fronton úgy egy éve. De előtte én is PC-ztem, és azokkal a tapasztalatokkal azt mondom, hogy ez enni fogja a gépeket. Vagy nem lesz igazam, de akkor a teljes PC gaming ipar megváltozott, én meg lemaradtam az egészről.
De mindegy is. Játszatok vele! Jó játékot! Iszonyat jó játék, én imádtam!
-
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
A Prémium kiadás önmagában nem létezik. Részemről volt egy félreértés a Rockstar Newswire cikkben írtaknál, ugyanis most először írtak róla íjen megnevezésben (ill. a Twitter bejegyzésben is csak annyi állt, hogy a a játék kiadásai majd ingyen felfrissítőek lesznek Prémium kiadásra).
Nos a Prémium kiadás ebben az esetben a játék Special/Ultimate kiadását jelenti. Vagyis a Standard kiadást lehet Special-ra frissíteni ingyen (pontosabban Standard áron lehet megvenni a Special-t). illetve a Special-t lehet ingyen frissíteni Ultimate-re (vagyis a Special kiadás áráért lehet megvenni az Ultimate kiadást).
Ami érthetően le van írva a hivatalos bejelentésnél. Amit vagy csak felületesen olvastam el (mint hogy mindegyik választható játék jár, nem csak 2), vagy megint módosítva, javítva lett a cikk ahhoz képest amit először olvastam (amire már volt pár példa náluk). Bár valószínűbb az előbbi.
-
Lord Myn
senior tag
-
Lord Myn
senior tag
Én csak az SE-t húztam be, nem multizom, így nem éri meg a +5k-t. A GTAV-nél is csak kipróbáltam a multit és akkor is csak autóversenyt játszottam (úgyhogy lehet mondani, hogy tök feleslegesen foglalja azt +30GB-ot nálam, amit azóta hízott amióta kiadták).
(#453) rup1u5: Ne izgulj, szerintem legalább akkora szerver lassúlás lesz, mint 4,5 éve a GTAV-nél (akkor 60-as netem volt és DVD-ről telepítettem a játékot, de így is 2 nap volt, mire a 0-day patch-et leszedte és már tudtam játszani vele, most 500-as netem van, de lefogadom, hogy nov 5-én kb. ugyanannyival fogjuk tölteni a játékot...
)
-
negyven2
nagyúr
Special Edition tartalma:
-Egy extra bankrablós küldetés és egy rejtekhely (Story Mode)
-Dappled Black Thoroughbred (foltos hátú telivér) versenyló és Nuevo Paraiso nyereg (Story Mode)
-Talizmán és Medál Gameplay Bónuszok (Story Mode)
-Gameplay Boostok, Pénz Bónuszok és Árkedvezmények (Story Mode)
-Bónusz öltözék: The Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit (Story Mode)
-Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Story Mode): Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, Lancaster Varmint RifleUltimate Edition tartalma (tartalmazza a Special Edition tartalmát is)
-Két bónusz öltözék az online multiplyer-ben:
-Blackrose Bounty Hunter Outfit, Copperhead Enforcer Outfit (Online)
-Ingyen hozzáférés néhány fegyverhez (Online): Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun, Lancaster Varmint Rifle
-Black Chestnut Thoroughbred (gesztenye színű telivér versenyló) a multiplayer-ben (Online)
-Ingyen Survival Camp Theme a multiplayer-ben (Online)
-Gyorsabb szint lépés a multiplayer-ben a 25. szintig (Online)Jelenleg nem terveznek külön fizetős DLC-t a játékhoz.
Viszont (és ezt sok helyen elfelejtettem leírni) az Ultimate Edition tulajok időnként extra ajándékokat kapnak Online-ba. A mosatni Update-nél pl. egy ingyenes lovat (pontosabban ingyen lehet megvenni az Ultimate tulajoknak.
-
19ati93
senior tag
csak a launcherben
https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/order
itt ps4/xbox-t enged venni csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest