- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak megjegyzem, hogy ez a processzor pont nem azoknak szól, akiknek a 99%-a egy éven belül kicseréli a processzorát. Ez azoknak szól, akik olcsón szeretnének gépet venni, és a teljesítményt nem tartják mérvadónak. A probléma szerintem itt van, ugyanis rossz az ár/érték aránya.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből. -
Ribi
nagyúr
Ne érts félre, de ennek pont az a kinézete mint a D8xx és D9xx prociknak. Drótoznak mindent össze, szaris lesz.
Megcsinálták, ők az elsők éljen, de ez így még nem frankó.
Proci drága, lap drága, ugyanezt olcsóbb megcsinálni alaplapra integrált vga-val.
Majd ha itt is kihozzák a "c2d"-t (mint anno a D8xx után) akkor mindenki azt fogja mondani, hogy igen, ezaz, ez kell nekem is, de most ez még k e v é s.Amúgy más meg írhatná, hogy jönnek az Intel fanok és minden szart is újjongva fogadnak ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Proxmox VE
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest