Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ahhoz először írni kellene egy saját fordítót ... másrészt az sem biztos, hogy gyorsabb lenne, hiszen eléggé alap tudású ez a GPU is a Radeonokhoz és a Geforce-okhoz mérten. Szerintem semmilyen lokális vagy globális adatmegosztást nem támogat, gondolom az atomi műveletekkel is hadilábon áll (mondjuk ez kisebb baj, mert ezt sok GPU nem tudja).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy venni fogja a nép, a tudatos vásárlás manapság luxus.
Látod te sem véletlen vettél Phenom II X3-at. Ezen az áron jelentős teljesítménytöbbletet kínál az Intel megoldásokhoz képest. Én most akarok Quad procit venni, de tegnap számoltam utána, hogy olcsóbb egy Phenom II upgrade, mint venni egy azonos teljesítményű Core 2 Quadot. Várok márciusig aztán ha nem mennek le drasztikusan az Inteles árak, akkor kiszállok ebből a pénznyelőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest