Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #54 üzenetére
Ebben van igazság. Ebből a szempontból a Sony Clié nagyon ötletes volt. Aggódtam, hogy az a mechanika meddig bírja, de évekig használtam, és nem volt semmi baja.
-
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #52 üzenetére
Szerintem a külső+belső kijelzőnek hasonló felbontással nem sok értelme van. Egy kisebb (vagy igénytelenebb és kevésbé sérülékeny - vagy pl. e-ink) külső kijelző+belső nagy felbontású, vagy dupla kijelző már teljesen jó kombináció lenne.
-
quailstorm
nagyúr
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #49 üzenetére
Én az egész mostani telefon-stílus egyik legnagyobb hátrányának tartom a 'külső' - azaz mindig elérhető és mindig sérüléken - fullHD kijelzőt. Gyakorlatilag mióta annak idején a Psion Revo-t leváltottam egy Palmra, szinte mindig az volt az első dolgom, hogy keressek olyan tokot vagy bármit, ami a kijelzőt megvédi, amikor nem használom az eszközt. Egyetlen kivétel volt a Sony Clié sorozata, ami egyfajta clamshellként működött, de kifordítva lehetett úgy is hasznnálni, mint egy Palmot, de használaton kívül védve maradt a kijelző.
Ahogy elnézem, ezt a cuccot már 'butatelefonként' gond nélkül lehet használni összecsukva, és rendesen palmtopként kinyitva.
A billentyűzetről: Annak idején Revo-t használtam huzamosabb ideig (előtte Psion3-at), annak hasonló billentyűzete volt, nem kell ahhoz asztal, teljesen jól tudtam úgy gépelni rajta, hogy kezemben volt, és a két hüvelykujjamat használtam gépelésre. Az ezen is menne.
-
quailstorm
nagyúr
Ez a Psion termékek szellemi utódja, egy palmtop.
Hogy Temple Run 2-zöl ilyenen? (sarkított példa)Slider qwertyt becsukod, olyan mint bármelyik érintős csak vastagabb. Ezt nem tudod tisztán érintősként használni.
Ezen kívül amit ők előnynek hoznak ki, hogy a gombok nagyobbak, az nekem inkább hátrány, én két hüvelykujjal szeretnék dolgozni, ehhez meg asztal kell és mutatóujj.
Szóval maxi respect a projectnek csak ez nagyon nem az, amit én akarok, max ha a külső kijelző is fullHD lenne, mint a hírben a Samsung, akkor érdekelne a Gemini project és utódjai.
-
Régi szép idők. Hogy imádtam őket.
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #19 üzenetére
[L]https://www.indiegogo.com/projects/cosmo-communicator#/ Ez se rossz
-
moleculez
veterán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Fordítva: miért legyen? Mire lehet ezt így, ebben a formában használni, amihez kell ez a vas? Bőven elég lenne egy aktuális snapi 6xx, 4gb RAM, talán feleennyiért lehetne adni. De ugye ez nyilván nem szempont.
-
Dilikutya
félisten
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
De ez Kínába készül. Nekik néha elég gagyi az ízlésük.
-
Kínában 400eFt, fantörpikus. EU bruttó ár mennyi lesz ezekután
?
Az IT gyártók már teljesen leszoktak arról, hogy ár/teljesítmény téren előre haladjanak, azaz ugyanazon az áron az idő előrehaladásával fejlettebb cuccokat csináljanak? Hová tartunk, lassan 2kEUR-t hurcolászik az ember a ZSEBÉBEN
?
-
somogyib
őstag
válasz
TheBikerider #20 üzenetére
Egy topik.
-
atike
nagyúr
Nem is rossz...
-
judas13
addikt
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Idézőjelbe írtam
de a másikhoz képest tényleg ingyen van annyiért és aki lé nélkül ilyesmit akar kipróbálni sztem így megteheti nagyot nem bukik rajat. Én kihagynám de páran gondolom rámozdulnak majd.
......Szabcsizz
Igaz de 1 Forintért gondolom páran kipróbálják majd.
...
Viktor0610Az új Vitara azért nem lehet rossz de legyen akkor egy 10 éves swift
....
Soha nem volt VK-m és nem vagyok a cég fizetett ögynöke!
-
-
oliverhr
csendes tag
Nekem is tetszik, de jujjj nagyon drága...
-
Shirchy
tag
Nekem nem tetszik... De egy modernizált HTC Touch Pro 2-höz hasonló telót, mai csúcs hardverrel kérdés nélkül megvennék.
-
Seangaijin
senior tag
Én örülnék egy Nokia N93i szerű telefonnak is fém házzal meg mai hardverrel, kamerával. Biztosan beruháznék rá. Régen voltak egyedi telefonok, egyedi megoldásokkal. Mára eléggé egyformák lettek a mobilok.
-
Ez nagyon szép!
-
TTommi
aktív tag
Ennek semmi ertelme ebben a formaban. Akkor mar inkabb egy xperia mini pro egy jobb HW vel.
De legalabb jo draga.. -
CB
senior tag
Szépnek szép.
Hogy manapság a kihajtható kijelző funkciói mennyire használhatók, azt nem tudom, nekem sosem volt ilyenem, és nem is vágyom rá.
Szerintem olcsóbb lenne egy kijelzővel, és oldalra kicsúsztatható billentyűzettel gyártani egy telefont, az szélesebb rétegnek jön be. Talán nem lenne ennyire vastag sem a telefon, sem az ára. -
quailstorm
nagyúr
Nézd, rendszerüzemeltető és informatikus elég sok van már a világban, ezen kívül bárki más számára is használható bármire a kurzornyíl.
Amúgy meg pont azért ide kommenteltem, mert itt a harmadik vagy negyedik generációja egy látszólag tökértelmetlen mobilnak, de olyat, ami munkavégzésre, gyors távoli beavatkozásra alkalmas, na olyat 2012-ben gyártottak utoljára.
-
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #25 üzenetére
ez picit réteg igény, ssh és tsai, de megértelek teljesen
-
quailstorm
nagyúr
A Nokia N900 ultrakompakt csoda, ott valóban csak a navi a plusz, de a Motorolán ott van még egy sor, meg az egész egy PC layout.
Kurzor nélkül meg megette a fene a BlackBerryt, mert a terminálban a fene se akar tapizni. Már ha egyáltalán lehet. Számomra pont a kurzornyilak a legfontosabbak, lévén a játékot is arra mappolnám ki, meg szövegben, desktop felületen azzal navigálsz.
SSH, távmanagement egy full érintős gépen Hacker's keyboarddal az egy vicc, semmit se látsz a maradék területen. N900 és N95 idején csináltam, azóta nem kellett, de próbáltam már, és fizikai gombsor nélkül halál.
Ahogy elnézem Hacker's KB eltűnt a store-ból, ami érdekes, de ennek a layoutja se kutya: [link]
Max egy tableten lehetne használni. -
-
noro79
tag
Hulladék drágán.
-
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #19 üzenetére
gombok fele hiányzott?
a linkelt mobil egyedül a navigációs nyilakkal van előrébb, de azt dupla kopp és simítással ezen is lehet orvosolni, minden más ALT-al elő csalogatható
kivéve a tab
tény, Q10 gombsora jobban bejött nekem is pl.
na kíváncsi leszek erre ha teljesen kész, bár nincs meg nálam az a must have érzés
-
Ezmiez?
-
quailstorm
nagyúr
Mindeközben nekem az a bajom a Priv billentyűzetével, hogy pici, és a gombok fele hiányzik róla.
Nokia N900 vagy Motorola Milestone jellegű cucc kéne, de elvileg egy kínai csinálja már. -
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #16 üzenetére
oldal csúszka priv méret esetén már túl nagy lenne szerintem.
annál kisebb méretet meg leszólnák mert egy "törpe" lenne a mai méretekhez képest.
jöhetne egy priv2 inkább ,amiben a priv betegségeit kiküszöbölik (melegedés+akku idő)
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Igen, lefelé ott a Priv, de azzal sokat nem tudnék kezdeni.
-
válasz
quailstorm #13 üzenetére
Plusz 1!
Feltéve, ha oldalra kicsúsztatható kivitelre gondoltál.
-
-
quailstorm
nagyúr
Évek óta ad ki a Samsung ilyen kagylót, elképzelésem sincs milyen piacra.
Bezzeg egy felső-közép vagy csúcs slider qwerty az egyik gyártónak se jut eszébe. Nem értem. -
moleculez
veterán
Itt mi indokolja a brutál hardvert? Tud DeX-et talán, mert akkor okés.
Amúgy tetszik, átjön kinek, hova, miért, de nem én vagyok a célközönsége. -
Anulu79
addikt
Jó ki kütyű! Talán még el is fogadnám.
-
enginev3.0
félisten
Mai szemmel nézve, igénytelen, semmi
De még régen sem vettem volna meg ilyen kinézettel
-
K0vasz
aktív tag
wow, ezek szerint mégse lehetetlen kis méretű kijelzőket gyártani
-
Crafter32
őstag
Jól néz ki, brutális HW, brutális ár.
-
DeFranco
nagyúr
nekem az utolsó kép hátterében levő óra elérhetőségére lenne szükségem
-
<Lacy85>
addikt
Tudom, hogy manapság a cérna gyerekek korát éljük, de azért az a 257 gramm talán nem annyira döbbenetes.
-
prolad
addikt
Csinos darab, nincs rá szükségem, de tetszik.
-
Ez mekkora egy fos ezért az árért... kabaré...
-
kbyte1024
veterán
Én pont most nézegetek valami flippes régi telót poénból magamnak
a Motorola v8 vagy v9-et nézem az Ebay-en de mivel nincs bennük magyarnyelv egy Lg 4.4 droidos lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hittem volna hogy ezt mondom, de tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A W2019 persze az old school kagylótelefon vonalat viszi tovább, két hagyományos AMOLED panellel. Viszont olyan felszereltséget kapott, hogy bármelyik zászlóshajó megirigyelhetné.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest