- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #54 üzenetére
Ebben van igazság. Ebből a szempontból a Sony Clié nagyon ötletes volt. Aggódtam, hogy az a mechanika meddig bírja, de évekig használtam, és nem volt semmi baja.
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #52 üzenetére
Szerintem a külső+belső kijelzőnek hasonló felbontással nem sok értelme van. Egy kisebb (vagy igénytelenebb és kevésbé sérülékeny - vagy pl. e-ink) külső kijelző+belső nagy felbontású, vagy dupla kijelző már teljesen jó kombináció lenne.
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #49 üzenetére
Én az egész mostani telefon-stílus egyik legnagyobb hátrányának tartom a 'külső' - azaz mindig elérhető és mindig sérüléken - fullHD kijelzőt. Gyakorlatilag mióta annak idején a Psion Revo-t leváltottam egy Palmra, szinte mindig az volt az első dolgom, hogy keressek olyan tokot vagy bármit, ami a kijelzőt megvédi, amikor nem használom az eszközt. Egyetlen kivétel volt a Sony Clié sorozata, ami egyfajta clamshellként működött, de kifordítva lehetett úgy is hasznnálni, mint egy Palmot, de használaton kívül védve maradt a kijelző.
Ahogy elnézem, ezt a cuccot már 'butatelefonként' gond nélkül lehet használni összecsukva, és rendesen palmtopként kinyitva.
A billentyűzetről: Annak idején Revo-t használtam huzamosabb ideig (előtte Psion3-at), annak hasonló billentyűzete volt, nem kell ahhoz asztal, teljesen jól tudtam úgy gépelni rajta, hogy kezemben volt, és a két hüvelykujjamat használtam gépelésre. Az ezen is menne.
-
Friczy
senior tag
válasz
quailstorm #19 üzenetére
[L]https://www.indiegogo.com/projects/cosmo-communicator#/ Ez se rossz
-
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #25 üzenetére
ez picit réteg igény, ssh és tsai, de megértelek teljesen
-
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #19 üzenetére
gombok fele hiányzott?
a linkelt mobil egyedül a navigációs nyilakkal van előrébb, de azt dupla kopp és simítással ezen is lehet orvosolni, minden más ALT-al elő csalogatható
kivéve a tab
tény, Q10 gombsora jobban bejött nekem is pl.
na kíváncsi leszek erre ha teljesen kész, bár nincs meg nálam az a must have érzés
-
erer1000
őstag
válasz
quailstorm #16 üzenetére
oldal csúszka priv méret esetén már túl nagy lenne szerintem.
annál kisebb méretet meg leszólnák mert egy "törpe" lenne a mai méretekhez képest.
jöhetne egy priv2 inkább ,amiben a priv betegségeit kiküszöbölik (melegedés+akku idő)
-
válasz
quailstorm #13 üzenetére
Plusz 1!
Feltéve, ha oldalra kicsúsztatható kivitelre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest