- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben nem értem, hogy mi a logika. A windowsos meghajtó vonalán megvan a magyarázat, ki lett vesézve, hogy miért jó ha külön utakon járnak. Na de Linux alapú rendszereknél semmi olyan nincs, ami indokolttá tenné azt, hogy amit már egyszer megoldottak a fő támogatású fglrx-ben, azt a legacy-ban ne tegyék. Maximum csak a lustaság lehet a magyarázat arra, hogy nem képesek egy pár karakteres módosításra, hogy pl. az újabb kernelt is támogassa. A Xorg változásainak a lekövetése sem nagy munka, főleg ha már egyszer meg is csinálták, és gyakorlatilag csak importálni kellene.
Nekem egyértelmű, hogy direkt húzták meg a határt az Ubuntunál. Főleg, hogy köztudott az, hogy elsősorban ezen disztribúcióhoz igazítják (ennek a változásait követik X és kernel vonalon) a Linuxos meghajtót. -
Ja-ja, én is ott olvastam először, meg nekem is ott lett világos a tényállás, hogy olvastam a tapasztalatokat is. Viszont ez egyáltalán nem jó hír, mert így sok jóra nem lehet számtani. Ha csak abból fog állni a legacy support, hogy a Precise-t támogatják amíg él, akkor adtak a ..@.-nak egy pofont.
Bár legalább a Steam játékok futtatásán javítottak valamelyest. Meg legalább engem egyáltalán nem érint, mert csak régebbi és újabb hardverem van, igazából nem is lenne mihez feltelepíteni. -
? A hír a legacy meghajtóról szól, a 13.1-esről, ne keverd ide a másikat. Azt pedig Windowsra és Linux alapú rendszerekre is egy időben adják ki, ez mindig is így volt. Én a hírhez szóltam hozzá, amiben az aktuális, 13.1-es legacy Catalystról van szó. Mi a fenéért beszélnék itt a 12.6-ról, vagy a másik meghajtóról ami HD 5XXX-től felfele támogatja az AMD grafikus hardvereit?
-
Viszont az X.Org Server 1.13-at nem támogatja, így Ubuntu 12.10-re hivatalosan még mindig nem telepíthető. Ráadásul maximum csak 3.4-es verziójú Linuxszal kompatibilis, de legalább ez a probléma megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest