- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
Még jó. Az enyém lila metálfényt kapott, zöld neoncsőből rá van tolva az oldalára, hogy "PimpKing", van benne egy pneumatika, amivel métereseket tud pattogni és lúpolva tolja 500 watton az összes hárlemalsói repslágert '90-től napjainkig. Nagyon buknak rá a suncik. Élni tudni kell.
-
duke
aktív tag
Kepmutato modon, mindenki ugy tesz, mintha eltudna kepzelni az elete hatralevo reszet zenelo legkondi nelkul.
-
pprod94
aktív tag
Ha a ledek villognak akkor már egy kis házibuli is összejöhet ezzel az igen kompakt eszközzel!
-
t-zotya
csendes tag
Megy ám a parasztvakítás
-
Ste
addikt
Az 56dB tuzi elírás, benézés. Az max a kültéri zajszintje. Egy beltéri normál esetben (alacsony ventilátor fordulatszám mellett) 25dB körül kell, hogy tudjon
-
nubreed
veterán
Jézusom...
Azért a Panasonicnál is el tud gurulni a gyógyszer úgy látom...
-
1 among many
tag
"- Nos - mondta a lány -, maga nyilvánvalóan teljesen járatlan az ilyen ügyekben. Ha olyan régóta benne volna a marketing szakmában, mint én, tudná, hogy mielőtt bármilyen új termék kifejlesztésre kerülne, először megfelelő felméréseket kell eszközölni. Utána kell járni, mi az, amit az emberek a tűztől elvárnak, hogyan viszonyulnak hozzá, milyen a dolog imázsa a szemükben...
A tömeg feszülten figyelt. Arra vártak, hogy Ford valami csodálatosat mondjon.
- Beteheti a fülébe! - mondta Ford.
- Pontosan az efféle dolgok érdekelnek minket - helyeselt a lány. - Lehet, hogy az emberek olyan tüzet akarnak, amit a fülükben tudnak viselni." -
Na ez már azért sok.Lehetne kérni a WC tartályba is egy ilyet?
-
Lolka Bolka
aktív tag
Azért egy kávé főző és egy szerszámkészlet tényleg elférhetett volna még benne. Ja és nem tudom írtak-e árat, de ha annál 15%-val olcsóbb lenne, akkor lenne best buy.
Írtak....ööö akkor legyen inkább 55%-val olcsóbb.
-
Zimmy88
tag
válasz
1 among many #9 üzenetére
-
1 among many
tag
Jó lenne, csak egy integrált kávéfőzőt, cipőpucoló automatát illetve elektromos művaginát hiányolok belőle.
Persze egy 4K-s tévével egybeépítve lenne az igazi, de nem akarok telhetetlennek látszani. Tényleg, fészbúkozni lehet vele? -
ROBERTOH
őstag
Az eddigi hozzászólókkal ellentétben én nem tartom olyan nagy hülyeségnek a dolgot: irodában háttérzajnak jól jönne a hangszórója, és így nem kéne külön hangfalat+médialejátszót felszerelni illetve a világítása jól jönne ha sokáig dolgoznak.. Sok helyen használnak külön légfrissítőt, ebben meg az is van. No persze kicsit túl van árazva, meg az az 56dB alapzaj is sok...
-
törölt tag
Ez egy nagyon hasznos cucc. Ha nem lenne, akkor nem tudnék ilyen jól szórakozni a kommenteken. Amikor elolvastam a cikket, már tudtam, hogy meg kell nézni a hsz. -eket, mert sziporkázás lesz.
-
kolosanyi
veterán
Kinek jut eszébe ilyet csinálni, most komolyan? Ezek be voltak szívva, mikor tervezték?
-
DigitXT
félisten
Majd a blútyúk hangcuccon lejátssza a saját hangját ellenfázisban, és elnémul.
-
Rosep
senior tag
Igen, most már teljes az én életem is ezzel.
-
törölt tag
Áh már tisztul a gömb...Hatalmas piaci rést látok...
-
BioNiCMaN
addikt
Régóta vágyok egy ilyenre!
-
Füleske
addikt
Kell ez mint az ágyba.....s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest