Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
Ma jött meg,eléggé be voltam havazva ez történt ma:
1:pumpa berakása,házi rezgéscsillapitó készitése.
2:Alaplap hátlap pirosra festése
3
adiátor ventillátorok harisnyázása
4
sövek bilincsezése,csatlakozók végstádiumba helyezése
5
CI slot helyekre megjött ez:[link],ezt lecsiszoltam,és lefestettem szintén pirosra.
Hát mára ennyi,most megint dolgozok péntekig,a blogomat meg majd holnap este frissitem.
-
becsitibi
senior tag
Ha ilyen részletesen akarod taglalni mint én akkor az sok időbe fog telni,ha 1024*768-as képeket csinálsz,abból egyszerre max 5-6 képet tudsz belinkelni,mert korlátozott a tárhely,talán 2-3 hét és végleg végzek,de mire eljutok itt a cikkben a végstádiumig az még 1 hónap,ezzel azt akarom mondani hogy mire kész itt minden fénykép plusz irás,addig már javában gyönyörködök a műalkotásomban
-
becsitibi
senior tag
Szia!
Csakis a CPU lesz hűtve az XTX radival,2 db ultra csendes 12 cm-es slim radival,a VGA-t nem vonom be,amit viszont belinkeltél az nagyon szépen ki van alakitva,érdekes hogy a folyamatban lévő projectemmel még kész se vagyok,de már a másikat tervezem fejben.
azt azért megjegyezném hogyha minden egyes vizes alkatrészt újonnan fogsz venni,alsó hangon 120,000 ft.-ba fog fájni,ha csak a képen látható cuccokat szerzed be,a már meglévő hardvereidhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest