Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
-
zack
nagyúr
Rossz irányba megy a Samu.
Akinek 6,3" kell, az inkább vesz egy kicsi telefont ami nem dosszié méretű, és vesz hozzá egy 7"-es tabletet. Pl. Nexus 7 ami már elérhető 60k környékén, és ráadásul jóval erősebb hardverrel. Ha az angoloknál átszámítva 155k lesz, az mire ideér jó magyar szokás szerint lesz vagy 180k.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de hatalmas bukás lesz mind a két modell. Átestek a ló túloldalára.
Ezek a kütyük tablet helyett érnének valamit, de ehhez 90 max 100k áron kellene nyitnia a nagyobbiknak, hogy versenyképes legyen a tabletek mellett. Arról nem is beszélve hogy az 5,8" kis tesó csak 540p...Ez mai viszonylatokban igen karcsú, és 70-80k nem hinném hogy többet ér. -
Rusi
senior tag
Nekem már volt a kezemben a Mega 6.3, hát... hatalmas.
Viszont a kijelzője meglepően korrekt (pedig "csak" HD és TFT), vékony is, a ház alig nagyobb a képernyőnél, szóval azért érdekes koncepció. A szoftver persze az S4-re hasonlít (4.2.2 volt benne, az S4 felületével), ahogy a külseje is.
-
Ati1979
veterán
válasz
Carbonado11 #23 üzenetére
Igen elég durván áraznak. De a jelenlegi helyzetben megtehetik. Agyon vannak reklámozva a samsung termékek... Ez már önmagában eladja ezeket.
Mentségére szóljon a samu-nak, hogy az apple-nél még vastagabban fog a ceruza... -
Carbonado11
tag
Én régen a Samsung vs. Apple háborúban a dél-kóreaiaknak szurkoltam...
De azóta valahogy megutáltam a Samsungot.
Nemcsak a marketinget tanulták el az amcsiktól,hanem az eszeveszett árazást is!Jelenleg nem tudnék mondani egy Samsung telefont se,amelyik jó árban kerül piacra...
Megérdemelnének egy tartós lejtmenetet! -
Nekem tetszik a nagyobbik Mega! HW-ben tudja amit kell, ez ma már bőven elég, és egy "zsebszámítógépnek" tökéletes netezni, videózni. Én keveset telefonálok, leginkább ezekre használom és utána jön a telefon funkciója. A tablet azért ezeknél vaskosabbak még 7"-ban is szerintem. Ez valahogy még is hordozhatóbbnak tűnik nekem.
-
prolad
addikt
A 6.3-as még tetszene is,de 155ezer rengeteg érte.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm a kisebbikben milyen hardver van? Csak a 2x1.4Ghz-et találtam.
-
Kell még egy ujj, hogy átérjem
-
Destr4ct
aktív tag
Na most én azt nem értem, hogy ilyen árazás mellett miért lesz ez jobb választás, mint például a Note 2? Körülbelül csak a képernyőméret az, amiben felülmúlja azt.
-
Blyan
félisten
Ez a hogy kell a PPI értéket újra az átlagos alá pumpálni a project egyik terméke..
-
mightymo3
tag
Ne aggodjatok, akik hazai kínálatban várják a Samsung hasonló telefonjait, 1000% biztos vagyok benne hogy lesz amit ide szánnak.
Troll On:
Mert a Samsung minden napra kínál 2 telefont, szánalmasan szar.
Az Android eladásokat is éppen ezért vezeti ANNYIRA, mert kb bármelyik Droid konkurens cég is harmad annyi telefont ad ki mint ők. Végén még reggeli-ebéd-vacsorához is külön félét lehet venni.
Troll Off -
blade zte
őstag
Dejó nekik, hogy a beszállítók közt van a szappantartó, az üvegasztallap, és a tavalyi kínai leselejtezett túlméretezett s3-copy képernyök gyártója is.
-
dreamdancer
őstag
Az első gondolatom az volt, hogy ezek a szegény ember notebookjai - de annyira azért nem olcsók... Ha már batár telefonra vágynék, akkor ott az Asus FonePad 7"-os kijelzővel és jóval olcsóbban.
-
kaller1
veterán
Az indiai ár mondhatni korrekt. Ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy ennyivel kevesebb hasznot húz a samsung Indián, vagy ennyivel többet Európán?
-
flierqqq
tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
-
kengyel
nagyúr
Ezek már nekem óriások , de azért szépek
-
falijja
őstag
Ha a 6.3-as amoled lesz akkor bevállalom majd.....
-
Robertoq
őstag
-
Ati1979
veterán
A 6,3" az már nálam tablet.
Erre jó is volna a mega, csak nem 155 ezer forintért. Kicsit el van szálva mostanában az árazással a samsung. -
O N E
tag
Szerintem az 5,8 colos is jöhetett volna HD-val
-
Prevent
aktív tag
Jo hogy gondolnak szutyokfalvára is. De velem ki fog törődni az itthoni csórokkal?
-
Mr.Csizmás
titán
pont olyan erzes, mint az indiai akciofilmek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Indiában már jövő hétfőn piacra kerülnek a Samsung hatalmas megjelenítővel szerelt óriásmobiljai.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest