- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Crysisnál láttam 3,5gigányi foglalást, Supreme Commander szintén megeszik annyit, Stalkereknek szintén nem véletlenül van largeaddressawares exéjük. + OS. 6 giga ram játékra határeset, 4 már kevés, 8 innentől jelenleg elég és biztosan optimális.
8 gigánál kevesebbet új gépbe szerintem nem szabad venni. 16g meg olcsó, szerintem pár hónap múlva nekem is jön még 8g ram. aztán 16g ramnak meg elégnek kell lennie addig, ameddig az i5-760nak.
-
imibogyo
veterán
Nem csak mérnöki, de rendereléshez biztos nagyon jó lehet megfelelő grafikus egységgel kiegészítve. Aztán ott a videószerkesztés, kódolás, komolyabb PS, vagy AiD projektek stb.
Játékfejlesztéshez csak azért szerencsésebb, ha nincs sokkal-sokkal erősebb géped, mint az átlagnak, mert az megvezet. Jobb kommersz gépen fejleszteni, természetesen nem a nagyon-nagyon erőforrásigényes lépésekről beszélek, hanem arról, amikor már állítod össze a játékot, például egy SDK-ban. Így nem kell állandóan "átlagos" teszt gépet tartani. Mondjuk a nagyobb stúdiók így csinálják, de szerintem Indie szinten fölösleges plusz kiadás. Nekem most készül a negyedik RPG "világom" és nem hiányolom a kivételesen erős gépet. Jelenleg csak a 2600k-val dolgozom, még VGA sincs, csak bazi sok memória és elvagyok. Pedig elég izmos méretű lesz a térkép.
(#23) Sub-ZeRo: "Gémer gépnek elég 16 giga ram is."
Szerintem a 8 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest