Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
#1 EczkE: Köszönöm
. a hangszórók beépítése is megfordult a fejemben, de végül elvetettem, talán majd egy másik hasonló házba az is beépítésre kerül 
#2 HuMarc: Köszönöm
, remélem a végleges állapot is fog majd tetszeni, még nagyon az elején járok az építésnek.#3 FatalEror: Köszönöm
Még sok munka vissza van vele, eléggé az elején járok még az építésnek.
Jól láttad az egy bosch 18V-os Li-os aksis fúró töltője. Eddig meg vagyok elégedve vele (kb másfél éves), nem merül le ha nem használom,mindíg harcra kész, az aksikat teljesen feltöltve sokáig használhatóak, volt hogy egy teljes napot végigcsavarozgattam, fúrtam vele, és csak estefelé merült le. Szerencsére két aksit kaptam hozzá, így egy mindig feltöltve várja, hogy a másik lemerüljön. Nem bántam meg hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung A06 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. a hangszórók beépítése is megfordult a fejemben, de végül elvetettem, talán majd egy másik hasonló házba az is beépítésre kerül