Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
Respect nagyon pöpec lett.
-
bvvitya
aktív tag
Hatalmas UP
Iszonyatosan szép és ötletes megoldás.
Minden tiszteletem a Tied -
aveos
tag
Végig néztem és olvastam a munka folyamatot, teljes mértékben lenyűgöztél, csak gratulálni tudok hozzá és a helyezésedért!
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #124 üzenetére
Szia
Még kicsit várnod kell rá, egyéb dolgok miatt nem volt még időm nekikezdeni a gép újrafestésének/fényezésének. A csiszolást csak kézzel fogom elvégezni, géppel nagyon vigyázni kellene, hogy ne kapjon bele a felületbe még nagyobb hibákat generálva. Lényegében csak a festési hibákat kell eltüntetnem, ami megfolyásból és a festékbe beletapadt bogarak, virágszirmok nyomainak kiszedését jelenti majd.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #122 üzenetére
Szia
Köszönöm
A festéssel/lakkozással nem vagyok megelégedve, így hamarosan újra festem/lakkozom, és van pár módosítás, javítás amit még el fogok végezni rajta. Ha elkészül lesz majd egy részletesebb a készítést bemutató írás is a címlapra több mint 300db képpel -
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon jól néz ki a helyén!
Szép munka! -
csabi112
Modder
Ötletes gép lett! Örülök, hogy ismét találkoztunk és élőben is láthattam a művedet.
Köszönjük a blogot! -
Gyufaaa
veterán
Durva! Gratula! Korrektül megcsináltad és Grat a helyezéshez is!
-
Destructo
senior tag
Eszméletlen király lett! Gratulálok!
-
Bari
Modder
Frissítve!!
Végre helyére került a masina
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #113 üzenetére
Tervekből sosincs hiány
Csak a kivitelezésükhöz szükséges szabadidőből
A billentyűzet munkái még nagyon az elején járnak. Egyedül a kábele készült el, annak a fa részeit már csak lakkozni kell, de azt majd a vázának részével együtt tervezem.
A gombok készítésére már kitaláltam a technológiai lépéseket, bízom benne, hogy sikerül mindent úgy elkészítenem, hogy tervezem és méltó párja lesz a faegérnek. De előtte magának a billentyűzetnek kell a burkolatot elkészíteni.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #111 üzenetére
Köszönöm
Jelenleg az egyéb elmaradt dolgaimat próbálom bepótolni nem túl sok sikerrel. Ha ezeken túl leszek akkor végre megcsinálom a monitorpc-hez a hangszóró tartó konzolokat. Aztán egyszer csak eljutok majd addig hogy folytassam a fa billentyűzet készítését. Terv van rengeteg csak a rá fordítható szabadidővel állok erősen hadilábon.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Minden elismerésem a kész műnek és a helyezésnek is lehet örülni!
Mi a következő terv? Olyan nincs, hogy nincs! -
rupyb563
tag
Hó - ez batár jóó lett : le a kalappal
-
Alpi9
csendes tag
La a kalappal előtted, gratulálok!
-
Bari
Modder
válasz
geprombolo #106 üzenetére
Köszönöm
Örülök hogy tetszik amit csinálok. -
geprombolo
őstag
Hát mindenképpen megérdemled a díjat, ennyi munkát beletenni egy gépbe...
Brutál jól néz ki, látszik, hogy értesz a fához és szereted is. Minden elismerésem a Tiéd! -
Bari
Modder
válasz
OutsideR #104 üzenetére
Köszönöm
Péntek este eléggé kivoltam, mikor láttam, hogy a reggel festett festék egy csomó helyen megfolyt, és még meg sem száradt rendesen. Nem kellett volna azt a hígítós festéket ráfújni még péntek reggel, azzal jól elcsesztem a felületet, még ma reggel is lehetett érezni a gép felől, hogy szaga van. Most pihentetem 1-2 hetet, addig teljesen kiszárad az a festék és újra fel fogom csiszolni a felületeket, hogy a hibákat eltüntessem, és újra festem/lakkozom. Most már nem kellesz kapkodni vele.
Sajnálom hogy nem találkoztunk személyesen, de majd összehozzuk. -
OutsideR
aktív tag
-
Bari
Modder
Végre kipihentem a sorozatos éjszakázásokból fakadó kialvatlanságot így jutott némi idő a blog frissítésére.
Köszönöm Mindenkinek aki végigkövette a gép készítését
-
Bari
Modder
Kissé meg vagyok még csúszva a befejezéssel, de már a festési előkészületek mennek (felületjavítás, szórókitt/alapozó). Szerencsére jó idő van így gyorsabban száradnak a cuccok. Remélhetőleg szombat este még lesz egy frissítés a festett összerakott állapotról.
Azt a szép házat vétek is lenne elcsúfítani egy dvd előlappal
-
hoffman_
nagyúr
na, erről van szó, fura lett volna egy ilyen perfekt mű után, az eddigi munkáid ismerve, ha a dvd csak úgy ott marad
a kiadatós dolog megy nálam is, igaz sokkal primitívebb keretek között, ilyenem van, és annyira szép az előlap, hogy a takarólemezt applikáltam rá a dvd tálca elejére, így nekem is csak fájlkezelők alól lehet kiadni
-
Bari
Modder
Köszönöm
A DVD meghajtó is kap saját előlapot, csak arról még nem készült fénykép
A ledje ki is lett vezetve az előlapra, a gombját meg amúgy sem használtuk eddig sem, szoftveresen szoktuk a tálcát kiadatni (totalcommanderben ha rákattintasz az üres meghajtóra kiadja a tálcát). -
hoffman_
nagyúr
ez igen! továbbra is Téged tartalak a legjobb moddernek itt ph-n. hiába vannak még profi művek, és világszínvonalú alkotások, Te fával dolgozol, ami nálam behozhatatlan előny. pazar
most nézem, kint lesz Veletech-en? akutyafáját... ott lakom majdnem a szomszédban, de nincs időm rá vasárnap, hogy kimenjek
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #89 üzenetére
Szia
Köszönöm
Örülök hogy tetszik, a következő lépések már a festés előkészületei illetve a festés lesznek.
Sata kábel rövidítése nem volt problémás. Kicsit macerásabb megblankolni, könnyű az adat erek szigetelését elvágni. Oda kell figyelni, hogy az árnyékolás utólag is meglegyen. Kis kézügyesség kérdése. -
Bari
Modder
Újabb frissítés!!
-
Andrew_31
Modder
Jól néz ki.
Majd vasárnap személyesen is találkozunk. -
Bari
Modder
#82 HuMarc: képen így távolról jól néz ki így is, de közelről nagyon látszanak a különböző rétegek ragasztásai. Festve remélhetőleg közelről is jól fog kinézni. Rendszeresen tessék moddingolni, és az idő meghozza a tapasztalatot, és apránként egy nagyobb szerszámparkot is. Én szülinapra névnapra mindig valami szerszámot kértem/kérek, nem kell értékes drága dolognak lennie, sokszor egyszerű és olcsó szerszámok is jól jönnek, azokat nem kell olyankor megvenni
#83 ViZion: Egyszerűen be kell tartani pár szabályt és nincs gond a házilagos készítéssel, rövidítéssel. A dvi kábel, a minőségi 17 eret tartalmazott, az olcsó vékony 13-at (a belső árnyékolt erek árnyékolásai nem voltak kivezetve a csatlakozóra). Szerelhető sata csatikat én is kerestem, ha valaki tud olcsó és jó beszerzési forrást megírhatná nekem is. Akinek esetleg rövidített sata kábelre fáj a foga keressen meg privátban
-
Bari
Modder
#78 HuMarc: Köszönöm
de várd meg milyen lesz majd festés-lakkozás után
#79 ViZion: Miért mi a gond a csonkolással? Az eredeti méretében egyik kábel sem fért volna el kényelmesen a helyén, főleg nem a 1,8m-es vastag dvi/dvi kábel. Na meg kell valami elvetemült átalakítás is a házban, ne csak snassz egybeépített monitorpc legyen
#80 jones965: Köszönöm, megtisztelő vélemény
-
jones965
Modder
Gratulálok, nagyon szép munka!
-
ViZion
félisten
Harisnyázás, OK, de rövidítééés?
Várjuk a folytatást!
-
Bari
Modder
Frissítve!!
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #75 üzenetére
Köszönöm
Ha minden jól megy a napokban lesz újabb frissítés, és a jövőhét vége felé, csütörtök péntek tájban is még egy. Elvileg a hétvégén jelenik majd meg a címlapos írás a részletesebb leírással a készítéséről. -
ViiiiktorOC
senior tag
Gratulàlok megint! Szèpen haladsz!
Gombokra a lógó marása jó ötlet volt, kivitelezés a nagy sablonnal fantasztikus!
Beltáp, usb ès a zajszűrő kiváló munka, szèp a pbc!
Sok sikert még! -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez nagyon szép lett, gratulálok. Hát még milyen lesz mikor elkészül
-
Bari
Modder
Sziasztok
Örülök, hogy tetszik
, főleg amit a gombokra írtatok, sajnos nem lettek egészen olyanok mint kigondoltam, de használhatóak, a saját minősítésemben úgy 80%-osak.
A festéstől nem tartok különösebben, van már valamennyi rutinom benne, bár koránt sem vagyok profi festő, de majd a végeredményen elválik milyen lesz. Már nagyon várom hogy kész legyen, egyre szorít az idő.
A rácsos hátlappal kapcsolatban, szerencsére nem túl poros a lakásunk, így a saját gépemet is csak kb fél évente viszem le kitakarítani, ebben sem hiszem, hogy sok por fog összegyűlni, de majd jövő ilyenkor kiderül ha már ment egy ideig -
ViZion
félisten
hááát...őszintén a kivágott gombokat látva azt gondoltam, h kár lenne ezzel elbaszcsizni, hamár ennyit melózott vele
de kiöntve mást mutat, nagyon.
Kicsit a csuparács hátlap aggaszt, nekem örök ellenségem és parám a por, ezt meg nem hiszem, h 2-3 hetente kiviszik kifújni. Vagy csak felénk ilyen átkozott sok a finom szálló por? (nem, nem fehér porra gondolok)
-
-
ViZion
félisten
Jól néz ki. Remélem a festéssel sem lesz gond.
Gombok is házilag? Nem gondoltam volna. Következő modnál már az LCD panelt is legyártod? -
szab.tam
nagyúr
ja alagút vége. ott meg jön egy quados világítással + fejlámpával.
(gyk: nohab...)nekem egyre jobban tetszik.
sok része.
integrált több kijelzős asztalkiterjesztés lehetősége, rácsok, stb.
na, nem nyalizok tovább.****
(#65) Andrew_31
szerintem előre fosik tőle.
(vagy nem.)
ez ilyenkor olyan, mint amikor egy 100 óra meló és sok zsé után összeragasztok egy hűtőt.
kézremegő, rettegő eljárás. egy rossz mozdulat, és az odáig beragasztott cuccok kb. fémhulladéknak jók.*****
-
Bari
Modder
válasz
Andrew_31 #65 üzenetére
Igen, de csak lassan, előtte még vissza van a ledeket takaró plexi elem, ez lesz a következő a sorban, a fényérzékelő fotoellenállás helyének kialakítása, ehhez működőképessé össze kell rakni a konfigot, hogy tesztelni tudjam hol lenne a legjobb és oda kialakítani egy kis nyílást neki. Utána a kábelek méretre szabása (minden még a dvi kábel is méretre lesz szabva) végül harisnyázás, és ezek után jöhet a felületjavítás és festés.
Szép kis lista így leírva, nagyon remélem, hogy időben elkészülök. -
Andrew_31
Modder
Lassan jön a festés?
-
Bari
Modder
Újabb frissítés!
Már látszik az alagút vége, de még sok minden vissza van. -
Andrew_31
Modder
Phantograph maró is nagyon jó lett.
-
Andrew_31
Modder
Ez nagyon szép lesz.
-
Bari
Modder
Igen fetve lesz.
Első körben majd felületjavítás, utána matt fekete festék fújva több réteg, legvégül 3-4 réteg selyemfényű búorlakkal lesz kezelve.
Házilag tökéletes festés nem létezik, főleg az általam használt eszközökkel, így maximum csak megközelíti majd a gyári kinézetet, de épp ez a cél, kinézetre ne mondják meg róla, hogy házilag készült egyszerű eszközökkel. A veletechen majd végig a készítéséről készült képek fognak majd menni a monitorokon slideshow-ban
Sajnos pác nem járható a fém betétek és a több réteg összeragasztása miatt, a ragasztási felületek és a felületjavítás nagyon meglátszana a pác alatt. Eleve fekete festés volt a cél, ezért is választottam az mdf-et alapanyagnak pl rétegelt lemez helyett. Ahova készül (páromnak) a többi bútor is részben fekete így jól fog mutatni a helyén -
szab.tam
nagyúr
ja, hogy ez még le lesz festve?
minek?
én azt hittem, így fog kinézni.ha tökéletes lesz afestés, akkor "túl gyári" lesz esetleg.
ránéznek, és nem értik majd, mi ezen a modding, hiszen megint csak egy 21:9-es monitor, gyárilag integrált pc-vel...esetleg valami pác, ha erre a fafajtára mehet.
de hát biztos van fix elképzelésed.
nem értek hozzá, nem pofázok bele... -
csabi112
Modder
Tényleg nagyon szépek a NYÁK-jaid.
Az összkép is tetszik, jók az előlapra kivezetett csatlakozók, gombok. A festésre, végeredményre nagyon kíváncsi vagyok.
-
jones965
Modder
Szerintem felesleges neked hardvereket is venni. Csak beszerzed a megfelelő chipeket, és igényeidnek megfelelően legyártod hozzá az alaplapot.
-
Ramses07
Modder
Ez nem semmi! Hihetetlen vagy
Saját üzemet kellene nyitnod!!
Szép munka!!
-
szab.tam
nagyúr
ez sokunknak tetszik.
nekem különösen, mert régóta sok kijlezős, több asztalkiterjesztés mániás vagyok.
(2-3-4)
jó lenne már látni bekapcsolva. -
Bari
Modder
Köszönöm az eddigi megtekintéseket és hozzászólásokat
már több mint 3300 megtekintés érkezett a blogra
Frissült a bejegyzés!
-
Bari
Modder
Köszönöm
Örülök hogy tetszik.
A két monitor képe közötti távolság 20mm, az eredeti burkolatokkal 25mm volt. Gondolkoztam a panel keretének átszabásán is, akkor kb 3-4mm-re lett volna a két kép egymástól, de nem tudtam volna megoldani az lcd panel és a fényterelő fóliák összerögzítését, és a ccfl fénycsövek is akadályozták volna az ennyire szoros összeépítést, így inkább letettem róla. -
xedos
addikt
Fogad gratulációmat!
Ez nem semmi! Maga az ötlet is szuper!
Mennyire sikerült a 2monitor köözötti távolságot lecsökkenteni? 10-15mm? -
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #44 üzenetére
Köszönöm
Hát időnként akad amit újra kell tervezni. Általában készítek 3D-s tervet cad-ben de most csak nekikezdtem, és akkor még nem voltak méretek az egybeépített monitorokról, mert az a rész még nem volt kész, aztán mikor a monitorok össze lettek építve már nem volt kedvem rajzolgatni inkább dolgoztam. A terv fejben megvan, csak pontos méretek nincsenek, ebből kifolyólag vannak néha kisebb újratervezések, mert az adott helyre nem vagy nem úgy fér el ahogy gondoltam, vagy jön menet közben egy újabb ötlet amit megvalósítok és az felborítja a korábbi elképzeléseket méret terén.Ha minden jól megy a hétvégén lesz újabb frissítés.
#43 HookR: Köszönöm, örülök hogy tetszik.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Csodás lesz!
Gondolom, útközben azért van néma mit újratervezni.
Tényleg, van kész terv amihez tartod magad, vagy minden fejben készül el?
Tetszik a kábel csatorna is!
Csak így tovább! -
HookR
addikt
Szépen alakul, gratulálok! Kíváncsian várom a végeredményt.
-
jones965
Modder
Precíz és tökéletes!
Mint mindig. -
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #38 üzenetére
Sajnos kisebb komplikációk merültek fel, a már elkészült talp darabok egy részét újra kell készítenem, de remélem hétvégén sikerül frissíteni a bejegyzést.
Három monitor helyileg nem fér már el az adott helyen ahova ez a gép készül, a kettő is már bajosan, így nem is volt még tervben sem.
Köszönöm
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #36 üzenetére
Szia
Köszi az érdeklődést. A frissítést az elmúlt hétvégére terveztem, de sok minden közbejött és nem haladtam úgy ahogy terveztem. Jelenleg a talpon dolgozok, amint elkészül lesz frissítés. A mikorra nem tudok konkrét választ adni, de remélhetőleg a héten.
Köszi.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szia Bari!
(#31) Bari: Èrtem, köszi.
Hogy áll a Pc?
Mikor lesz cikk frissítès?
Addig is jó munkát! -
Bari
Modder
válasz
BomiBoogie #32 üzenetére
Szia
Köszi a linket, már láttam
, figyelem a nevezetteket
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Bari, itt láthatod Andrew_31 Ferrariját.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #30 üzenetére
Köszönöm
A hardverek (12V-os táp, paneltáp, alaplap, ssd, hdd) hátul a perforált lemezre lesznek felrögzítve, és készül borításként egy burkolat szintén perforált lemezből. Ha a talp teljesen elkészül már az lesz soron.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Látom szépen haladsz! Gratula!
Szép lesz.
Idpközben el is felejtettem hogy a monitornak is kellenek gombok a beállításhoz. Most meg látom hogy van Baris PCB. Hihetetlen!Brazosnak lesz a hátulján egy kis doboz? Vagy azt h képzeljük el?
-
Bari
Modder
válasz
razorbenke92 #28 üzenetére
Megtisztelő
Az alaplap egy gigabyte ga-350e brazos-os cucc, alapból 3 monitor kimenet van az alaplapon. Egy dsub, egy dvi, és egy hdmi. egyszerre csak két kimeneten tud képet adni, és nem képes eyefinity-re. Nem kellett semmit tükrözni, hogy mindkét monitoron legyen kép. Az egyik monitor dvi/dvi kábellel, a másik meg hdmi/dvi kábellel lesz bekötve.
(#27) Andrew_31: Köszönöm
-
-
Andrew_31
Modder
Szép lesz kolléga.
-
Bari
Modder
Frissítve pár képpel a bejegyzés.
(#25) saw4: Köszönöm a megtisztelő véleményed
-
xKacsax
aktív tag
Gyönyörű és persze minőségi munka. Persze ez már megszokott.
-
Bari
Modder
hege8888, xtevo: Köszönöm
Andrew_31: Kíváncsian várom az írásod.
-
xtevo
őstag
Ezzz nagyon tuti, az már biztos, hogy Te vagy a famester!
Igényes, jó elgondolás, várjuk a folytatást!
Azért a két monitor összeillesztéséért virtuális kockacukor is jár.
-
hege8888
aktív tag
Bitang jó!
Szerintem Dual-wiev-os modding még világszinten sem nagyon volt... -
csabi112
Modder
A kettő monitor így összeépítve nagyon jól néz ki! Sok sikert a további építéshez!
-
jenei0330
tag
Ez nagyon pofás, én majd 1 asztalba épített pc-t szeretnék összehozni, de ez még a jövő zenéje.
-
Andrew_31
Modder
Nagyon szép lett.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #14 üzenetére
Szeretném minél hamarabb, az elsődleges cél március vége lenne, de majd kiderül, hogy addigra minden eltervezett része elkészül e, most minden szabadidőmet erre áldozom, szerencsére a család jól tűri, hogy kevesebbet lát
. A lényegesebb haladásokról ebben a bejegyzésben is beszámolok, de amint kész a mod, küldöm is be az írást róla, a jelenlegi állapotig már a szöveg is megírva, eddig 77db képet tartalmaz. Az eddigi képkészítési szokásaimat figyelembe véve kb 150+ kép várható
(#13) TESCO-Zsömle: Gondolkoztam az lcd panelok megvagdalásán is, mármint az összetartó keretén, de elvetettem, mert nem tudtam volna megfelelően összerögzíteni a panel+fényterelő fóliák rétegeit, így mindössze 5mm-t sikerült nyerni csak, 20mm-es lett a két panel képe közötti távolság.
-
Bari
Modder
válasz
ViiiiktorOC #11 üzenetére
Köszönöm
A monitorok kerete 10mm-es mdf lapokból készült, a legelső rétegbe be van süllyesztve a monitor, így a kijelző elé csak egy kb 2mm-es anyag nyúlik csak be. Ha teljesen elkészült lesz róla egy részletes, az építését bemutató írás is. -
ViiiiktorOC
senior tag
Elismerésem!
Tetszik hogy kettő monitor van egybeépítve, nem 1 db!
Ügyes megoldás, hogy a monitorok hátulját egybe építetted!
Az előlapból vastagságából kivan marva a monitornál?
Várjuk a végeredményt! -
Bari
Modder
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Az mdf-nek nem sok köze van a 'fához' talán csak annyi, hogy valamikor fa volt a fűrészpor amiből készítették. Azért választottam ezt az anyagot, mert viszonylag könnyű megmunkálni, elég tömör, és jól kezelhető a felülete. A végeredmény remélem olyan lesz amit elterveztem, selyemfényű fekete festés. Remélem úgy is tetszeni fog
-
Bari
Modder
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Köszi
Örülök hogy az eddigiek tetszenek, remélem a végeredmény is fog, de még nagyon az elején járok.
Szintúgy. -
TESCO-Zsömle
titán
Gratulálok, nagyon jó lett. Egyúttal örülök, hogy megint találkozunk.
-
hoffman_
nagyúr
Amikor görgettem lefele a blogoutban, és szembe jött a cím, akkor mentem is tovább, de valamiért odapillantottam a szerzőre, láttam, hogy egy fehér bárány, úgyhogy mégiscsak rákattintottam gyorsan a cikkre - nem is bántam meg
-
Bari
Modder
#1 EczkE: Köszönöm
. a hangszórók beépítése is megfordult a fejemben, de végül elvetettem, talán majd egy másik hasonló házba az is beépítésre kerül
#2 HuMarc: Köszönöm
, remélem a végleges állapot is fog majd tetszeni, még nagyon az elején járok az építésnek.
#3 FatalEror: Köszönöm
Még sok munka vissza van vele, eléggé az elején járok még az építésnek.
Jól láttad az egy bosch 18V-os Li-os aksis fúró töltője. Eddig meg vagyok elégedve vele (kb másfél éves), nem merül le ha nem használom,mindíg harcra kész, az aksikat teljesen feltöltve sokáig használhatóak, volt hogy egy teljes napot végigcsavarozgattam, fúrtam vele, és csak estefelé merült le. Szerencsére két aksit kaptam hozzá, így egy mindig feltöltve várja, hogy a másik lemerüljön. Nem bántam meg hogy megvettem. -
FatalEror
addikt
Nem lett rossz,vagyis nagyon szép,és az anyaghoz képest,szerintem kihoztad azt ami lehetett a dolgokból.
Észrevettem az asztalon egy BOSCH töltőt,ha nem tévedek ezek az új Li szériás zöld fúró-csavarozók.Mi a véleményed a róla?Ma már elég erősen vesztett régi híréből a BOSCH a minőséget illeti,szóval nálad,hogy muzsikál a gép?Meg vagy vele elégedve? -
HuMarc
veterán
Hú, ez nagyon szép, le a kalappal előtted
-
EczkE
veterán
Jóféle.
Esetleg a hangrendszert is lehetett volna integrálni a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest