Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez nem igaz!
Vettem s8 utan egy note 8-at is, es harmadik, normalis, kalibralt megjeleniton az s8 utan a note 8 is elverzett nalam kameraban is a xiaomi-hoz kepest.
Ha szeretned az altalad velt igazadat megmutatni, akkor a mi mix 2 vs. note 8 kepeinel kerlek mutasd mar ki a note 8 erosseget, jobb kepalkotasat! -
Mr.Silkó
veterán
Jól hangzik.
A kép alatt meg gondolom elírás történt, és 2018-at akart írni az MI 7 MWC-s premierjére Bone. -
-
Ricardo
titán
Én örülnék ha elkezdené belepakolni az Mi sorozatba is a b20-at.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Nincs.
Mivel nincs note 3, igy nem tudom mivel osszehasonlitani.
A csucsok csucsara helyezett note 8 (akar nappali, akar ejszakai) kepeivel szembeni kepessegek azert beszedesek. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Mi Mix 2 topik.
Van tobb osszehasonlito fenykep, s8-cal, note8-cal, es ejszakai kepek is.
Eleg erdekesek az eredmenyek... -
GoldhandRent
őstag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Note3 kamerája top10-ben benne van a dxo szerint. Szerintem is egyébként, xiaomik között legjobb a kamera. Szoftverrel meg csiszolhato lenne, de így is remekül használható. Főleg "kézi" módban.
-
válasz
enginev3.0 #3 üzenetére
Ez ügyben Mix 2 topicban lévő felhasználók által készített fotókat kell megtekinteni és eldönteni hogy tetszik avagy sem összehasonlíthatás képen.
-
Wesder
titán
Mivel spanyoloknàl hivatalosan jelen vannak, így remélhetőleg lesz B20. Nyílt kint Mi Store.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Sötétben és este is?
-
Én nagyon várom, MI6- is tökéletes lett volna ha lett volna benne B20 számomra. Bízom benne hogy most lesz és szívesen megvenném, ha maradna a szép formavilága és a kompaktsága.
enginev3.0
Mi MIX 2-nek a kamerája nagyon jó lett és pár update is jött rá ,amivel még jobb lett. Bízom benne hogy Mi note 3 és a Mix 2 után itt is maradnak ezen a szinten. -
enginev3.0
félisten
Amoled kijelző, szuper
Egy jó kamerával simán elgondolkodnék hogy ez vagy az S9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged