- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cskamacska
addikt
Az a vicc, hogy szerintem nem is az volt nagy ugrás, hogy mondjuk Silicon Graphics IRIX rendszeréről, vagy más UNIX-okról "korai" Linuxra váltottak. Microsoft a sehunba nem volt CGI körökben amennyire én tudom.
2004-ben így verték a mellüket hivatalos nyilatkozatban, hogy egy teljes film az MS rendszereit használja: Digital Dimension’s “Blade Trinity” Visual Effects Highlight Collaborative Power of Microsoft Technologies (És mint ahogy Agyturbina nagyon helyesen megállapítaná, kimondottan helytelenül írták el a címet. A film címe Blade: Trinity, avagy a Blade filmek harmadik darabja Trinity alcímmel. A "Blade Trinity" már teljesen más filmet, sorozatot kéne jelöljön.
)
Én sokkal jobban meglepődnék, ha egy film 1997-ben DOS, Winows 95, vagy Windows NT alatt készült volna.
De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest