- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Jogszabályt akartam közlöny pdf-ből txt-be konvertálni. A weblapok zöme a pdftotext linuxos cli programot javasolta, kipróbáltam. A kimenete használhatatlan szemét, például a felsorolások jelét elszakítja a szövegtől. (ha van egy felsorolás, a), b), c), stb. betűjellel és szöveggel, akkor a txt-ben felsorolja, hogy a) b) c), stb. és utána ömlesztve a lista tartalmát. Ez így szemét.
Egyik keresési találat az Adobe webjére mutatott, ahol van lehetőség online pdf->docx konverzióra. Mivel a Közlöny és a törvény publikus, védett információt nem tartalmaz, feltöltöttem, a docx-ez le, libreoffice-vel áttoltam text-be. Az eredmény meglepően jó. Szinte alig kell masszírozni rajta, mire olyan lesz, ami nekem konkrétan kell.
Thx Adobe.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy döntöttem, blogolni fogok.Ezen bejegyzés topicjába fogom írni azokat a dolgaimat, amik nem feltétlenül akarnak...
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest