- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
mikk2000 #126 üzenetére
Volt szerencsém egyik barátomnál látni a minap a GoG.com oldaláról származó Baldur's Gate-et, így tapasztalatból mondom, hogy igenis van különbség az EE és az eredeti között. Ahhoz a pixelhalmazhoz képest, amit ott láttam, a Steam alatt megjelent EE mérföldekkel szebb, hidd el nyugodtan. Igaz, egy mai grafikához szokott szemnek ez is csúnya, de egy ilyen játéknál nem mindegy, miképp újítják azt fel anélkül, hogy a hangulat ne változzon.
Szerintem pedig jó munkát végeztek a Beamdog és Overhaul Games emberei, egyetlen dologban hibáztak csak, mégpedig, hogy pofátlanul sokat kérnek érte. Ha 10 USD-ért adnák PC-n is, ahogyan azt a többi platformon teszik, szerintem mindenki megvenné, még akkor is, ha már megvan neki az eredeti kiadás. Így csak azoknak éri meg, akiknek még nem volt meg eredetiben, de még ők is meggondolják, hogy inkább GoG-ról vegyék-e meg az EE áráért mindkét epizódot egyben...
Szerk: Hejesírás...
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, nálam a Steames verzió minden gond nélkül futott Win8 alatt, kompatibilitások nélkül. Frissítéseket meg hogy a manóba ne adnának már ki hozzá, minden Steames játék frissül automatikusan. Vagy ha nem, akkor a Beamdog oldaláról letöltheted a patch-eket.
Ui.: Mondjuk én bugokkal sem találkoztam, bár igaz, még nem értem el a legvégéig.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Oké, megtennéd, hogy linkeled akkor nekem a megfelelőt és kijavítom az értékeket? Kerestem pár helyen, de ezt találtam egyedül.
(#29) Kansas: Ez az egyik oka annak, hogy miért nem szeretnek sokan ide cikkeket írni, mert mindig akadnak olyanok, akik még az élő fába is belekötnek. Oké, legyen igazad, stratégiai szerepjáték. De attól még a mondandóm lényegén ez mit sem változtat.
Különben is, kértelek titeket, hogy privátban küldjétek az észrevételeiteket...
-
Vistaboy
veterán
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha bármilyen hibát vagy pontatlanságot észlel a cikkben, privátban értesítsen és írja oda azt is, melyik oldalon található az elírás. Aki nálam otthonosabb AD&D témában és azt látja, hogy nem a valóságnak megfelelően van leírva valami, az is kérem, jelezze, mert én is szeretném pontosítani ismereteimet.
Előre is köszönöm.
(#5) Gothmog: Kijavítottam, természetesen igazad van, én köszönöm, hogy szóltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest