Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azt nem mondtam, hogy a NWN jó volt, csak azt, hogy a kopár grafika nem vont le az értékéből. Mindenesetre nem kötött le túl sokáig.
Ellenben a Warcraft 3 szándékosan baltával faragott, rajzfilmszerű színorgiája és effektjei igenis szép (és igényes) összhatást keltenek, még most is. Emellé a fenomenális CG-átvezetőkkel megtűzdelt, könyvbe illő, darkos történet és a végletekig kiegyensúlyozott játékmenet (amit az elkövetkező patch-ek csak tovább tökéletesítettek) örök top 3 (kompetitív) RTS-be avanzsálták. A map editor is megérne egy külön misét. Ezeket kár lenne tagadni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kézzel rajzolt, festményszerű, izometrikus grafika = "ehhez hasonló rettenetesen elavult grafikájú játéktól egyszerűen hányok"
lol. Just lol.
Én örülnék neki, ha még mostanában is csinálnának ilyeneket (esetleg kicsit a felbontást növelhetik, de még ez sem létfontosságú), nem ezeket a csicsás, steril vackokat.
A mai napig szép (mert az igényes art az nincs korszakhoz kötve), ezzel szemben egy NWN 1 valóban ocsmány (ami ettől függetlenül nem von le a játékértékéből).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Colonel993 #20 üzenetére
ROFLMAO
A grafika századrangú ebben a műfajban, ráadásul ez még szép is, a mai napig.
Oblivion és a topic-alapú beszélgetés elég gagyi. A Morrowind még nem volt rossz, de ott is csak akkor lehetett igazán RPG-zni, ha maga a player játszott szerepet, úgymond "játékon kívül".
S.T.A.L.K.E.R., mint RPG.. Feeling-es (kaland-)FPS, semmi több. Mondom ezt úgy, hogy szívem egyik csücske a radioaktív, halott puszta-betegfless.
Az Infinity Engine egy remek találmány. Én sajnáltam, hogy nem jött ki vele több dolog.
Az utolsó jó szerepjáték a Fallout 3 volt, de ahhoz sem ártott egy-két plusz mod (CotW és FWE <3)
------------------------------------------------
Más: vannak köztetek olyanok, akik IRL is szoktak (színvonalasan) szerepjátékozni, tapasztalt KM-mel és játékosokkal (Érden és közvetlen környékén)? Mondjuk Vampire / Werewolf / Changeling / Mage, Ars Magica, Codex, M.A.G.U.S., MERP, ADnD, Shadowrun, Call of Cthulhu? Akár új rendszerekre is nyitott vagyok. 10 évig játszottam, de a társaság már szétszéledt..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ennél már csak a Fallout-ok jobb RPG-k.
Közvetlenül mögötte meg ott leledzik a Planescape Torment és a Star Wars: KotOR 1-2 (pedig alapjáraton rühellem a Star Wars-t).
Szóval alapmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest