- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Az Androidos változat egyelőre csak tabletekre készül (mint az iOS).
Tehát Te is azt írod, hogy "készül". Azaz az Androidos változat nem nov. 28-án (vagy utána pár nappal-héttel) fog megjelenni, hanem később, valamikor hónapok múlva (ergo még dolgoznak rajta a programozók)?
Amúgy igen, engem a tablet vezió érdekel. Kis kijelzős mobilon nem is látnám értelmét ezzel a játékkal játszani.
-
lordjancso
senior tag
Tehát a Baldur's Gate első része, ami bő két hét múlva fog megjelenni, már most megvehető Androidra is? Csak mert valamiért azt olvastam régebben, hogy az Androidos verzió majd csak később fog jönni.
Ha meg tudom venni az Androidos változatot, szerintetek fel fog kerülni a Google Play-re is, és akár onnan is meg fogom tudni venni?
Ha nem onnan veszem meg, hanem máshonnan (mondjuk hivatalos oldalról előrendelem), akkor egy apk-t fogok kapni?
És már ez is használni fogja a cloud rendszert a mentések tárolásához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest