- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lesz. Csak a hivatalos tartalom lesz benne, meg az a plusz, amit most készítettek. De elvileg a weidu modoknak működnie kell továbbra is.
Amúgy a Beamdog szerződése nem tesz lehetővé ilyet. Minden tartalomnak változatlannak kell maradnia, ami eredetileg a BG1-en volt. Kivéve a bugfixeket.
-
Valdez
őstag
Arról van infó, hogy benne lesz-e az unfinished business mod, vagy valami restoration mod szerüség?
-
dante0425
tag
Újabb cím amit nagyon várok, RPG-k jöhetnek minden mennyiségben
-
-
Gothmog
senior tag
+1
Anno korrekt módon zártak a ToB kiegészítővel egyrészt, másrészt pedig olyan stílusban és színvonalon ma már senki sem csinál cRPG-t (a Project Eternity-ben bízom még esetleg látatlanban a készítők miatt), a Bioware sem, így vszg. totál csalódás lenne a régi rajongók számára.Mondjuk a főnyeremény, számomra, egy Planescape:Torment remake lenne. Az - természetesen szubjektív véleményem szerint - minden idők legjobb crpg-je (már ami a történetet, a mélységet, a mondanivalót, a hangulatot illeti).
-
válasz
GypsFulvus2 #26 üzenetére
Igen!
(#28) Mister_X: én ilyenkor nem gondolkozom, mindkét változat must have nálam.
-
Ezt érdemes elolvasni, itt írnak az újításokról.
-
válasz
lordjancso #22 üzenetére
A terv az, hogy egyszerre legyen készen minden platformra, és Trent Oster szerint ezt a jóváhagyási procedúrák húzhatják keresztbe (iOS és Android esetén). Egyébként többnyire készen volt a játék már szeptemberben is (kivéve Android, azt kb akkor kezdték), azóta csak bugfix folyik, de az gőzerővel. Épp a bugok miatt halasztották a megjelenést. Még így sem fér bele minden a mostani határidőbe, pl ha minden igaz, a cloud save majd kicsivel később lesz integrálva egy patch-ben.
Sőt, csak hogy rávilágítsak arra, hogy mennyire fontos nekik maga a játék és a rajongók, még azt is megjegyezném, hogy szorosan együttműködnek a régi, nagy moderekkel, hogy legalább a Weidu modok kompatibilisek legyenek az EE verzióval is.
-
lordjancso
senior tag
Az Androidos változat egyelőre csak tabletekre készül (mint az iOS).
Tehát Te is azt írod, hogy "készül". Azaz az Androidos változat nem nov. 28-án (vagy utána pár nappal-héttel) fog megjelenni, hanem később, valamikor hónapok múlva (ergo még dolgoznak rajta a programozók)?
Amúgy igen, engem a tablet vezió érdekel. Kis kijelzős mobilon nem is látnám értelmét ezzel a játékkal játszani.
-
válasz
GypsFulvus2 #20 üzenetére
Saját letöltője lesz, cd kulcsos ellenőrzéssel (egyszeri, online ellenőrzés). Alapból egy launcherrel fog indulni, ami automatikusan letölti az esetleges update-eket, de ezt ki lehet majd kapcsolni. Az egyszeri online aktivációs kívül soha nem fog netet igényelni, nem lesz telepítési korlát sem. Ezen felül Trent Oster megígérte, hogy ha becsuknák a boltot, kiadják a DRM free változatot a vásárlóknak.
Kliensre nem lesz szükség, és csak és kizárólag a Beamdog (Trent Oster cége) fogja árulni (a Hasbroval való szerződésük is csak eleve ezt teszi lehetővé). Persze ha nagy siker lesz, lesz talán Steames, és később GOGos változat is.
-
GypsFulvus2
őstag
Lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok, de a honlapjukon nem találtam információt DRM-ről. Lesz benne? Steam account, vagy valami hasonló kliensprogram kell hozzá? Meg ez a felhős mentés sem tettszik. Muszáj ezt, vagy lehet hagyományos módon is menteni? Nem találtam a honlapjukon semmi érdemi információt erről. Tudtok erről valamit, vagy hogy hol keressem?
-
Tim82
félisten
Az EE (PC-s) rendszerigénye egyébként nagyon barátinak tűnik.
-
válasz
lordjancso #17 üzenetére
Csak a PC-s változatot lehet előrendelni, és tudtommal eleve csak a Google Playen keresztül lesz majd árusítva (ill. talán Amazonon is). A megjelenés sem biztos, hogy a PC-s változattal egy időben lesz, mert azt előtte még jóvá kell hagynia a google-nek is (vagyis lehet pár hét eltérés).
Az Androidos változat egyelőre csak tabletekre készül (mint az iOS).
-
lordjancso
senior tag
Tehát a Baldur's Gate első része, ami bő két hét múlva fog megjelenni, már most megvehető Androidra is? Csak mert valamiért azt olvastam régebben, hogy az Androidos verzió majd csak később fog jönni.
Ha meg tudom venni az Androidos változatot, szerintetek fel fog kerülni a Google Play-re is, és akár onnan is meg fogom tudni venni?
Ha nem onnan veszem meg, hanem máshonnan (mondjuk hivatalos oldalról előrendelem), akkor egy apk-t fogok kapni?
És már ez is használni fogja a cloud rendszert a mentések tárolásához? -
-
ldave
félisten
Remélem sikeres lesz a dolog, mert akkor van esélye, hogy a planescape is kap egy ilyen remake-t.
-
Igazából nem is a grafika a gond, hanem a már szélsőségesen elavult interfész. Már csak a miatt is rengeteg idő megy el felesleges utazásokkal (pl. csak 20 lövedék tehető egymásra, így hamar kifogynak). A grafika amúgy is ugyanaz marad, a kezelhetőség viszont mai szinten lesz.
-
A második részben való változásokról nem tudok - még - nyilatkozni. Az biztos, hogy lesznek extrák. Az első rész is kap extra tartalmat (kb 15-20 óra!). Ezen felül lesz cloud save, és a save-ek kompatibilisek lesznek minden verzióval (PC, Android, OSX, iOS). A co-op is cross platform lesz, a felbontás optimalizálva lesz nagy képernyőkre, valamint lesz benne zoom(!). Nekem már csak ez elég, hogy megvegyem az EE verziókat (a BGEE-t már előrendeltem augusztusban egyébként).
-
Jander
senior tag
Hirtelen a headline-ra pillantva megijedtem, hogy csúszik a megjelenés nyárig... hű nagy kő esett le a szívemről!
-
IreN!CuS
addikt
BG3-at ne , félek nem állna meg a helyét.Inkább hagyják békén ezt a sorozatot.
-
2D, igen. Nem sokban fog változni az engine, bár nagy részét újraírják (ill. írták, mert már nagyjából kész van). A grafika teljesen ugyanaz marad. Viszont lesz benne új tartalom is. Az első rész amúgy ebben a hónapban jelenik meg felújítva, a BG2 TOB engine-t kapta, de persze azt is nagy részben újraírták, mint ahogy az előbb említettem.
-
Angel1981
veterán
Minden idők egyik legjobb PC-s RPG-je!
-
Mister_X
nagyúr
Enchanced Edition = HD minőség (2D)?
Baldur's Gate 3-nak lehet nem örülnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest