- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_gold
tag
válasz
Dark Archon #51 üzenetére
Elég lesz, ha egy darab valósat is sikerül mondani majd
A felsorolt dolgok nagy részénél nem is értem hogy mit akarsz vele mondani pontosan, a másik fele meg egyszerűen hazugság...
Background data? Mi van vele? No comment...
Data enabled alapból? Első bekapcsolásnál megkérdezi, hogy be legyen-e kapcsolva, és utólag is bármikor egy kattintással kikapcsolható... Mellesleg 2012-ben egy okostelefonnak szerintem ez is kell legyen a default...
Soha nem sugároz GPS koordinátákat a nagyvilágba, amíg pl Latitude-al azt te magad be nem állítod...
Soha nem rögzíti routerek helyeit, amíg azt explicite meg nem engeded neki, és ami mellesleg egy igen csak hasznos ficsőr, mert így GPS nélkül is azonnal tudja a pozíciómat ha pl. otthon vagy WiFi közelben vagyok, így nem kell perceket várni a pozícionálásra... -
johnny_gold
tag
válasz
Dark Archon #45 üzenetére
Ehhez képest erre a hülye képre reagáltál, az én kevésbé IQ szegény hozzászólásomra ami ugyanarra ment válasznak, pedig nem... Ezt figyelembevéve úgy tűnik, pont az ilyen hülye képekkel lehet csak szót érteni veled, szóval nem értem a problémád...
Az pedig, hogy a Google-re gyanakodsz gerinctelenség miatt (egyetlen darab valós példa vagy érv nélkül) miközben a Microsoft-t, állítod be szentnek, abszolút no comment...
-
johnny_gold
tag
válasz
Dark Archon #27 üzenetére
Ez érdekes, mert én meglepődnék rajta, és szerintem minden más értelmes ember is...
A Chrome nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy egy nyílt forráskodú projekten (Chromium) alapszik, innentől kezdve elég nehezen lehetne benne bármiféle malware vagy bármi hasonló...A Google pedig miért szállna be a vírusírtó piacra és mégis miféle problémát kéne megoldania? Nem az ő platformjukon terjednek a vírusok, hanem 99%-ban a Microsoft-én, szóval nem az ő problémájuk...
Az Android pedig szerintem magasan a legjobban használható mobil OS, mondom ezt úgy, hogy minden nagyobb mobil OS-t huzamosabb ideig használtam már (iOS, Symbian, bada, WP7), szóval ezt a példádat sem tudom hova tenni...Ezt az egész hozzászólást abszolút nem értem, mit akartál igazából mondani??? Mintha szándékosan tüntetnéd fel magad butának és írnál le hazugságokat és teljesen non szensz összeesküvés elméleteket... Elárulnád, hogy mégis mi célból?
-
johnny_gold
tag
LOL, tipikus Microsoft...
Régen használtam valamilyen alap beépített tűzfalukat/vírusírtójukat Windows 7-ben, mert elfelejtettem kikapcsolni, és mindent alapból letiltott kb, ott is ezt csinálta, aztán utólag megmondta, hogy ja, amúgy letiltottam ezt meg ezt a programot... Hát köszi... Ott mondjuk legalább utólag ki lehetett kapcsolni a tiltást...
Mondjuk egy tényleg jó riasztása is volt egyszer, amiért igazából tisztelem ezt az egészet: egyszer nem mást jelzett rossz indulatúnak, és tiltott le, mint a Microsoft Internet Explorer-t.Ez volt az egyetlen hasznos dolog amit csinált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest