Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #49 üzenetére
És a google-től láttál?
Mondj légyszíves páldákat! -
válasz
Dark Archon #35 üzenetére
Az asztali opera és a mobil opera nem ugyanaz a böngésző, csak ugyanazok fejlesztik - szerintem. Persze lehet h van átfedés a kódban.
Egyébként sem androidon sem symbian-on nem tapasztaltam semmilyen problémát Operával (Mobile+Mini) pedig néztem már a PH-t mindkettővel.
De ettől függetlenül biztosan igazad van, nem kételkedem. -
válasz
Dark Archon #33 üzenetére
Most a vírusírtós hírre reagáltam, aminek semmi köze nincs a mobil böngészőkhöz.
Egyébként a 4.2-es Opera mini az alcatel Ot-800 gagyi-telómon hibátlanul jeleníti meg a PH-t.
-
válasz
Halálfej Joe #31 üzenetére
oké: használni -> váltani
Amúgy linuxos operával írok éppen.
-
válasz
Halálfej Joe #29 üzenetére
Nem egyszerűbb igazi böngészőt használni?
Egyébként csodálom, hogy MS-Google fikázás lett, és nem IE fikázás, pedig csak Ie alatt lett elérhetetlen a gugli.
-
Én még vagyok olyan naív, hogy azt gondolom, hogy sok hasonló baki történik, de csak az ilyen érdekesebb eseteket kapják fel a lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest