- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már valóban egyéni ízlés kérdése. nekem az iOS kivételével már az össze többi OS végig ment a kezem alatt, mindegyiknek volt előnye/hátránya (androidon pl 8-10 widget a főképernyőn képes volt egy komolyabb vasat is megakasztani, WP7 az nagyon bejött[mint céges teló használtam] csak egy idő után a minimal design már nem volt annyira eyecandy számomra, most az új Bada-n a sor meglátjuk itt mi lesz).
Galaxy W vs Wave III esetében, ha szigorúan csak a száraz adatokra támaszkodunk, akkor Wave III a befutó (nálam) ezek miatt:
- kijelző: SGW-nél 3,7 sima TFT GG nélkül, míg Wave III-nál 4,0 Super Amoled GG-vel
- ház: SGW műanyag, Wave III fém unibody
- belső memória: SGW 2GB, Wave III 4GB
- proci mindkettőben ugyanakkoraDe ugye mindenkinek más más az igénye. Kinek ez, kinek az. Nekem csak annyi a kérésem a fórumtársakhoz (és most nem rád gondolok Bylan
), hogy ne fikázzuk egyik vagy másik rendszert amiatt mert a saját szubjektív véleményünk alapján akár egyiket vagy másikat választottuk.
Amúgy meg mindenkinek B.U.É.K
-
kolosanyi
veterán
Akinek csak annyi az igénye, hogy zenéljen, fotózzon, online tartalmat fogyasszon, kapcsolatban maradjon, annak ez jó választás lehet. Gyorsabbnak már nem mondanám a droidnál, mert ott is szépen terjednek el az izmosabb vasak, viszont alapból egész jól fel van szerelve a cucc. Akinek nem igénye a töltögetés... Cserébe szép, jó anyagokból van és korrekt cucc az egész. Mondjuk én ebben az árkategóriában még mindig a Nexus S-t venném, ahogy meg is tettem novemberben. Annál jobb ajánlat kevés van most a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest