Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már valóban egyéni ízlés kérdése. nekem az iOS kivételével már az össze többi OS végig ment a kezem alatt, mindegyiknek volt előnye/hátránya (androidon pl 8-10 widget a főképernyőn képes volt egy komolyabb vasat is megakasztani, WP7 az nagyon bejött[mint céges teló használtam] csak egy idő után a minimal design már nem volt annyira eyecandy számomra, most az új Bada-n a sor meglátjuk itt mi lesz).
Galaxy W vs Wave III esetében, ha szigorúan csak a száraz adatokra támaszkodunk, akkor Wave III a befutó (nálam) ezek miatt:
- kijelző: SGW-nél 3,7 sima TFT GG nélkül, míg Wave III-nál 4,0 Super Amoled GG-vel
- ház: SGW műanyag, Wave III fém unibody
- belső memória: SGW 2GB, Wave III 4GB
- proci mindkettőben ugyanakkoraDe ugye mindenkinek más más az igénye. Kinek ez, kinek az. Nekem csak annyi a kérésem a fórumtársakhoz (és most nem rád gondolok Bylan
), hogy ne fikázzuk egyik vagy másik rendszert amiatt mert a saját szubjektív véleményünk alapján akár egyiket vagy másikat választottuk.
Amúgy meg mindenkinek B.U.É.K
-
kolosanyi
veterán
Akinek csak annyi az igénye, hogy zenéljen, fotózzon, online tartalmat fogyasszon, kapcsolatban maradjon, annak ez jó választás lehet. Gyorsabbnak már nem mondanám a droidnál, mert ott is szépen terjednek el az izmosabb vasak, viszont alapból egész jól fel van szerelve a cucc. Akinek nem igénye a töltögetés... Cserébe szép, jó anyagokból van és korrekt cucc az egész. Mondjuk én ebben az árkategóriában még mindig a Nexus S-t venném, ahogy meg is tettem novemberben. Annál jobb ajánlat kevés van most a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lencsevégre kaptuk az első bada 2.0-t futtató telefont. Videó.
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest