Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azoltan88
tag
Vajon milyen minősítést fog kapni?
-
brutte
aktív tag
Lesz majd nagy teszt is?
-
andoneboy
tag
imádom ezt a telefont
-
G.Peter
aktív tag
válasz
Krisszko432 #16 üzenetére
Szólásszabadság van, tehát joggal mondhatod. De ettől függetlenül a TouchWiz nem OS, csak egy kezelőfelület
-
Krisszko432
csendes tag
Na most már joggal mondhatom hogy Bada OS = TouchWiz OS
-
Ez már valóban egyéni ízlés kérdése. nekem az iOS kivételével már az össze többi OS végig ment a kezem alatt, mindegyiknek volt előnye/hátránya (androidon pl 8-10 widget a főképernyőn képes volt egy komolyabb vasat is megakasztani, WP7 az nagyon bejött[mint céges teló használtam] csak egy idő után a minimal design már nem volt annyira eyecandy számomra, most az új Bada-n a sor meglátjuk itt mi lesz).
Galaxy W vs Wave III esetében, ha szigorúan csak a száraz adatokra támaszkodunk, akkor Wave III a befutó (nálam) ezek miatt:
- kijelző: SGW-nél 3,7 sima TFT GG nélkül, míg Wave III-nál 4,0 Super Amoled GG-vel
- ház: SGW műanyag, Wave III fém unibody
- belső memória: SGW 2GB, Wave III 4GB
- proci mindkettőben ugyanakkoraDe ugye mindenkinek más más az igénye. Kinek ez, kinek az. Nekem csak annyi a kérésem a fórumtársakhoz (és most nem rád gondolok Bylan
), hogy ne fikázzuk egyik vagy másik rendszert amiatt mert a saját szubjektív véleményünk alapján akár egyiket vagy másikat választottuk.
Amúgy meg mindenkinek B.U.É.K
-
kolosanyi
veterán
Akinek csak annyi az igénye, hogy zenéljen, fotózzon, online tartalmat fogyasszon, kapcsolatban maradjon, annak ez jó választás lehet. Gyorsabbnak már nem mondanám a droidnál, mert ott is szépen terjednek el az izmosabb vasak, viszont alapból egész jól fel van szerelve a cucc. Akinek nem igénye a töltögetés... Cserébe szép, jó anyagokból van és korrekt cucc az egész. Mondjuk én ebben az árkategóriában még mindig a Nexus S-t venném, ahogy meg is tettem novemberben. Annál jobb ajánlat kevés van most a piacon.
-
dr. Kind
aktív tag
A zene: M83 - midnight city
-
Blyan
félisten
És ezek mennyiben teszik jobbá magát a rendszert, emelik az alkalmazáskínálatot, sőt
No, ezért, teljesen úgy néz ki mintha egy TW-es androdios cucc lenne. No mindegy, csak a videó alapján nem érzem, hogy ezt kellene vennie bárkinek mondjuk egy droidos cucc helyett.
Még csak nem is olcsóbb annyival, kivéve ha esetleg nem a Samoled és a GG a vonzó benne. Mert akkor oké.Bár aláírom, hogy alternatívának kíváló, mert amúgy tényleg nem drága. Szóval no offense, csak filóztam a videó alatt.
-
bok92
addikt
Nem rossz a te, de a zeneszám jobban tetszett...
-
[P]laci
senior tag
Mi a szám címe, ami a videó alatt megy?
Egyre kíváncsibb vagyok és várom a tesztet!
-
Stevee83
aktív tag
Csak egy építő jellegű kritika nem "lencsebégre" hanem lencsevégre
Jó a videjó!
-
Blyan
félisten
Elnezve a videót, azon tunodok, milyen ok kellene, hogy ezt vegyem meg pl. egy androidos SGW helyett. Arra legalább van alkalmazas kinalat, és arban sem drágább. Mert ez egyre inkább egy Android klonnak látszik.
-
leslieke
Jómunkásember
Most már csak a tesztet kell megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lencsevégre kaptuk az első bada 2.0-t futtató telefont. Videó.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest