- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hál' Istennek a mai nappal volt utoljára kitéve ilyen mértékű használatnak.
Megint kaptam egy céges telefont hosszab távú használatra. Így a kicsike, most pihenni fog egy ideig. Reméljük a másik telefon is tudja hozni azt a szintet, amihez hozzászoktatott a Wave... Bár kételyeim vannak -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Evil Snowman #33 üzenetére
Ennyitől nem csoda, ha kétszer kér enni.
-
Nekem még az 1 nap üzemidő is csak álom.
Naponta kétszer a etetem a 3-ast, mindezt úgy, hogy este átrakom Airplane módba
Mondjuk megy rajta, Gmail, Hotmail 15 perces szinkron, emellett céges levelezés push szinkron mellett. Emellett napi 1,5-2 óra telefonálás, 10-15 SMS. Utazás alatt pedig zene hallgatás közben netezés (kb. 2 óra). -
kemdom
tag
nem, még nem használtam Wave-eket, de ezt leírtam az előző hozzászólásomban.
( csak a Wave 3-mal áttérnék rá. ) De ha ez segít, ismerősöm sima Wave-e 1-1,5 napot bír egy töltéssel, az olcsóbbakon kívül (575, 525) állítólag mindegyik ilyen akkuidővel bír.
off:
nem ide tartozik, de az miért van, hogy a laptopom billentyűi időnként benyomhatatlanok? (tehát konkrétan nem lehet őket teljesen benyomni, és nem veszi be a leütést...)
-
kemdom
tag
Gari nekem annyira nem fontos... Badát moddolni eszembe sem jutna, amúgy meg vigyázok a telefonokra... Az ezen felül lehetséges hibákra pedig gondolom jó a bolti garancia ( pl: kijelző, egyéb gyári hibák)
-
Apika
addikt
Egész jól teljesített ez a készülék a videó alapján a paramétereihez képest...
-
Loretto
veterán
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
Hugomnak Y van, de a barátjának is kezd behalni a telefonja, lehet rábeszélem, és akkor mindhárom új Badás telo meglesz a családban.
-
Kicsit aggódtam, hogy ezzel a processzorral lassú lesz a software, de kellemesen csalódtam. Látszik, hogy megfelelően van megírva illetve optimalizálva az egész OS.
Csak nehogy vegyek eggyet a Wave 3-om mellé -
DS39
nagyúr
ez a gyári böngésző nem tűnik vmi gyorsnak, pedig elvileg flasht is támogat. a menü gyorsabb mint egy hasonló kategóriás androidos, de a böngészőben kétujjas zoom-in-out, meg az elforgatásra reagálás lassabb.
-
kemdom
tag
Jó kis teló... Samu a Badánál nem kezdi el követni az androidos árazását, ugye? Kb független ára mennyi lesz? Egész jó, csak az a HVGA+3,65 col.
-
leslieke
Jómunkásember
Jó lett a videó!
Csak rövid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- weiss: Pant* rant
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest