- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hál' Istennek a mai nappal volt utoljára kitéve ilyen mértékű használatnak.
Megint kaptam egy céges telefont hosszab távú használatra. Így a kicsike, most pihenni fog egy ideig. Reméljük a másik telefon is tudja hozni azt a szintet, amihez hozzászoktatott a Wave... Bár kételyeim vannak -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Evil Snowman #33 üzenetére
Ennyitől nem csoda, ha kétszer kér enni.
-
Nekem még az 1 nap üzemidő is csak álom.
Naponta kétszer a etetem a 3-ast, mindezt úgy, hogy este átrakom Airplane módba
Mondjuk megy rajta, Gmail, Hotmail 15 perces szinkron, emellett céges levelezés push szinkron mellett. Emellett napi 1,5-2 óra telefonálás, 10-15 SMS. Utazás alatt pedig zene hallgatás közben netezés (kb. 2 óra). -
kemdom
tag
nem, még nem használtam Wave-eket, de ezt leírtam az előző hozzászólásomban.
( csak a Wave 3-mal áttérnék rá. ) De ha ez segít, ismerősöm sima Wave-e 1-1,5 napot bír egy töltéssel, az olcsóbbakon kívül (575, 525) állítólag mindegyik ilyen akkuidővel bír.
off:
nem ide tartozik, de az miért van, hogy a laptopom billentyűi időnként benyomhatatlanok? (tehát konkrétan nem lehet őket teljesen benyomni, és nem veszi be a leütést...)
-
kemdom
tag
Gari nekem annyira nem fontos... Badát moddolni eszembe sem jutna, amúgy meg vigyázok a telefonokra... Az ezen felül lehetséges hibákra pedig gondolom jó a bolti garancia ( pl: kijelző, egyéb gyári hibák)
-
Apika
addikt
Egész jól teljesített ez a készülék a videó alapján a paramétereihez képest...
-
Loretto
veterán
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
Hugomnak Y van, de a barátjának is kezd behalni a telefonja, lehet rábeszélem, és akkor mindhárom új Badás telo meglesz a családban.
-
Kicsit aggódtam, hogy ezzel a processzorral lassú lesz a software, de kellemesen csalódtam. Látszik, hogy megfelelően van megírva illetve optimalizálva az egész OS.
Csak nehogy vegyek eggyet a Wave 3-om mellé -
DS39
nagyúr
ez a gyári böngésző nem tűnik vmi gyorsnak, pedig elvileg flasht is támogat. a menü gyorsabb mint egy hasonló kategóriás androidos, de a böngészőben kétujjas zoom-in-out, meg az elforgatásra reagálás lassabb.
-
kemdom
tag
Jó kis teló... Samu a Badánál nem kezdi el követni az androidos árazását, ugye? Kb független ára mennyi lesz? Egész jó, csak az a HVGA+3,65 col.
-
leslieke
Jómunkásember
Jó lett a videó!
Csak rövid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest