Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem vagyok jogász de nekem első olvasatra is gyanús az egész. Ha ellopnak tőlem valamit, akkor feljelentést teszek legyen az bármekkora összeg és ismeretlen a tettes. Nyoma van írásban a yardon.
Ha meg nem teszem akkor leírtam és kész. Utólag ha meg is találnám és lenne is képem az ellopott holmiról kopogtassak annál akinél megláttam? Miért nem jelentettem be vajon az eltulajdonítást, mikor megtörtént?
60 rongy azért nem kis pénz, maradjunk ennyiben.Egy kollégától bringát loptak. Jelentette. Egy hét múlva meglett a canga pár faluval arrébb mert feltették a netre eladásra. Elmentek a kékekkel és visszavették. Volt nyoma, írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest