Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem vagyok jogász de nekem első olvasatra is gyanús az egész. Ha ellopnak tőlem valamit, akkor feljelentést teszek legyen az bármekkora összeg és ismeretlen a tettes. Nyoma van írásban a yardon.
Ha meg nem teszem akkor leírtam és kész. Utólag ha meg is találnám és lenne is képem az ellopott holmiról kopogtassak annál akinél megláttam? Miért nem jelentettem be vajon az eltulajdonítást, mikor megtörtént?
60 rongy azért nem kis pénz, maradjunk ennyiben.Egy kollégától bringát loptak. Jelentette. Egy hét múlva meglett a canga pár faluval arrébb mert feltették a netre eladásra. Elmentek a kékekkel és visszavették. Volt nyoma, írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest