- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, ennél azért jobbnak gondoltam.
Azt hiszem kipróbálom helyette az Avira-t. Egy dolgot úgy is utálok az MSE-ben, mikor valamit talál ami egyébként nem az és rányomsz, hogy ne piszkálja akkor az alkalmazása a lépésnek eltart 5-10 percig, addig be se lehet csukni az ablakot...
t72killer: hmm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #112 üzenetére
Nem néztem ilyen vírus keresési sikerességes összehasonlításokat. Dobsz valami hiteles és friss linket a témában? Az MS független attól h. nem szeretem őket, nem szokott kiadni vacak dolgokat a kezéből. Jó, most a még mindig erőseb bugos Win10-et nem nézve...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #109 üzenetére
Régen még érdekelt ez a víruskergető téma, ma már nem. Az MSE-t nem kell évente megújítani, kussban van, stb. Amikor olyan dolog került a gépre, azt mindent megfogott, nekem ez elég bizonyíték. Márpedig nálam időnként kerül ez-az a gépre, pl. kétes telefon hack cuccok miatt...
t72killer: olyan gépre eleve nem tennék Windowst.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
t72killer #107 üzenetére
A spybot sokkal inkább anti mallware, mintsem víruskereső, emiatt tartom.
Az Avira viszont nem a szívem csücske.Jó ideig Avastos voltam, mígnem nem fel nem hízott a telepítési könyvtára 1GB-ra, a boot idő ezzel együtt meg 3 perc fölé. Ennek 2 v. 3 éve, azóta MSE van, meg nincs kikapcsolva az UAC...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #85 üzenetére
Nem csak a portfolión, egyik portálon sincs érdemi infó. Csak annyi derült ki a történtekből, hogyha egy ilyen dolog megtörténhet, akkor nem alkalmaztak (vagy nem megfelelően) szeparált belső hálózatot a kórházban.
Egyébként igen, valószínűleg arról van szó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #82 üzenetére
Sehol se látni információt róla, hogy valójában milyen rendszereket támadott be az a cucc. Vajon még XP-s gépek voltak kint a neten a kórházban?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Linuxon a Chrome pepperflash pluginját használják már egy ideje, csinált valaki egy PPAPI - NPAPI wrappert. Tudomásom szerint egy ideje már kb. mindegyik asztali disztrón így van megoldva a flash támogatás.
Nálam Chakrán is ez van: pepperflashplugin-21.0.0.213, ezt használja a Firefox ha felrakom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest