Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 2db van. Amiért tök sokat fizettem, az a legszarabb
Egy SDR-ező (najó PMR-el foglalkozott főleg) embertől vettem itthon, miután a kínából rendelt példányom 1 hónap után sem akart megérkezni. A cucc 4500Ft volt, és szétszedés után feltűnt, hogy a srác szarrá forrasztgatta már rajta a koax aljzatot. Mindegy, ez van 
Na szóval ez a példány 30-35Khz-t driftel, ami meg később 1200Ft-ért esett le itt az aprón, az meg csak 10Khz-t
Mindkettő E820T amúgy, és tök ugyanaz a méret/műanyag ház/panel (a kisebb fajta, koaxal a végében).Pro tipp:
A normál scan után futtasd a megtalált csatornákra külön így:
kal -c $channel_id
A végén meg fogod kapni a relatív driftet ppm-ben. Ezután pl. rlt_fm-nek vagy bárminek ami tud ppm error correctiont meg tudod ezt adni (nálam pl: rtl_fm -p 30 -M am -f.... stb..). Én azt csináltam amúgy, hogy mindkét donglet végigfuttatam 5-6 csatronán "-c"-vel, aztán kiátlagoltam az eredményt. Egyelőre ezt csak a józan paraszti ész diktálta így, pl nincs infóm arról hogy ez az érték hogy változik mondjuk 100-150Mhz között (hiszen itt 900Mhz-n mérünk), szóval lehet hogy érdemes lenne olvasgatni még egy kicsit a témában

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- HBO Max
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy SDR-ező (najó PMR-el foglalkozott főleg) embertől vettem itthon, miután a kínából rendelt példányom 1 hónap után sem akart megérkezni. A cucc 4500Ft volt, és szétszedés után feltűnt, hogy a srác szarrá forrasztgatta már rajta a koax aljzatot. Mindegy, ez van 
Mindkettő E820T amúgy, és tök ugyanaz a méret/műanyag ház/panel (a kisebb fajta, koaxal a végében).