Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Tisztában vagy vele, hogy hogy alakulnak a bérek és az iPhone árak egymáshoz képest Kínában?! Nagyon el kell ahhoz aprózódnia ahhoz a piacnak, hogy egy prémium gyártó egyben piacvezető is legyen (darabszám kapcsán meg különösen).
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
zombinyul
addikt
Az LG sikereinek csak orulni tudok, iszonyat jo telefonokat (meg tabletokat) csinalnak. A Huaweinek szinten, parom P8-asa is nagyon nagyon jo cucc lesz (mar csak a tamogatottsagara leszek kivancsi, a P6-osa rosszul szerepelt ilyen teren).
Az Apple helyezesen viszont megvagyok lepve. Azt hittem az amerikaiak vannak akkora hazafik, hogy a legtobben a sajat tyukuk tojasat vegyek.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Garada
őstag
Számomra most a Huawei a P8 után igen szimpatikus lett.Főleg azok után, hogy hangsúlyt épített a lokalizációra is.
-
marcee
addikt
Eszembe nem jutott volna, hogy pont otthon csak 30%-on áll az apple, mikor éppen Kínában majdnem 50-en.
Szerk: na jó, nem 50, valamit félreemlékeztem, csak vezet gyártóként.
[ Szerkesztve ]
\m/
-
jacis
nagyúr
Ügyes az LG
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
takacsbotond
őstag
Other 0,0%?
Az, hogy sikerült???Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #5 üzenetére
Áh, én sose éreztem ezek miatt becsapva magam, csak kényelmesen hátradőlve nézem azt, ahogy cicóznak egymással
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért, mit mondjon a szerencsétlen PR-os? Hogy "elsők vagyunk eladott példányszámban, de harmadikok árbevételben"? A gyártó azt domborítja ki amiben első. Ha meg benned nincs annyi, hogy különbséget tegyél árbevétel, példányszám, profit, piaci részesedés és egyebek alapján, akkor megérdemled, hogy becsapva érezd magad.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #3 üzenetére
A KSH adatai szerint...
Mindenféle számokat dobálnak... hogy í]y úgy elsők...
-
Graphics
Jómunkásember
Na errol beszeltem...
Mindenki felmér, az egyik szerint a Huawei az elso Kinaban a masik szerint meg a Xiaomi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest