- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát akkor ami ismert az fixelt, ami meg nem az nem fáj mert nem tudunk róla? A jövőre nehéz felkészülni ismeretlenül...
x570: köszi, mindenkinek nem fogalmaztam elég pontosan. Strix és a felettei lapok érdekelnek és ha beruháznék egy platformváltásra akkor már nem vennék 470-et, így értve nincs csak ventis lap.
-
válasz
Lacika112 #31 üzenetére
A tavalyi probléma foltozva van az új meg még új tehát nincs. Ok. Hibázni emberi dolog, ami számít, hogy mit reagálnak. Az AMD nem hibázott az elmúlt évek során? De a Zen architektúráig elég sokat.
Szerintem elég egyértelmű, hogy ki kell adniuk valamit és az is, hogy az új fejlesztés nincsen kész. A történelem megismétli magát. A Pentium4-es idők végén is az AMD dominált majd jött a Core, szerintem most is ez lesz.
Amúgy én most váltok intelről intelre megint, pedig az AMD egy jobb alternatívának tartom. De a ventilátort nem tudom elviselni egy új x570-es 90-100k-s lapon.
mobal,
-
Nekem nincs semmi, azt remélem a kollégának van és megosztja majd velünk. Azért ezek fontos információk!
Lacika112: szimplán csak kijelentettél dolgokat forrás nélkül, vádakat ami azért fontos.. Simán el tudom képzelni, hogy kijavítják.
Hirtelen milyen sok lett az AMD fan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest