- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Egyébként én is "válaszúton" vagyok mostanában. A fele cuccom Apple, iPhone-om van és iPad3 amit amiket napi szinten használok és rendesen belaktam már appokkal, de viszont világ életemben MS/pc-t használtam, azon dolgoztam/dolgozok és van egy Win8-as netbookom is ami sokszor előkerül mikor munkaügyben utazok... Év végére eldöntöm, hogy az erő melyik oldalára állok és egységesítem a motyómat...
-
Gadgetfan_
senior tag
"Tök felesleges, csak a saját igazuk/világuk létezik másé nem. Mindjárt jönnek újabb magyarázatok és támadások.
...de számomra az SW nem megfelelő, és ha ezt kimondom, egy Apple termék használó ezt személyes sértésnek veszi, hogy én hogy képzelem, hogy nekem az nem jó?"(#358) sirály12 "Teljes mértékben egyetértek veled, sajnos ez tény!
A hardver elég jó, szoft kicsit más tészta, de a fanok hozzáállása a dolgokhoz néha kicsit már idegesítő!"Mégis ti vagyok azok, akik itt osztjátok az észt az androidról, egy Apple/iPad topikban.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #310 üzenetére
(#300) fordfairlane Kicsúsztam a szerkesztési időből...
Ráadásul a zseb-hotspotba tehetsz egy 32GB-os kártyát is amin adatokat tárolhatsz
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fordfairlane #300 üzenetére
Vagy vegyél hozzá egy net előfizetést zseb-hotspottal, 10000 forintért, ha annyira fontos a 3G. Én is WIFI only-t vettem, mert az iPhone-on van havi 1 GB netforgalom, ami elég arra az esetre ha WIFI mentes övezetben járnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest