- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nincs Apple TV-m (a régivel egyébként se lehet Full HD-t streamelni, az új meg még nem kapható), és nem másolgatok iTUnes-zal. Szerintem inkább tájékozódj, mielőtt idejössz habzó szájjal galaxizni...
(#34) Shyciii
Te olvastad, hogy én anno mit írtam az iPad 2 kijelzőjéről, vagy egyszerűen elhitted a kollégának, hogy istenítettem? Egyébként nem is volt az különösebben rossz, amíg mellé nem tettem egy jobbat. Már a nagyobb felbontású telefon kijelzők mellett is remélte az ember, hogy javítani fognak az új iPad kijelző felbontásán. A javítás pedig praktikusan (szoftveres okokból, a fejlesztők érdekében) a duplázás volt, aminek jelenleg még vannak hátulütői, leginkább a sokkal magasabb kijelző fogyasztás. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Soni84
tag
A kompromisszum ebben az esetben a nehézség és a vastagság a nagyobb akksi miatt. Ha ez az ára, hát legyen! Igazából nagyon mást mit lehetne fejleszteni rajta? 4 magos proci? minek? Több ram? Minek? Jobb fényképező? Minek Ipadra?
Nyilván egy jobb akksi technológia az már nagyon elkelne mindenkinek, de ezért csak nem hibáztathatjuk az apple-t.Fél éve azért nem merült fel, hogy kevés a 720p mert a viszonyítási alap jóval alacsonyabb volt. 10 éve én annak is örültél, hogy volt mobiltelefonod, mert a viszonyítási alap az volt, hogy vezetékesen hívtál mindenkit. Akkoriban megfelelt az? Persze hogy meg! Most megfelelne egy vezetékes? A technológia változik, és az igények vele változnak.
-
Soni84
tag
Szerintem ez teljes mértékben szubjektív, nekem pl. nagyon gáz egy kis ppi-os kijelző. Legalábbis telefonon. Kifejezetten idegesítő amikor egy weboldalt nyitok meg és zoomolgatni kell mert elfojnak a pici betűk.
Ellenben a vastagsága, meg a súlya nem zavar.Sok ember gaming rig építésénél is elfelejti, hogy a monitor az egyik legfontosabb dolog egy ilyen számítógép kiépítésében, hisz hiába van az embernek 200 magos procija meg 18 videókártya sli-ben ha egy 15" crt-n játszik!
-
erdoke
titán
Tanulj meg olvasni. Jobb az új felbontás, ezt szerintem senki nem is vitatja.
Tavaly pedig milyen felbontással vehettem volna iOS tabletet?(Tudod, amire alkalmazások is voltak.
)
Mellesleg a 9,7" 1024x768 vs. 1280x800 10,1" (esetenként sokkal gyengébb technológiával), az "fényévekkel jobb"? fanboy much?Biztos lesz neked öklömnyi pixeles kínai tablet 90-ért, ne aggódj.
(#8) DemonDani
Belegondolni egy dolog, használni egy másik. Egyelőre nincs melegedés probléma, nyáron pedig meglátjuk. Egyébként itthon nyáron is 23-25 fok van, azt az egy fokot szerintem nem fogom megérezni... (És nem, nem most, nem az új iPad miatt szereltettem fel klímát
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest