- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
fordfairlane #140 üzenetére
Elvileg tán, már fejlesztik az Android 5-t, ami tán még idénre várható.. Bár nem tudom, hogy ennek mennyi köze van az ICS elterjedéséhez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
De áh..
Ott vannak a gyártók szoftverei, ha akarod használod őket. Mint írták már korábban, Samsung-nál pl. ott a KIES, de nem "kötelező" használni. Anélkül is meg tudsz oldani, lényegében mindent.
Most itt már tudjuk azt is, hogy elvileg az iTunes-t sem kötelező, szal ez már szubjektív.
Nah, de sztem ezt a részt fejezzük abba, mert nagyon elkanyarodtunk a témától.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi ezzel a probléma? Android-nál ez Airdroid-dal ez tök jó, és egyszerű...
(#90) besk23: Mondogasd ez egy olyannak aki mondhatni csak egy felhasználó a sokból. Tehát, Ő is képes pikk pakk itunes nélkül a készülékére másolni? Vagy ugyan úgy megoldható egy alkalmazással?
A másik, hogy Én már pár Apple termék tulajdonostól is hallottam, hogy örülne neki, ha nem lenne iTunes.
Tehát, nem csak azok mondogatják ezt, akik "nem ismerik".
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest