- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Végül sötét szürke poli Smart Cover lett belőle, mert az akció a fekete bőrt nem érintette és a többi szín nem jött be, bár először a világosat neztem, de az szinte fehér
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Eredeti Apple Smart Coverből van vkinek tapasztalata a bőrrel kapcsolatban? Most gondolkozom h polyurethan vagy bőr legyen
-
@matthew@
őstag
válasz
twosixxx #4271 üzenetére
Igen, ez sajna így van, a tesztben is van róla szó vagy a videóban van megemlítve, bár az ok az kérdéses
Aki szeretne iPadre smart covert bőrből jó áron, most megteheti: ennyiért elgondolkoztató, mert poliuretán árban van
-
@matthew@
őstag
válasz
Maxximus #4264 üzenetére
Igazából megoszlóak a tapasztalatok, nekem teljesen jól megy a 6.1, bár kényszerítve is voltam a feltételre, mert automatikusan letöltötte (nem tudom miért) és foglalta a helyet. Nekem semmi bug nincs benne, sőt az AppStore tényleg jobb min 6.0.1 alatt, illetve az egyéb hely is mérete is csökkent és nem nő folyamatosan
-
@matthew@
őstag
A garancia meghosszabbítás lehetőségével már élt vki? Érdemes még 1 évet vásárolni? Illetve vásárlástól számított mennyi ideig kell eldönteni h élek-e azzal a lehetőséggel?
-
@matthew@
őstag
Be van állítva az email fiókom a Mail appban (gmail) viszont az a fura h csak akkor jön meg értesítés email érkezésről, ha megynitom, hol lehetne beállítani h a kis szám ikon megjelenjem a mail appnál ha jön vmi? Az értesítéseknél minden be van állítva, és mégis csak akkor jelzi ha megnyitom
csab2: igen, nekem is jött tegnap is meg ma is, látszik mekkora bugger app
de legalább foglalkoznak vele
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #4116 üzenetére
Az AVPlayer-en keresztül MKV-t is le tud játszani? Apple oldalán fórumban azt ajánlották h konvertálgasd, az meg elég lutri, de még nem próbáltam AVPlayer-nél MKV-t betenni
BoboDJ: ezt jó tudni, thx a helpet! Bár 16GB-s verzión nem fenyeget h sok MKV-t fogok nézegetni
-
@matthew@
őstag
válasz
ssgt1981 #4112 üzenetére
Na ez jó kérdés, még nem is próbáltam.
Amúgy amikor fent van az iPaden a program akkor az által lehet kiválasztani h mit teszel fel, lehet az már felismeri.
Vagy még jútyúbon vagy gúgliban biztos van 1-2 iromány, amiben bemutatják, hogy tegyél fel MKV-t iPad-reitt egy infó, e szerint nincs lehetőség MKv lejátszásra, át kell konvertálni AVI-ba vagy MP4-be
-
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
Zodicus #4068 üzenetére
Én még nem tettem fel, inkább várok a frissítésekkel mindig, viszont letöltötte automatikusan az iPad, már csak telepítenem kéne a beállításokban, hogy tudom letörölni az iPad-ról azt az adatmennyiséget? Illetve be lehet vhogy állítani h ne töltse le automatikusan, csak ha kérem?
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #4056 üzenetére
Az tudom, de magát a gépelési folyamatot gyorsítja és kényelmesebb is, és ezzel csak aládolgozni lehet valamelyest, tehát a nyers anyagot gyorsan, könnyedén begépelni, majd gépre feltenni a dokumentumot és ott már mehet is a szerkesztés. Bár az iPad meg billentyűzet árából már kijön egy laptop is amivel minden megoldható.
-
@matthew@
őstag
válasz
kiskekko #4054 üzenetére
Én is fogok rajta doksikat írogatni, de a fontosabb szerkesztési mozzanatok szerintem számítógépen jobban elvégezhetőek. Viszont egy ilyen billentyűzet ezt nagyon könnyítheti, igaz nem kis befektetés. Egy laptop nem váltható ki teljesen vele, de szerkesztgetni már jól lehet vele
-
@matthew@
őstag
válasz
pszichiater #4018 üzenetére
Nekem is angol töltő volt hozzá és én is inkább vettem egy eu-s verziót, és így is jobban jöttem ki árban. Mondjuk számomra az nem tetszik h sehol sem írják ki neten h ez is előfordulhat h angol töltővel kapom és biztosíthatnának gyári töltőt, vagy akár ebyről rendelhetnének mindig 10-et és ha kell, csak adnak a fiókból sztem ez korrektebb lenne részükről
-
@matthew@
őstag
válasz
kiskekko #4011 üzenetére
Szia!
Őszintén szólva gy ilyen munkát mint amt írtál, arra nem nagyon jó szerintem, mert sokkal jobban szerkeszthető egy dokumentum egy PC-n vagy laptopon, sőtt van amir különleges formátumokat kérnek egyetemen, pl nálam is ez van és iPad-en nem tudom azt megcsinálni, viszont arra h néha irogass vagy vmit szerkessz Word-ben az megoldahtó, pl a Pages nevű programban, de egy nagyobb volumenű munkánál megoldható, de sztem nem a legjobb megoldás. De egy billentyűzettel egész kellemesen használható, újságírót is láttam iPadel dolgozni, de sztem ők is csak az alapot begépelik és gépen véglegesítík, szóval szerkeszteni nem a legkényelmesebb és legjobb megoldás. -
@matthew@
őstag
Azt nem értem h kijelezte nekem az iPad az iOS 6.1-et, és azt írja h le is van töltve, és már csak telepítenem kell, ezt miért csinálja? Ki lehet kapcsolni h ne szedje le automatikusan, mert mivan ha pl nem akarom feltenni a frissítést és letölti, csak a helyet foglalja
Nnobi: szerintem inkább iPhone-os fórumon kérdezd meg iPhone 5
iPhone 4 -
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #4004 üzenetére
Most titkon abban reménykedem h a céges flottával átköltözünk a T-mobile-hoz, mert akkor nagy esély van iPhone-ra, mert most Telenoréknál sajnos csak bugfónok vannak
Ezért inkább kártyafüggetlenül vásároltam készüléket mindig, csak az almás cégnél az még elérhetetlenebb számomra
-
-
@matthew@
őstag
A frissítés kb mennyi időbe telik, illetve beállítások, mint pl jelszavak, fiókok megmaradnak?
-
@matthew@
őstag
Akkor teljesen korrektek, így nem nyúlhatsz mellé. Akkor jobb ha őket választod
nekem pl nem akarták engedni h kibontsam, Vodafonban, oda kértem kiszállítást, kifizettem majd kibontottam, láttam nem okés a töltő, már kértem is vissza a pénzt, kérdeztem is h most nem volt neki tök mind1 így is ott maradt kibontva csak 1 percig nála volt a pénz
-
@matthew@
őstag
Azt csak arra írtam h aki nem akar pénzt költeni, és konvertálgatni, annak jó lett volna az AVI, de végül is mind1, lényeg h van megoldás
agabe: It van még 1-2 bolt ahol annyiba kerül, és jók is: [link]; [link] nézd meg az értékeléseket a boltokról, csak arra figyelj az ilyen olcsóbb helyeknél, h mindenképpen bontsd ki mielőtt eljössz, mert nekem angol hálózati töltővel adták a GSM-takácsnál és fölhívtam több előbb említett boltot és mondták h zsákbamacska, lehet h eu-s töltőt kapok, lehet h angol, és akkor adnak hozzá egy hálózati átalakítót, amibe be kell dugni a gyári töltőt, elég gáz eljárás, legalább eredeti Apple csere fejet adnának hozzá
erre nagyon figyelj, én is ott hagytam egy iPad-et GSM takácsnak, amíg nem került elő egy rendes töltő hozzá
-
@matthew@
őstag
válasz
powerup2 #3952 üzenetére
El lehet lenni kisebb tárhelyen is csak tényleg figyelni kell, perszecsak ha elég a full hd alatti minőség, akkor jö. Nekem megfelel a kis felbontás is mivel csak utazás során nézek filmet, arra az 1-2 alkalomra meg kibírom. A legjobb megoldás tényleg az lenne ha lenne USSB eszköz csatlakoztatására külső HDD-t vagy pendriveot mert a 16 esetleg 32 gb mindenre elég lenne a filmek eszik a legtöbbet és amit megnéztél azt úgysm fogod mégegyszer jó esetben és le lehet törölni, viszint kell egy gép iTunesal h fel tudjál tenni új filmet, így sztem tényleg az lenne a legjobb, csak ez sztem álom marad számomra és sokak számára
-
@matthew@
őstag
Nem csak torrentes filmek vannak más formátumban, pl nagyon sok fényképező, videokamera .AVI-t használ, az még belefér volna ha pl viszem vhova családi összejövetelre, akkor le tudjam játszani és megmutatni, de végül is mind1 mert az AVPlayer ára nem eget rengető, csak kissé furcsállom h nem fért bele alapból több.
megema: lockscreen-es lejátszás kezelés van a 6.0.1-ben is? Vagy azt h tudom elővarázsolni, mert jó lenne
-
@matthew@
őstag
Megvenném az AVPlayer-t, már csak annyi a kérdésem h hogyan tegyek fel iPad-re filmet, úgy mint zenét iTunes-ban, és kell-e vmit is állítgatni, vagy azt h tudom elérni h mindig azzal a progival nyissa meg a filmeket?
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3935 üzenetére
Nélküle nem is tudnék élni
Ragnar95: köszi a választ!
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3931 üzenetére
Értem, akkor én is előbb megvárom h mik javulnak vagy adódnak-e bug-ok, bár Apple-nél nem nagyon tartok valószínűnek visszafejlődést, de most már mindig óvatosabb vagyok, mert Bada-val már igencsak megjártam egy frissítésnél
Amúgy ha ezt leszedem, vagy később a 7-es verzió, viszont vmi nagyon nem jó és nyomok egy restore-t akkor azt a verziót teszi vissza a rendszer, amivel megvettem, vagy az épp frissítettet állítja alap állapotba? -
-
@matthew@
őstag
Nos akkor sztem marad így Win7-8-al a dolog, nem szeretnék annyira mókolni.
Csak gondolom megpróbálom hátha megy egyszerűen is
Tetszik nagyon az Apple, eddig nagy ellenző voltam, de megfertőzött, kövi cél egy iPhone
Amúgy OS X-re mennyire vannak vírusok, meg iPad/iPhone-re? -
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Az aksiban eddig pozitívan csalódtam, 8 óra használat után, kb. 30%-os fényerőn folyamatos netezéssel, még mindig 60%-on van az aksi
Csak 1 nagy gond van: az h én alig jutok hozzá, mindenki kapkodja ki a kezemből h ő is megakar nézni ezt meg azt, pedig azért vettem h nekem legyen egy külön készülékem és mások tudják nyomkodni az asztali gépet, alig jutok hozzá a saját iPademhez
Már gondolkoztam vmi képernyőzár kombináción vagy vmi megoldáson
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3884 üzenetére
Igazából akkor azok a progik is használnak memóriát amiket "becsuktam" de még nem zártam be teljesen, mert a memóriába hibernálják magukat. Leszedtem egy system info-s progit, megnéztem, amikor ott voltak a "háttérben" a használt progik, akkor kb. 150MB volt épp elérhető, de amint bezártam mindent, a használatban lévő memória 400MB-ra csökkent. Meg nézem úgy h estére mindig bezárok teljesen mindent, majd másnap indítgatok újból minden progit, és ha így megoldódik, akkor nem csinálok restore-t mert másnál is van ilyen hiba iOS 5 óta a neten olvasgattam külföldi fórumokon. Max ha az sem működik, akkor nyomok restore-t. Majd meglátjuk mi lesz, meg az FB az pont egy olyan app ami sok embernél "szar" és buggos, így az nem is mérvadó ebben az esetben.
-
@matthew@
őstag
Viszont mitől lehet néha ilyen kidobás az appból? Eddig fb-nél meg app store-nál jött elő, de elég fura. Mondjuk ezek futnak is a háttérben, elméletileg mert frissítéseket folyton nézik. Meg amit használtam azt utána mindig be szoktam ott is zárni, max 4-5 appot hagyok benne általaban, de akkor azok sem nagyon futnak a háttérben, ez így elég fura
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3873 üzenetére
Megnéztem, írt olyat h lw memory ez érdekes mert iPad 4-ben nincs olyan kevés, nem kéne ezt csinálnia. Ha előhívom az alkalmazásokat amik eddig futottak, a fő gomb 2x-i megnyomásával, ott kb. 4-5 app van. Kisséfura, meg néha crash is volt a diagnosztikán belül, mitőllehet?
-
@matthew@
őstag
Nektek is előfordult néha h megyniitok egy appot, pl fb, app store és ledog a kezdőképernyőre, de a taskmmanagerben fut továbbra is és ha rámegyek már megy minden rendesen, vagy ez egyedi bug?
-
@matthew@
őstag
válasz
csokoládé13 #3867 üzenetére
Olvasgattam én is, csak azért kicsit zavart. Töröltem Safari előzményeket meg cookie-kat azzal csökkent 0,2GBvel. Mondjuk így is van még 10Gb szabad helyem
bár ami fura h most néha kilép 1-2alkalmazásból, pl facebookot nezegettem és egyszer csak kidobott kezdőképernyőre, app store is csinálta, ez másnál is előfordult már?
-
@matthew@
őstag
válasz
csokoládé13 #3861 üzenetére
Egyáltalán nem sérülékeny a hátulja, nekem nincs rajta semmi és nem sérült pedig sok helyre letettem már itthon.
Amúgy az Others mappa ha iTunesban nézitek, kinek mekkora? Mert nekem kb. 1 hét alatt 0,3GB hozzátett, ez miért lehet? Most tartok kb 1,6GB-nél
-
@matthew@
őstag
Az fb mimdig is sz@r volt használhatóság szempontjából, mondjuk az fb nem zavar csak örülök h jön értesítés, mert wp-s telól elfelejtett értesíteni mindig.... És azért néha fontos dolgokról maradtam le amit ismerős közölni akart. Csak a játékok idegesítettek h este azokra keltem
de ha még így is lesz értesítés, majd megnézem a menüben is a gameknél.
-
@matthew@
őstag
Hogy tudom kiszedni azt h ne értesítsen az iPad játékoknál? Fent van pl a Bear Grylls run dolog meg egy CSR Racing nevű game, de mindig nyomja fel az értesítéseke, és a beállításoknál az értesítés résztől már kiszedtem ettől a 2 progitól mindent, hogy tudnám megoldani?
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3801 üzenetére
Értem, köszi a helpet akkor marad így, max ha nagyobb lesz akkor restoret nyomok, esetleg fél évente, évente jót is tesz neki. Backup amúgy hogyan működik? Azt automatikusan csinálja az iTunes szinkronizálásnál, mert láttam vmit a folyamatjelzőnél felül, vagy azt manuálisan kéne vhogy?
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3799 üzenetére
Az eddig oké, csak nekem nincs még semmi más az iPaden ami ott kéne h legyen, max email-ek, erről olvastam h a Gmail sokat eszik, most kitöröltem a fiókomat, és az 0,01GB-t javított rajta. Még gondolom az iMessages is oda tartozik, de az meg csak pár üzenet volt eddig, 2 emberrel. Amúgy ha leszedek egy progit és utána letörlöm, akkor az is növelheti ezt a méretet, vagy azt teljesen eltávolítja? Meg igazából az a fura h a gép még csak 3 napja van meg és ennyit szemetelt volna? Lehet megpróbálok egy restore-t, és megnézem h akkor mennyi van az egyéb-ben, de alap esetben nem szabadna lennie bárminek is az egyéb rész alatt restore után, igaz?
-
@matthew@
őstag
Olyan gondom lenne h amikor megnézem a tárhelyet a beállításokban, 11,1GB a szabad, és 2,2GB van írva használtnak, viszont ha összeadom az összes alkalmazást amit lentebb ír, akkor csak 0,9GB-t kapok, és azt is is hozzáadtam, ami a lenyitható részen van, ez másnál is így van?
-
@matthew@
őstag
A mágneses rész sztem akkor karcol inkább ha le-fel műtögeted gyakran sztem. A GG-ben meg nem annyira bízom mert láttam már olyan telefont amin az volt és semmimbaja sem volt késsel is karcolgatta haverom, de más ugyan olyan készülékén meg előjöttek a karcok, pl nekem Omnia W-t is sikerült 1 kicsit megkarcolnom. Azóta fóliázom, de iPad-re nem szívesen tennék, majd smart cover van tervben, csak tényleg vigyázni kell nehogy poros helyre tegyem le kihajtva, mert az kellemetlen is lehet.
-
@matthew@
őstag
Ezért jó a Siri, ha beszélsz hozzá, nem kell tapicskolnod
Amúgy tényleg nagyon ujjlenyomatos a kijelző lezárt állapotban de ez sajma vele jár, smart coverről amúgy mik a vélemények? Hallottam olyat h karcolja a kijelőt kissé, ez igaz (le-fel nyitásnál, ha húzom rjata, nem csak leemelem)
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3756 üzenetére
Értem, köszi a helpet! Beállítottam a Gmail-t az iCloudot meg majd megnézgetem h hogyan tovább. Nagyon tetszik az iOS amint lehet lecserélem a WP-s telómat egy Apple-re csak kicsit gyűjteni kell rá
-
@matthew@
őstag
válasz
sirarcheer #3752 üzenetére
Köszi a helyet! Nagyon tetszik a kütyü, csak WP mellett szokni kell
-
@matthew@
őstag
Olyan kérdésem lenne h ha be szeretnék állítani egy Gmail accountot iPad-én a Mail részhez akkor később a többi ott lévő választható email dolgot tudom hasznlálni pl az iCloudot, vagy ahhoz ki kell majd lépnem a gmailből és csak akkor tudom csekk ölni a csődöt? Vagy van ahhoz egy külön progi is?
Illetve GKI tud nekem link elő egy iTunes szinkronizálásról szóló leírást, vagy csak leírná pár sorban h pl zenét képet videót h tudok rátenni? -
@matthew@
őstag
válasz
jozsi252 #3713 üzenetére
Azt ingyen adták hozzá, mert felhívtam őket utána és mondták h nem lehet tudni h a töltő az angol vagy európai-e, mert az csak kinyitás után látszik, a cikkszámból, meg semmi másból nem. Én fehár iPad -4et vettem, 16GB WiFi-t, azárt nem vártam mert ennél többet tudó készülék nekem nem nagyon kéne és sztem nem is nagyon lesz
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3711 üzenetére
AZ lehet, de keresgéltem neten és sehol sem találtam és Gödöllőről mentem fel és már nem volt kedvem járkálni, itt meg minden drágább, úgyhogy mind1 meg ekkora összegnél ez már nem akkor probléma sztem mondjuk az is jó megoldás lett volna, de így legalább ha megyek Angliába akkor van töltőm
-
@matthew@
őstag
Végre megvan a kicsike, bár eléggé macerás volt az egész.... A Gsm-Takács-tól rendeltem és az Árkádban a Vodafonhoz kellett érte mennem, ami tök jó is volt, csak ott azzal fogadott a nő h angol töltővel van ellátva a készülék és ad hozzá egy magyar átalakítót, úgyhogy ott is hagytam h így nem kell a készülék, átrohantam a Sugárba az ExtremeDigital-ba h ott igaz hogy 10k-val drágábban de van és neten csekkoltam is h van raktáron, ott kb. 8-an álltak előttem és végre sorra kerülök és a muksi mondja csak fekete van 1db a fehér kb. 2 hét lenne. Ezért megkérdeztem h van-e rendes eu-s töltő, és 5700Ft-omban került de volt, akkor rohantam vissza a Vodafonba h oké, kell a kütyü, ott már röhögött a csaj, bár örült h nem hagytam ott a kibontott iPad-et, kérdezte is amikor először otthagytam h így ki veszi meg de mondtam h az engem nem nagyon érdekel de angol töltővel meg átalakítóval tuti h nem fog kelleni. Most csekkoltam le a serial-t van rá rendesen gari, úgyhogy nem lopott, most happy vagyok, itthoniak ki is vették a kezemből és nyomkodják ezerrel
lehet kell még1
-
@matthew@
őstag
Ma megyek a kicsikéért, ha jól tudom alapból fel van töltve félig, bekapcsolhatom úgy vagy kéne csinálni egy 12 órás töltést legelöször?
-
@matthew@
őstag
Holnap megyek az iPad 4-ért, csináltam Apple ID-t a neten, a kérdésem csak az lenne h bankkártyát később hogy tudok hozzá regisztrálni? Mert amikor iTunes-ban akartam regisztrálni, sok biztonsági kérdést kellett betenni, neten csak 1-et és ott egyből lehetett bankkártyát is regisztrálni, ehhez új ID-t kéne létrehozni iTunes-ban vagy lehet módosítani?
-
@matthew@
őstag
MM-ben a 16GB-s WiFi verzió 150k-ért van, annyiért neten keresgélve 32GB-t lehet kapni
Szerk.:
G^zC^mp€r: ismerős az iPhone-ján cserélt hátlapot átlátszóra, ott látszanak a csavarok alul és úgy könnyen megoldható volt a dolog, de sztem iPad-en házilag nem lehet, mert csavarokat nem látni, bár lehet van vmi lehetőség rá -
@matthew@
őstag
válasz
kriszpontaz #3554 üzenetére
Nem írtál az Apple-nek vagy nem hívtad fel őket? Sztem kicserélték volna, vagy ha még van rá gari akkor is megteszik, sztem, bár lehet azt mondják rá h még használható, de ilyen dolgot nem hiszem h elengednének, egy próbát mindenképpen megér
én holnap még1x megnézem az MM-ben mind2 színt és eldöntöm, de sztem fehér lesz
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3543 üzenetére
Azt gondoltam h könnyen szemeteli a rendszert, láttam ismerős iOS rendszerén pl h egy Wallpaper app 1 gigát is megevett
meg azt is halottam h iOS 6-nál a FB szemetel és pár hónap alatt 4-500 megát is lefoglalhat magának, ez csak pár esetben igaz vagy tényleg így van?
Ragnar95 azt tudom h nem káros a JB, csak olvastam vhol h egyre több az adatlopó vírus iOS-en az Installus féle oldalakról leszedett programoknál, és elsősorban erre gondoltam, de amúgy JB nagyobb szabadságot ad vagy csak a warez (ez különösen nem érdekel benne) miatt jó bármire is?
-
@matthew@
őstag
válasz
sunahunter #3539 üzenetére
Akkor a JB most már ilyen szempontból teljesen biztonságos, vagy azért még előfordulhat 1-2 káros progi?
-
@matthew@
őstag
válasz
lama_lamm #3520 üzenetére
Szerintem sem, megnézem azzal, vagy újrateszem a 64-bitest először, hátha segít
Meg az is fura h letöltök egy zenét netről és az iTunes egyből megnyitja a lejátszási listát és beteszi oda, pedig azt a pipát kiszedtem telepítésnél h alapértelmezett lejátszó legyen, ez miért lehet, mit kéne átállítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged