- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
"Offline render" alatt a cgi-t értettem nyilván, amiről beszéltünk előtte.
Ilyeneket, mint ez:
http://static.dezeen.com/uploads/2013/08/2_dezeen_Henry-Goss-Architects_Farthings-04.jpg
Nem sok idő (bár annál több gpu erő kell) hogy ez realtime is valósággá váljon. -
Jack@l
veterán
Már megint hülyének próbálsz nézni.
Mondom realtime
https://www.youtube.com/watch?v=AXsaxagKWUoFőleg ha még összekombinálják a rendert ilyenekkel:
https://www.youtube.com/watch?v=DbMpqqCCrFQ -
Jack@l
veterán
Aha, értem, akkor semmi különbség nincs a frameszámban mantle alatt a "csodatechnikából" fakadóan
Azért egyszer kíváncsiságból nézd meg mielőtt ilyenekt írsz.--
Realtime renderre értettem nyilván. Remélem követed, hogy több nagyobb játék engine-be is épp folyik az integrálásuk... -
Jack@l
veterán
Majd a játékosok megmondják róla a véleményüket, ha látják hogy a szutyok motion blur technikájuk, ami gyakorlatilag nulla plussz vizuális élményt ad az eddig használtakhoz, megfelezi a teljesítményt.
Meg lehet nézni, lehet nagyítóval keresni majd a csodálatos grafikát is star swarmban.
Igazad van, valóban nem tetszik az ilyenfajta agyatlan megoldás aminek semmi haszna sincs a felhasználók oldaláról.UI: mint mondtam, rendernél nincs olyan hogy draw call, nem értelmezhető. Az csak directx meg opengl alatt van.
Már régóta van "offline" render valós időben is, tudod te azt jól, csak nem hangoztatod. -
Jack@l
veterán
Nyilván a cgi-ben nincs olyan hogy draw call... Itt csúszik el alapjában a dolog. (meg azoknál is van post processing)
Post processinget meg a batcheléssel csak ne mossuk már össze...
Amit az oxide csinált motion blur néve naz meg több mint szégyen. (vagy mesterséges többszörös erőforrás igény generálás) Már leírtam párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest