- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Mikor egy felugró hirdetésben megláttam, hogy lesz új Nokia egyből megnéztem mit tud.
Eleve túlárazott mobilnak tartom és tartottam is a Nokiákat, viszont a régieknek annyi előnyük volt, hogy ha leejtetted semmi bajuk nem lett jobb esetben.
Elolvastam kíváncsiságból az összes hsz-ást (tényleg) és azt kell mondjam kb. arra jutottam, hogy ami normális készülék lenne (legalábbis számomra) az mind 60e felé tart.Szóval itt az 5-ös van olyan árban és gyenge hardveres részt emleget mindenki. Huawei Y6II Compact vodánál 43e, de ez sem egy nagy erőbajnok.
Vagy HTC Desire 530 52e és csak 1.5Gb RAM meg 2200mAh-es aksival.
A3 (2017) 93eHD kijelző Super AMOLED + 2gb ram aksi 2350 mAh-s viszont a proci erősebb.
Egy szó mint száz, jövő év január végén vehetnék kedvezményesen új készüléket és már most elkezdtem nézelődni. Viszont hiányzik az android.Ja amúgy most egy Lumia 550 van
Ez volt jó árban (45-50körül volt a teljes ár, 15-ért elhoztam).
Amúgy írták páran, hogy az előfizetések már nem olyanok mint régen. Hát baromira nemEnnyit v. max. 20e-t szánnék rá előfizetés mellett, kár hogy jelenleg ebben az árkategóriában (50e-ig) olyan 15e-t engednek el ha aláírsz 2 évre.
Apropó 2 év: októbertől lesznek még érdekességek, hisz ha csak előfizető leszel akkor 1év, ha veszel is készüléket mellé akkor marad a 2. Vajon hogy fogják rányomni a kiesést az árakra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged