Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland8622

aktív tag

Sziasztok. Mikor egy felugró hirdetésben megláttam, hogy lesz új Nokia egyből megnéztem mit tud.
    Eleve túlárazott mobilnak tartom és tartottam is a Nokiákat, viszont a régieknek annyi előnyük volt, hogy ha leejtetted semmi bajuk nem lett jobb esetben.
    Elolvastam kíváncsiságból az összes hsz-ást (tényleg) és azt kell mondjam kb. arra jutottam, hogy ami normális készülék lenne (legalábbis számomra) az mind 60e felé tart.Szóval itt az 5-ös van olyan árban és gyenge hardveres részt emleget mindenki. Huawei Y6II Compact vodánál 43e, de ez sem egy nagy erőbajnok.
    Vagy HTC Desire 530 52e és csak 1.5Gb RAM meg 2200mAh-es aksival.
    A3 (2017) 93e :Y HD kijelző Super AMOLED + 2gb ram aksi 2350 mAh-s viszont a proci erősebb.

Egy szó mint száz, jövő év január végén vehetnék kedvezményesen új készüléket és már most elkezdtem nézelődni. Viszont hiányzik az android.Ja amúgy most egy Lumia 550 van :D Ez volt jó árban (45-50körül volt a teljes ár, 15-ért elhoztam).
    Amúgy írták páran, hogy az előfizetések már nem olyanok mint régen. Hát baromira nem :( Ennyit v. max. 20e-t szánnék rá előfizetés mellett, kár hogy jelenleg ebben az árkategóriában (50e-ig) olyan 15e-t engednek el ha aláírsz 2 évre.
    Apropó 2 év: októbertől lesznek még érdekességek, hisz ha csak előfizető leszel akkor 1év, ha veszel is készüléket mellé akkor marad a 2. Vajon hogy fogják rányomni a kiesést az árakra? :U

Új hozzászólás Aktív témák