- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wozzy
tag
válasz
Rothmanakos #21 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
Te jó ég! Mi a fene zabál le annyit? Sok ott a bloatware. Inkább rengeteg.
Ezért jobb egy nexus vagy egy AOSP Rom mert nincs tele minden gyártói hulladékkal. Androidnál az egy gb ram a minimum, kettő az optimális mennyiség. Felette csak speciális esetekben van szükség. Ez a felbontás növelés meg marha felesleges. Bővebb elég a hd nem kell a többszöröse egy 5" körüli telefonnál.
-
aelod
veterán
Nagyon dúrva. Dokkolót neki hdmi-n rá monitorra, mehet rá egy linux distro dual bootban és kész a mindenes pc-telefon
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Indítás után mit mutat? Nagyon sok dolog benne marad, hogy ne anyázz az újratöltések miatt. Ha szükséges üríti a rendszer. Ez minden oprendszerben így van csak windowsnál nem szoktuk lesni, hogy épp mennyi van szabadon.
-
Cyberpunk
félisten
Mert a RAM sosem elég.
Hol van már Bill Gates meg a kijelentése.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha ilyen lesz, szép lesz. 4GB RAM meg tényleg elég mindenre (egyelőre), akinek túl sok, az ne ilyet vegyen!
-
berek21
őstag
Komolyan nagyon várom már hohgy kijöjjön. Ezt a telót céloztam be magamnak, úgy május június környékere.
-
Vamp
senior tag
Tovabbra sem ertheto, egyesek miert gondoljak, hogy a kevesebb allokalt RAM jobb a droidna, vagy folyamatos uritgetesekkel gyorsabb lesz a rendszer.
-
válasz
-
Rothmanakos
tag
Szerintem inkább a RAM növekedjen, mint a kijelző felbontása! Ezt legalább ki lehet használni, egy 4K felbontást nem lehet kihasználni 5,5 inchen, viszont 4 vagy több GB RAM-ot lehet. Ki tudja, miket találnak ki még a telefonokhoz, tabletekhez, ami biztos igényli a nagy RAM-ot, ha más nem, akkor 1-2 jó játék, valakinek biztosan az is fontos.
Xperia Z2, 3 GB RAM-ból 2 általában használatban van. Ha már optimalizálni nem tudják az Androidot, legalább dobáljanak alá jó Hardware-eket! -
keIdor
titán
válasz
DeathAdder #9 üzenetére
A másik ok, hogy túl gyorsan kihozzák mindig a jobbat, újabbat. Őszre már megint itt az utód.
-
kengyel
nagyúr
Méretre is jól sikeredett.
-
Lolka Bolka
aktív tag
Teljesen mindegy, hogy mit dobnak piacra, ha olyan a supportjuk, amilyen....
Vettem egy Find7a-t december elején, mert beleszerelmesedtem, de ez elmúlt, nagyon is. Oldaluk épp nem működött utána, elsőre lassan ért ide, hibásan, nem is az amit rendeltem...végül 1 hónap után lett hibátlan készülékem, amire még rá is fizethettem, ez persze lehet az én hibám, mert a Magyar Postával küldtem vissza a terméket (29€). Ők viszont csak 20€-ig fizetik a visszaküldést...és hát többe került. Supportal beszélgetni (európai)...hát érdekes. Heti egy, max két levélváltás és nem a kérdésre válaszolnak. Illetve, ha egynél több kérésed van, akkor csak az elsőre próbálnak! Azt kell mondjam nem ajánlom őket.... -
DeathAdder
veterán
"Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet."
Ez azért érdekes, hogy így átugorják a snap805 -öt, ami eddig csak néhány telefonban van.
Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy QHD panelhez nem éppen ideális az s805 SoC, talán ezért ez a hirtelen váltás.. -
MittuDomain_
őstag
Jól látom hogy egy S5-tel fényképezték?
Nem az, csak az a pöttyös kék hátlap becsapott... -
babkukta
senior tag
miért jön mindenki azzal, h droidnak kell a ram?? 2 giga is elég neki, nem kell neki 4. Az Applénak is ugyanannyira elég az 1, mint droidnak a 2. Attól h az Apple évek alatt majdnem ugyanazon a szinten áll, a droid meg fejlődik, miért kell ócsárolni? Oké, tudom én h nem a legoptimalizáltabb a rendszer, de legalább haladnak vhova a hardverrel. Mi értelme lenne minden éven ugyanazt eladni?
-
atike
nagyúr
Nem tűnik rossznak. Bár nehéz bármit mondani egy pár leírt paraméterből és egy rossz minőségű képből...
-
Kasya
nagyúr
Eddig nagyon tetszettek az Find keszulekek. Kar, hogy egyet se tudtam meg szemelyes hasznaéatba venni...mindenkepp erdekel, hogy mit fognak a piacra dobni.
-
laci_csk
senior tag
Hogy legyen.
Egyre jobbak es erosebbek ezek a telok. -
eventus
veterán
Mihez kell 4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest