Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

Az Oppo Find 7 volt az egyik első QHD megjelenítővel érkező okostelefon, ami hardveresen is az elérhető legerősebb csomaggal rendelkezett, igaz nem feltétlenül elég erőssel, hogy a közel négymillió képernyőpixelt kihajtsa. A Find 9 a friss hírek szerint azonban megkaphatja azt a chipsetet, amivel már nem lehetnek képfrissítési gondok, no persze ha szoftveresen is klappol minden.

Snapdragon 810-zel érkezhet az Oppo Find 9 is

A PhoneArena értesülései a Find 9 nem meglepő módon a Qualcomm nyolcmagos, 64 bites SoC-jét, a Snapdragon 810-et kaphatja meg. A big.LITTLE architektúrájú chipset négy alacsony fogyasztású Cortex-A53 és négy nagy teljesítményű Cortex-A57-es processzormagot tartalmaz. A grafikus feladatokat az Adreno 430 végzi majd, rendszermemóriából 4 gigabájt érkezhet. A következő Oppo csúcskészülék megtarthatja az 5,5 hüvelykes képátlót és a QHD felbontást, a készülékház viszont jóval kompaktabb lehet a képernyőkeretek lefaragásával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Zafírüveg védelemmel érkezett az Oppo R1C

    Felső-középkategóriában indul hódítóútra az Oppo igencsak vékony okostelefonja, amely a hagyományos előlapi védelem mellett zafírüveg borítással is megvásárolható lesz.

  • Az AnTuTunál járt az Oppo R5

    Az ultravékony Oppo R5 kipróbálta magát és a 64 bites Qualcomm rendszerchipet a népszerű teljesítményteszten.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés