Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz pylon #40 üzenetére

Nem a nyelv miatt írtam, hanem mert egyszerűbb a gyártó oldaláról lekapni a megfelelő laptophoz való drivert, mint ini-ket másolgatni meg indítgatni meg konfigurálni.

• Puma K

nagyúr

válasz pylon #36 üzenetére

Egyszerűbb megoldás:

www.nvidia.com (UK-t választom mindig)

Ott vannak a listán lévő GPU-k azok közül a megfelelőt kell kiválasztani. Nyelvnél azaz "Language"-nél pedig az "Other"-t kell kiválasztani és abban benne lesz a magyar nyelv is.

• Puma K

nagyúr

Hali!

Azt hittem, hogy majd nálam minden rendben fog menni, de nem...

Letöltöttem, csináltam egy rendszer-visszaállítási pontot, majd elkezdtem a telepítést.

Beraktam a laptop akkuját, maximális teljesítményre kapcsoltam a Lenovo saját energia menedzsmentes progiját, a drivernél egyéni telepítést választottam, és úgy hogy mindent töröljön az eddigi beállításaiból.

Amikor előjön a lista, hogy miket telepítsen (driver, physx, stb) akkor "NVIDIA frissítések" vagy "NVIDIA Update Components" van a listán -már kiment a fejemből- ... a lényeg én kiszedtem a kis pipát az nekem nem kell.
    Első nekifutásra úgy nézett ki, hogy minden jól alakul a hardvert is látta, de mint fentebb írtam nem alakult zsírozottan a frissítés:

A driver felment mint látható a képen, de pont azt nem tudta telepíteni amit én nem akartam amúgy sem hogy települjön...

Újraindítottam a laptopot, újra elkezdtem a telepítést, ismét "Tiszta telepítést" választottam és megint kivettem az "NVIDIA frissítések" vagy "Nvidida Update Components" lehetőség mellöl a pipát

Megint felment a driver, de megakasztotta ismételten az "NVIDIA Update Components" így nem is került sor a legutoljára hagyott Physx.

Néztem volna a drivert, de ezt írta ki:

Újraindítottam... az megoldotta, bele tudtam nézni a driverbe.

Mivel nem frissítette a Physx-et a legújabbra mert ügye megakadt a már annyiszor leírt "NVIDIA Update Components" így leszedtem az Nvidia oldaláról és magam raktam fel.

A Physx-et valamiért CPU-ra állította... GPU-ra módosítottam a beállítást.

A "Képbeállítások megadása előnézettel" résznél pedig átállítottam "A 3D alkalmazás határozza meg" opcióra lőttem be.

Nálam 2-2 eddig a driverekkel való sz@rakodás állása jelenleg AMD-Nvidia viszonylatban VGA terén.

Első körben az asztali gépemben lévő ATI HD4850-nél szarakodtam a CCC-vel... már nem emlékszem konkrétan mi volt a probléma, de arra igen, hogy akkor volt először problémám VGA driverrel.
    Cseréltem az AMD-t egy Nvidia GeForce GTX275-re és az adott legfrissebb WHQL driverre frissítettem a VGA-t akkor kiírta, hogy nem talál hardvert a gépben... akkor jött az új kinézete az NV driver telepítőnek.
    Aztán váltottam laptopra amiben egy AMD Mobility HD5470M volt, ott HDMI kábellel kötöttem össze a laptopot és egy LED tévét, de elég ocsmány képet adott ráadásul lelógott a kép, állítottam mindent, újraindítottam sokszor, de nem találtam megoldást az ocsmány látványra és a lelógó képre . A tévén is állítottam mindent, de az sem segített (mint a mostani probléma is tükrözi addig próbálgatom a lehetőségeket míg meg nem oldom, de ez esetben az segített, hogy idő közben váltottam Nvidia GPU-val szerelt laptopra (Nem az alábbi eset miatt váltottam!) és ugyan azzal a tévével és kábellel semmilyen látványbeli és pozicionálási gondba nem ütköztem.).

Új hozzászólás Aktív témák