- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
atti_2010 #175 üzenetére
Macbook ->Ivy +GT650M, egyéb ivy +gt640M etc. azért vannak fullhdra gyorsabb motyók
Az ár, súly (max 2kg,14col), teljesítmény arány fog dönteni.Nem vacilálok hanem imádkozom hogy legyen egyáltalán legalább 2 noti ami megfelel az igényeimek és nem fél milla.
Leszokhatnának már a gyártók a 15colos monstrumok gyártásáról, desktop replacementnek kicsi, mobilnak nehéz és nagy. Ha meg kocsiban hurcolja valaki 17-est is hurcolhat simán.
Pláne ahogy nézem elég hüvősek lesznek ezek az új procik+vgak. -
deathtania
senior tag
válasz
atti_2010 #141 üzenetére
én pont emiatt vettem AMD-t. két fajta van:az egyik:"jajmiértvettélazmelegszik, jajazelfüstöl, ajajazsz*r, semmi nem megy el rajta, csakaZintel" és ilyenkor szoktam benyomni a Crysis 2-t dx11ben full grafon, hogy ja, semmi sem megy el rajta.
a másik meg csak nézi, mint valami "csodát", és megkérdezi: miazazAMD?node a kérdésemre senki sem tud választ? lesz DX9es DG Llano-ra?
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010 #58 üzenetére
Csak és kizárólag AMD-s gépeim vannak az irodában......
Kissé paranoiás vagy.
(#90) arty
A Trinity cpu erejét nem ismerem, ezért nem is temethetem, de az tény, hogy BF3, vagy BFBC2 multiban úgy kell az fps, mint egy falat kenyér. 30fps-el, max ágyútöltelékek lehetünk.
Stabil 60 környékén már van esélyünk megszerezni a visszavágós pint.Teljesen mindegy, hogy "mitől megy" a játék, kell a magas fps ezekhez a multikhoz.
-
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest