- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nyilván az AMD is így számol, ahogy az első bekezdésbe írod. Mert az még oké, hogy a belépő vga kártyákat kiütik az APU újdonságokkal, de hülyék lennének ezt megtenni a közép, vagy felső kategóriával egyelőre.
Mindig lesz valami trükk, szoftveres, hardveres, vagy valami egyéb, amit kigondolnak, hogy a célközönség megvegye a diszkrét vga kártyákat.
Hülye lennék a 6950-emet másik drága vga-ra cserélni, ha vennék egy ilyen apu-t és ugyanúgy tudnék játszani.
Most viszont azért vagyok hülye, mert hajlandó vagyok sok tízezret vga-ra költeni, és amíg lehet, ezt ki is akarják majd használni a gyártók.
Viszont nem hiszem, hogy egy OEM gép azért lenne drágább, mert intel cpu van benne, hisz amint látjuk jó ideje nem drágábbak a "kék cpu-k", mint a "vörösek", esetenként még olcsóbbak is, ha azonos teljesítményű darabokat nézünk.
Szerintem egyszerűen a régi rossz beidegződés, és marketing miatt fogy több inteles oem masina.
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010 #58 üzenetére
Csak és kizárólag AMD-s gépeim vannak az irodában......
Kissé paranoiás vagy.
(#90) arty
A Trinity cpu erejét nem ismerem, ezért nem is temethetem, de az tény, hogy BF3, vagy BFBC2 multiban úgy kell az fps, mint egy falat kenyér. 30fps-el, max ágyútöltelékek lehetünk.
Stabil 60 környékén már van esélyünk megszerezni a visszavágós pint.Teljesen mindegy, hogy "mitől megy" a játék, kell a magas fps ezekhez a multikhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged