- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
Menthirist #51 üzenetére
A hányinger nem a lag miatt van, legalábbis én nem vettem észre késést a fejmozgás és a látott kép között a DK1-ben. A gond az, hogy a szemed azt látja, hogy össze-vissza rohangálsz fel alá, miközben a tested ezt nem érzi, tehát ellentétes jelek érkeznek a különböző érzékszerveid felől, ami gubancot okoz... kicsit olyan jellegű dolog, mint a tengeri betegség. Az eltérő ingereket a test védekező mechanizmusa mérgezésként értelmezi és automatikusan megpróbál megszabadulni a gyomrod tartalmától..
Alkati kérdés, kinek mennyire jön ki... van aki 10 másodperc után rosszul van, van aki lazán bírja órákig minden gond nélkül. Ami a jó hír, hogy a dolog szokható és "gyakorlással" fokozatosnak csökkenthető a hatása.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Menthirist #46 üzenetére
"de ha megráznak hogy baj van, nyugi, nem fogod összekeverni a játékbeli történésekkel " - latom nem sikerult megerteni, pont, hogy ebbol lesznek a bajok, mar sima monitoros jatekba kepes az ember beleelni magat, foleg ha az nem egy sims 3. Es ki hitte volna de az ember leginkabb a latasara tamaszkodik, ezert hiszi el a tesztalany, hogy amikor egy monitoron nezi a sajat labait majd egy probababaet ugyanolyan szerelesben mikozben bokodik, hogy tenyleg az o labat zargatjak.
Es itt szo sincs extro- vagy introvertalsagtol. Az erzekeid osszezavarasarol van szo. Az egy masik kerdes, hogy a befordulasra hajlamos embereket megjobban el fogja szakitani a valosagtol, gondolj csak az MMO fuggokre.
Nem lenne bajom az OR-el, ha valami biztonsagi feature lenne rajta, de se egy veszkikapcsot nem lattam rajta, se az emlitett hangalapu lekapcsolast. Nagyon sok problema lesz ebbol, az boritekolhato.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Menthirist #28 üzenetére
Csak fules eseten nem szunik meg a kulvilag, hisz megmarad a latasod. Az OR meg a periferias latasodat is megszunteti, tehat maradnak a szagok osszvissz. Kutatasok bizonyitjak hogy az ember a latottak alapjan kepes akar fizikai erinteseket elhinni.
Es a geekeket elnezve nem tartom kizartnak a 3-6 oras elvonulasokat, kizarva a kulvilagot, ellenorizetlen korulmenyek kozott. Szerintem ez veszelyes.
Nem szabad elfelejteni, hogy kereskelmi forgalomban barki megveheti majd. Es itt mar nem csak az all fenn hogy beleallitod a plazmaba a wii kontrollert.Nekem is szuksegem van az elvonulasra, rendre hallgatok zenet en is melo kozben. De ez kicsit tulmegy a szimpla fejhallgato hasznalaton.
-
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #31 üzenetére
Akkor megfordítom a kérdést, miért van az, hogy a végfelhasználói áfás, vámos és a többivel terhelt ára az Apple, Nintendo vagy Oculus Rift cucc esetén itt Európában 1.5x annyi? Valahogy nem magyarázza a vám és áfa nekem.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #15 üzenetére
Értem én, de mit fogsz mondani 1 év múlva mikor már kijön a dk3, dk4....
Jajj, ezeket a változtatásokat nem is sejtették a mérnökök és nem is tudták volna úgy kiadni az előző dk-kat?Semmi gond nincs ezzel, majd kiadja más, olcsóbban, korábban, így jártak. (már van 1-2 kínai variáns készülőben)
@BlueDeath: állítom az eddig eladott dk-knak jó ha ötöde került fejlesztők kezébe... (és még akkor is nagyon optimista voltam) Arról nem is beszélve, hogy kb 1-2 nap integrálni egy játékba az oculus api-ját, ahhoz nem kell minden embernek a cégnél dk, hogy ezt megtegyék. Konkrétan az assetto corsánál volt ennyi idő.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #12 üzenetére
De akkor mért gyártanak le belőle több ezer darabot, mért nem csiszolják addig amíg végleges nem lesz? Már szuttyognak vele több éve, számomrta hihetetlen, hogy olyan gárdával és pénzforrással ami mögötttük van nem tudták elkészíteni még. Én lehúzásnak látom ezt a 2. verziót, főleg hogy még nincs kijelölve idő a véglegesre.
Mert ha netán azt mondanák itt van julisura a developement kit, fejlesztők fejlesszettek és szeptemberbe kiadjuk a véglegest, minimális változtatással, akkor tényleg a dev-eknek árulnák... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Menthirist #3 üzenetére
tavaly meg 200 usdt hallottam a vegfelhasznaloira. annyiert szvsz remek lesz es ha vegre kaphato lesz veszek majd egyet az eyefinity melle (probaltam az elso generaciosat).
Televan: nem kotelezo megvenni, ennyiert ez figyelembe veve mennyire jo dolog egyaltalan nem draga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest