- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Komplikato #25 üzenetére
Felbonátast valószínű átdobják 2560-ra, az idióta kamerás megoldást meg felváltja egy szenzoros(ezen jókora késleltetést spórolhatnak). Csak azt nem értem a devkit2-t mért így adták ki... (illetve sajnos értem)
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #15 üzenetére
Értem én, de mit fogsz mondani 1 év múlva mikor már kijön a dk3, dk4....
Jajj, ezeket a változtatásokat nem is sejtették a mérnökök és nem is tudták volna úgy kiadni az előző dk-kat?Semmi gond nincs ezzel, majd kiadja más, olcsóbban, korábban, így jártak. (már van 1-2 kínai variáns készülőben)
@BlueDeath: állítom az eddig eladott dk-knak jó ha ötöde került fejlesztők kezébe... (és még akkor is nagyon optimista voltam) Arról nem is beszélve, hogy kb 1-2 nap integrálni egy játékba az oculus api-ját, ahhoz nem kell minden embernek a cégnél dk, hogy ezt megtegyék. Konkrétan az assetto corsánál volt ennyi idő.
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #12 üzenetére
De akkor mért gyártanak le belőle több ezer darabot, mért nem csiszolják addig amíg végleges nem lesz? Már szuttyognak vele több éve, számomrta hihetetlen, hogy olyan gárdával és pénzforrással ami mögötttük van nem tudták elkészíteni még. Én lehúzásnak látom ezt a 2. verziót, főleg hogy még nincs kijelölve idő a véglegesre.
Mert ha netán azt mondanák itt van julisura a developement kit, fejlesztők fejlesszettek és szeptemberbe kiadjuk a véglegest, minimális változtatással, akkor tényleg a dev-eknek árulnák... -
Jack@l
veterán
Mivel már a 2. bőrt akarják lehúzni a népről, mielőtt megjelenik a "végleges". Elég vicces ez a hozzáállás, főleg hogy bárki megrendelheti tőlük is. Inkább az a gyanúm, nem szeretnék azt látni, hogy megveszi valaki, rájön hogy ez neki nem is kell és túlad rajta, ezáltal csökkentve az ő nyereségüket.
Kétes érzésekkel tölt el mostanában a cég hozzáállása és idő(pénz)húzása. (pedig eleinte nagyon szimpatikus volt a csapat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest